Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

RED CLOTH.
Saturday, October 29, 2011 ★ 8:46 AM │ (0) angels

" aku hidup memang untuk dibenci "


kenape kau suruh aku pilih antara kau atau diaorg ?
aku sememangnya takde jawapan untuk itu Hmm
semuanya aku sayang
semuanya aku nak kalau boleh
tapi hakikatnya tak boleh
sebab kau punn ade kawan kau sendiri
kau ade org yg rapat dgn kau kan
diaorg takde, aku punn takde
so, dgn diaorg je lahh aku habiskan masa aku
tanak kacau orang yg dah ade bunga dalam hati nihh
memang pada hakikatnya nmpk aku lebihkan diaorg
Sorry for being immartured this dayy :/


everything happen aku still need kau
dan kau still kawan aku yg paling awsome penah aku ade
Seriously, Im not in mood now.
Thanks gain aku dulu :')
Sorry again and takecare of your sweetheart
because I love her [;




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
RED CLOTH.
Saturday, October 29, 2011 ★ 8:46 AM │ (0) angels

" aku hidup memang untuk dibenci "


kenape kau suruh aku pilih antara kau atau diaorg ?
aku sememangnya takde jawapan untuk itu Hmm
semuanya aku sayang
semuanya aku nak kalau boleh
tapi hakikatnya tak boleh
sebab kau punn ade kawan kau sendiri
kau ade org yg rapat dgn kau kan
diaorg takde, aku punn takde
so, dgn diaorg je lahh aku habiskan masa aku
tanak kacau orang yg dah ade bunga dalam hati nihh
memang pada hakikatnya nmpk aku lebihkan diaorg
Sorry for being immartured this dayy :/


everything happen aku still need kau
dan kau still kawan aku yg paling awsome penah aku ade
Seriously, Im not in mood now.
Thanks gain aku dulu :')
Sorry again and takecare of your sweetheart
because I love her [;




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST