Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

FINISH.
Tuesday, October 11, 2011 ★ 3:02 AM │ (0) angels


alhamdulilah PMR dahh habis :)
and now tinggal berdoa dan bertawakal dekat Allah.


hari first tak PMR punn dah bosan, ape lagi nak tunggu sebulan -,- serius tak tau nak buat ape. tadi lagilah tade orang -,- masing-2 komplot kan tanak datang Puihhhhh, untunglahh budak luar. nasib baik tadi balik pukul 11, then pergi outing dkt banting Haha.
Thanks Qilaros sbb dah buat aku sakit kaki Haha, balik-2 terus demam -,-


babaii budak rombongan :') Yeaa korang dah suka-2 nnti lupa aku punya lahh. Sorry tak dapat nak join korang, nnti kita keluar sama-2 ea kakak-2 Hee. Haihhhhhh tido tade korang, makan tade korang semuanya korang tade nnti :'> tape aku tunggu korang balik okayy * itupunn kalau aku baik nak balik kihkihkih x) nnti aku mcg korang dekat hostel okayy Hihihi # aku nak jerseyy jangan lupa Haha.


# till here, penat jalan tak habis lagi -,-
Babaii, takecare :)



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
FINISH.
Tuesday, October 11, 2011 ★ 3:02 AM │ (0) angels


alhamdulilah PMR dahh habis :)
and now tinggal berdoa dan bertawakal dekat Allah.


hari first tak PMR punn dah bosan, ape lagi nak tunggu sebulan -,- serius tak tau nak buat ape. tadi lagilah tade orang -,- masing-2 komplot kan tanak datang Puihhhhh, untunglahh budak luar. nasib baik tadi balik pukul 11, then pergi outing dkt banting Haha.
Thanks Qilaros sbb dah buat aku sakit kaki Haha, balik-2 terus demam -,-


babaii budak rombongan :') Yeaa korang dah suka-2 nnti lupa aku punya lahh. Sorry tak dapat nak join korang, nnti kita keluar sama-2 ea kakak-2 Hee. Haihhhhhh tido tade korang, makan tade korang semuanya korang tade nnti :'> tape aku tunggu korang balik okayy * itupunn kalau aku baik nak balik kihkihkih x) nnti aku mcg korang dekat hostel okayy Hihihi # aku nak jerseyy jangan lupa Haha.


# till here, penat jalan tak habis lagi -,-
Babaii, takecare :)



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST