Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

OUTING :DD
Friday, September 2, 2011 ★ 8:18 AM │ (0) angels





First time menjejakkan kaki dekat Sunway Pyramid ;)
# Ish-2 season nye aku -,-
cakap dgn mama pegi JJ Bukit Tinggi tapi termelencong jauh pulakk hihi
# aku tak sgka aku ade abang yg sgt baik -,- haha
oleh kerana jarang spent time dgn angah, so aku kekok sikit lahh haha
dalam kereta mcm dkt kubur je --'
aku je lahh yg memekak melalak dlm kerete haha


" wahh maju gilaa bhaii -,- "

tmpat park dia semart gilaa pulakk kann
canggih banget haha
toilet dia lagi tade toler # aku org kampung so mmg batak sikit haha
okayy cukup (!)


sampai-2 je terus pegi cinema
phewitt, ramai nya orang ;)
beratur panjang gilaa, tapi sbb nak tgok wayang jugak
dgn redhanya beratur haha
yeahh finally dapat jugak tiket FinalDestination5
# sit depann punn sit depann lahh x)


Then, pegi makan sushi king dgn kak suria & abg amar :DD
Act, aku tak biasa makan bnda mentah -,-

" angah : kau nak makan ape ?

aimi : tanak makan :p

kak su : lahh tanak makan pulakk

kak waiter : lahh, mcm mana nak pegi luar negara ni ?

angah : dia tak bnyk bejalan

kak su : act, adek dia lagi bnyk berjlan tau dari abg dia ;)

abg amar : dia pegi bejalan bwk ikanbilis dalam beg kodd

aimi : --' "

So terpaksa makan jugakk lahh hihi
sakat aku bukan main kan korang -,-
guess what ?
SUSHI SEDAPP (!) hahahahaha
# kbaii, batak -,-


Then, jalan-2 semntara tggu pukul 5.45 # nak pgi tgok movie

" kak su : mira nak ape ?

aimi : air je cukup :)

kak su : ijan, bwk adek you mmg jimat lahh

angah : well (;

abg amar : dia malu nihh, takpyh malu dgn abang # aicehhh abang x)

kak su : hahaha, entah jangan malu dgn abang amar nihh

aimi : aku rasa aku sama tnggi dgn kau je amar, kau dh lah serempeng -.-
guna kauaku kan senang hahahaha # monolog dalaman Haha "


oyeahh, sit second depan
# rabak mata aku -,-
okay great sebelah aku kosong
# wth, budak lelaki nii kecohh nak mati dlm nii -,-

" kak su : mira boleh ke duduk sebelah diaorg ?

aimi : boleh je

kak su : tkar tmpat lah dgn ijann

aimi : alhamdulilah :) haha "


Time tgok masing-2 tutup-2 muka haha
amar releks gilaa tegak je duduk
yang lain semua rasa macm nak sandar terus baring -,- haha


okayy, aku syorkan korg jgn tgok -,-
seramm nak matii betol,
lagi aku duduk sit depan lagilahh seram
buat rosak mata je -,-
kalau nak tgok korg kene ade fizikal & mental yg cukup kuat haha
# better follow dari season 1
semenjak tgok cerita nii, aku lebih berhati-2 skrg
hahaha, see ?
effect dia mendalam kann ? hahaha


keluar je dari wayang
jalan dah tak betol dah -,- haha
then aku dgn abg aku pergi cari hadiah untuk kak su
akhrnya smpai rumah pukul 10 :) hahaha


you know what,
I never thought that I has a lovely brother :)
yeahh he loves his things so much
and I love him also hihi :p
# pastikan abg aku tak baca bnda nii Haha.


# I wish I can get a person like my brother in my life (:




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
OUTING :DD
Friday, September 2, 2011 ★ 8:18 AM │ (0) angels





First time menjejakkan kaki dekat Sunway Pyramid ;)
# Ish-2 season nye aku -,-
cakap dgn mama pegi JJ Bukit Tinggi tapi termelencong jauh pulakk hihi
# aku tak sgka aku ade abang yg sgt baik -,- haha
oleh kerana jarang spent time dgn angah, so aku kekok sikit lahh haha
dalam kereta mcm dkt kubur je --'
aku je lahh yg memekak melalak dlm kerete haha


" wahh maju gilaa bhaii -,- "

tmpat park dia semart gilaa pulakk kann
canggih banget haha
toilet dia lagi tade toler # aku org kampung so mmg batak sikit haha
okayy cukup (!)


sampai-2 je terus pegi cinema
phewitt, ramai nya orang ;)
beratur panjang gilaa, tapi sbb nak tgok wayang jugak
dgn redhanya beratur haha
yeahh finally dapat jugak tiket FinalDestination5
# sit depann punn sit depann lahh x)


Then, pegi makan sushi king dgn kak suria & abg amar :DD
Act, aku tak biasa makan bnda mentah -,-

" angah : kau nak makan ape ?

aimi : tanak makan :p

kak su : lahh tanak makan pulakk

kak waiter : lahh, mcm mana nak pegi luar negara ni ?

angah : dia tak bnyk bejalan

kak su : act, adek dia lagi bnyk berjlan tau dari abg dia ;)

abg amar : dia pegi bejalan bwk ikanbilis dalam beg kodd

aimi : --' "

So terpaksa makan jugakk lahh hihi
sakat aku bukan main kan korang -,-
guess what ?
SUSHI SEDAPP (!) hahahahaha
# kbaii, batak -,-


Then, jalan-2 semntara tggu pukul 5.45 # nak pgi tgok movie

" kak su : mira nak ape ?

aimi : air je cukup :)

kak su : ijan, bwk adek you mmg jimat lahh

angah : well (;

abg amar : dia malu nihh, takpyh malu dgn abang # aicehhh abang x)

kak su : hahaha, entah jangan malu dgn abang amar nihh

aimi : aku rasa aku sama tnggi dgn kau je amar, kau dh lah serempeng -.-
guna kauaku kan senang hahahaha # monolog dalaman Haha "


oyeahh, sit second depan
# rabak mata aku -,-
okay great sebelah aku kosong
# wth, budak lelaki nii kecohh nak mati dlm nii -,-

" kak su : mira boleh ke duduk sebelah diaorg ?

aimi : boleh je

kak su : tkar tmpat lah dgn ijann

aimi : alhamdulilah :) haha "


Time tgok masing-2 tutup-2 muka haha
amar releks gilaa tegak je duduk
yang lain semua rasa macm nak sandar terus baring -,- haha


okayy, aku syorkan korg jgn tgok -,-
seramm nak matii betol,
lagi aku duduk sit depan lagilahh seram
buat rosak mata je -,-
kalau nak tgok korg kene ade fizikal & mental yg cukup kuat haha
# better follow dari season 1
semenjak tgok cerita nii, aku lebih berhati-2 skrg
hahaha, see ?
effect dia mendalam kann ? hahaha


keluar je dari wayang
jalan dah tak betol dah -,- haha
then aku dgn abg aku pergi cari hadiah untuk kak su
akhrnya smpai rumah pukul 10 :) hahaha


you know what,
I never thought that I has a lovely brother :)
yeahh he loves his things so much
and I love him also hihi :p
# pastikan abg aku tak baca bnda nii Haha.


# I wish I can get a person like my brother in my life (:




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST