Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

REGRET.
Monday, October 24, 2011 ★ 7:18 PM │ (0) angels



aku hidup untuk dibenci
aku hidup untuk membenci
dua perkara yg membawa maksud yg lain :)
Dulu aku membenci dan sekarang aku dibenci.

kak moyy kata,
" jangan membenci kalau tak ingin dibenci "

sekarang aku tak benci
tapi aku menyampah
serius, you anoyying -,-

pagi-2 lagi dah stalk orang dgn syera # hobi.
Bagus lahh ade orang yg nak kawan dengan kau * tahniah

kau tak tahu hidup aku yg sebenar,
ape yg aku type tak sama dgn ape yg aku lalui
dan aku tak pernah mntak kau faham ape yg aku rasa
sebab aku tau kau tak akan pernah mmpu nak faham

* appriciate * bila kau baca belogg aku
* Damn * bila kau suruh org yg takde kene mngena ikut join baca
* meyampah * bila kau tanya orang itu ini pasal kau
* keliru * bila kau cakap dgn orang yg kau hebat
* sedih * bila orang dh start jugde aku macam-2

see ? semua bnda yg kau buat tinggalkan impak yg besar untuk aku
kau memang bahagia, tapi aku derita
telinga aku tak cukup tebal nak dengar kata orang
mata aku tak cukup terang nak baca semua pasal aku dekat FB, blog, twitter
hati aku tak kuat nak terima fikiran orang tentang aku

kita tak saling kenal (:
banyak yg aku tak tahu tntg kau
dan banyak yg kau tak tahu pasal aku
aku hanya judge kau condemn kau salahkan kau # ini yg kau fikir kan ?
Everything happen with a reason .

# kebanyakan org yg kau ajak baca blog aku, penah ade konflik dgn aku dulu :')
nasi dah jadi bubur, dah tak boleh nak buat ape
lama-2 orang yg tak tahu akan jadi tahu.

terimakasih dah huraharakan hidup aku.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
REGRET.
Monday, October 24, 2011 ★ 7:18 PM │ (0) angels



aku hidup untuk dibenci
aku hidup untuk membenci
dua perkara yg membawa maksud yg lain :)
Dulu aku membenci dan sekarang aku dibenci.

kak moyy kata,
" jangan membenci kalau tak ingin dibenci "

sekarang aku tak benci
tapi aku menyampah
serius, you anoyying -,-

pagi-2 lagi dah stalk orang dgn syera # hobi.
Bagus lahh ade orang yg nak kawan dengan kau * tahniah

kau tak tahu hidup aku yg sebenar,
ape yg aku type tak sama dgn ape yg aku lalui
dan aku tak pernah mntak kau faham ape yg aku rasa
sebab aku tau kau tak akan pernah mmpu nak faham

* appriciate * bila kau baca belogg aku
* Damn * bila kau suruh org yg takde kene mngena ikut join baca
* meyampah * bila kau tanya orang itu ini pasal kau
* keliru * bila kau cakap dgn orang yg kau hebat
* sedih * bila orang dh start jugde aku macam-2

see ? semua bnda yg kau buat tinggalkan impak yg besar untuk aku
kau memang bahagia, tapi aku derita
telinga aku tak cukup tebal nak dengar kata orang
mata aku tak cukup terang nak baca semua pasal aku dekat FB, blog, twitter
hati aku tak kuat nak terima fikiran orang tentang aku

kita tak saling kenal (:
banyak yg aku tak tahu tntg kau
dan banyak yg kau tak tahu pasal aku
aku hanya judge kau condemn kau salahkan kau # ini yg kau fikir kan ?
Everything happen with a reason .

# kebanyakan org yg kau ajak baca blog aku, penah ade konflik dgn aku dulu :')
nasi dah jadi bubur, dah tak boleh nak buat ape
lama-2 orang yg tak tahu akan jadi tahu.

terimakasih dah huraharakan hidup aku.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST