Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

DEEP.
Monday, October 24, 2011 ★ 5:49 AM │ (0) angels



Malam nii wa tak boleh jadi owl -,-
sebab wa penat gilaa hari nihh
kepada sesiapa yg IM dekat fb or text wa dekat phone
Sorry wa tak berape nak layan youalls
Bukan tanak, tapi takde mood
wa tau korang cakap wa sombong kan ?
# memang dah ramai yg cakap (:
wa bukan sombong tapi wa penat
wa tak sihat, wa pening kene hujan tadi
nanti kalau wa dah okayy wa layan korang okayy :)
Sorry again guys :D

* Qila Basri, TerimaKasih untuk rantai little owl tuhh ^^ Hihi.




Alhamdulilah selamat sampai rumah petang tadi (:
Semua orang tanya " best holiday ? "
dan aku jawab " biase jee " -,-
memang best buang duit kannn # Puihhhhhh
ramai gilaa budak sch buat rombongan pegi sana
Yeaa, awak hensem, awak cantik :)
# aku pegi sana memang tengok orang jee x) Hikhik.
tgh duduk-2 dekat luar kedai,
ternampak ade 3 orang lelaki main bola dekat jalan
# Wohaaa, pandai nyaa main (x
dan semenjak itu, pasang cita-2 nak suami pandai main bola Hikhik :P
# gatalnyaaaa aimiiiiiiiii :3


Encik pramugara hensemmm :DD
Cik pramugari cantikkk :DD
# Memang best tengok orang Haha.
naik flight balik rasa nak muntah -,-
Pusing sana pusing sini
sampai jee, hujun turun dgn lebatnya * great
nasib baik dia sediakan payung, even kene jugak hujan -,-
Balik terus tumbang, sbb pening kene hujan --'




terimakasih sudi baca blogg nii :)
aku tak mntak simpati sape-2 termasuk kau
tak perlu tahu penderitaan aku
sebab ape yg aku type tak sama macam ape yg aku rasa (:
tak perlu nak ubah semuanya
sebab semua yg berlaku pasti ade hikmahnya.
Believe to Allah :DD

# Iloveyou readers :*




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
DEEP.
Monday, October 24, 2011 ★ 5:49 AM │ (0) angels



Malam nii wa tak boleh jadi owl -,-
sebab wa penat gilaa hari nihh
kepada sesiapa yg IM dekat fb or text wa dekat phone
Sorry wa tak berape nak layan youalls
Bukan tanak, tapi takde mood
wa tau korang cakap wa sombong kan ?
# memang dah ramai yg cakap (:
wa bukan sombong tapi wa penat
wa tak sihat, wa pening kene hujan tadi
nanti kalau wa dah okayy wa layan korang okayy :)
Sorry again guys :D

* Qila Basri, TerimaKasih untuk rantai little owl tuhh ^^ Hihi.




Alhamdulilah selamat sampai rumah petang tadi (:
Semua orang tanya " best holiday ? "
dan aku jawab " biase jee " -,-
memang best buang duit kannn # Puihhhhhh
ramai gilaa budak sch buat rombongan pegi sana
Yeaa, awak hensem, awak cantik :)
# aku pegi sana memang tengok orang jee x) Hikhik.
tgh duduk-2 dekat luar kedai,
ternampak ade 3 orang lelaki main bola dekat jalan
# Wohaaa, pandai nyaa main (x
dan semenjak itu, pasang cita-2 nak suami pandai main bola Hikhik :P
# gatalnyaaaa aimiiiiiiiii :3


Encik pramugara hensemmm :DD
Cik pramugari cantikkk :DD
# Memang best tengok orang Haha.
naik flight balik rasa nak muntah -,-
Pusing sana pusing sini
sampai jee, hujun turun dgn lebatnya * great
nasib baik dia sediakan payung, even kene jugak hujan -,-
Balik terus tumbang, sbb pening kene hujan --'




terimakasih sudi baca blogg nii :)
aku tak mntak simpati sape-2 termasuk kau
tak perlu tahu penderitaan aku
sebab ape yg aku type tak sama macam ape yg aku rasa (:
tak perlu nak ubah semuanya
sebab semua yg berlaku pasti ade hikmahnya.
Believe to Allah :DD

# Iloveyou readers :*




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST