Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

HOPE :'>
Sunday, September 4, 2011 ★ 12:26 AM │ (0) angels



* click untuk tumbesaran ;)



onl FB dah nmpk bnyk borang nii dekat newsfeed aku
# okayy aku dah start gelabahayamm -,-
Faros punn apply SMS Banting tapi aliran Sains Teknikal
Ijan apply SPBI Rawang aliran Sains Teknikal jugak
Aimi apply SMS Banting aliran Sains Tulen
# Act, aku taktau lahh boleh bawak ke takk hihi
Apply je ikut sedapp hati, kalau dapat alhamdulilah (;
sebenarnya bnda nihh tak sure lagi, tapi kalau ade rezeki adelah kan ?
so, doakan aku tau tau :'> Hee.


orang kata ktaorg gelabah dah apply bagai -,-
alahhh, aku lagi gelabah kalau tak apply tau haha
ini punn bergantung dgn results jugak kan
# kalau ikutkan results PCB aku nihh, mmg takan dapat apply lahh haha
tapi tak salah mencuba right ?
Haihhhhh, thanks raje dgn ijan bg pendapat ;) Haha
walaupun sch SMS nii sekangkang kera je dari rumah aku
tapi bolehhlahh haha
# berlari dari rumah aku smpai SMS nii takan penat punn x) haha


# doakan aku dapat tempat yg terbaik . Aminn (;




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
HOPE :'>
Sunday, September 4, 2011 ★ 12:26 AM │ (0) angels



* click untuk tumbesaran ;)



onl FB dah nmpk bnyk borang nii dekat newsfeed aku
# okayy aku dah start gelabahayamm -,-
Faros punn apply SMS Banting tapi aliran Sains Teknikal
Ijan apply SPBI Rawang aliran Sains Teknikal jugak
Aimi apply SMS Banting aliran Sains Tulen
# Act, aku taktau lahh boleh bawak ke takk hihi
Apply je ikut sedapp hati, kalau dapat alhamdulilah (;
sebenarnya bnda nihh tak sure lagi, tapi kalau ade rezeki adelah kan ?
so, doakan aku tau tau :'> Hee.


orang kata ktaorg gelabah dah apply bagai -,-
alahhh, aku lagi gelabah kalau tak apply tau haha
ini punn bergantung dgn results jugak kan
# kalau ikutkan results PCB aku nihh, mmg takan dapat apply lahh haha
tapi tak salah mencuba right ?
Haihhhhh, thanks raje dgn ijan bg pendapat ;) Haha
walaupun sch SMS nii sekangkang kera je dari rumah aku
tapi bolehhlahh haha
# berlari dari rumah aku smpai SMS nii takan penat punn x) haha


# doakan aku dapat tempat yg terbaik . Aminn (;




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST