Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

MEET THEM ;D
Thursday, October 27, 2011 ★ 2:58 AM │ (0) angels


adikberadik yang tiada ganti :DD

:97:
:95::94:

27/10/2011

aku dah lama tak gelak mcm tadi :')
terimakasih buat aku senyumm , alhamdulilah
even, semuanya bisu mcm kubur -,-
tapi itu lahh yang best # Err Haha
masing-2 gelak sorang-2 kann ?
semua tanak share kan -,- Huh

:face60:
bila onlinee FB pehh maken panas -,-
memang bagus lahh tuhh komen-2 dekat fb pasal aku
I loikeeee -..-
# aku rasa nak baling je lappy tuhh dekat kau tadi -,-


* please jgn buat aku ingat bnda yg lalu
semakin aku ingat
semakin itulahh rasa serba slah dalam diri aku takan hilang
And now im really serious :')


Bila azma, fanny dgn esha datang
lagilahh bisu -,-

duduk meja lain-2 pulakk tuhh.
then faros datangg # ngeee :D
lama tak borak dgn paos kannn ? Hee rinduu

:w:
* nanti kitaa main iPad sama-2 kayy Haha


" 1 New Messages "
# senyum :)
syera nihh nak ajak beli makann punn mcg
padahal awak duduk depan kita je kann hee (x


" kau dekat mana ? "

" aku eksiden depan megah "

" kau jangan main-2 "

" betol lahh "



Tersentap.
# terus call syera


Baru hari nii kita gelak sama-2
baru hari nii kau cari pasal dgn aku
# dah lama tak macam nii kann :'>




TerimaKasih Ya Allah,
kerana masih memberi peluang kepada kami untuk terus bersama :']


# rosak iPad aku sbb pukul kau tadi -,- Ciss.
jangan lupaa sapu ubat,
nnti kalau ade masa aku dgn syera datang rumah kau
then curi moto kau okayy xD Haha.
Biar lepas nii kau naik bas je mcm kitaorg baru fair
:face55: Muehehe.


Myself loves both of you
:67:
and myself start missing you tonight :face35:





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
MEET THEM ;D
Thursday, October 27, 2011 ★ 2:58 AM │ (0) angels


adikberadik yang tiada ganti :DD

:97:
:95::94:

27/10/2011

aku dah lama tak gelak mcm tadi :')
terimakasih buat aku senyumm , alhamdulilah
even, semuanya bisu mcm kubur -,-
tapi itu lahh yang best # Err Haha
masing-2 gelak sorang-2 kann ?
semua tanak share kan -,- Huh

:face60:
bila onlinee FB pehh maken panas -,-
memang bagus lahh tuhh komen-2 dekat fb pasal aku
I loikeeee -..-
# aku rasa nak baling je lappy tuhh dekat kau tadi -,-


* please jgn buat aku ingat bnda yg lalu
semakin aku ingat
semakin itulahh rasa serba slah dalam diri aku takan hilang
And now im really serious :')


Bila azma, fanny dgn esha datang
lagilahh bisu -,-

duduk meja lain-2 pulakk tuhh.
then faros datangg # ngeee :D
lama tak borak dgn paos kannn ? Hee rinduu

:w:
* nanti kitaa main iPad sama-2 kayy Haha


" 1 New Messages "
# senyum :)
syera nihh nak ajak beli makann punn mcg
padahal awak duduk depan kita je kann hee (x


" kau dekat mana ? "

" aku eksiden depan megah "

" kau jangan main-2 "

" betol lahh "



Tersentap.
# terus call syera


Baru hari nii kita gelak sama-2
baru hari nii kau cari pasal dgn aku
# dah lama tak macam nii kann :'>




TerimaKasih Ya Allah,
kerana masih memberi peluang kepada kami untuk terus bersama :']


# rosak iPad aku sbb pukul kau tadi -,- Ciss.
jangan lupaa sapu ubat,
nnti kalau ade masa aku dgn syera datang rumah kau
then curi moto kau okayy xD Haha.
Biar lepas nii kau naik bas je mcm kitaorg baru fair
:face55: Muehehe.


Myself loves both of you
:67:
and myself start missing you tonight :face35:





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST