Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

SENYUM TAK PERLU KATA APA-2 :)
Friday, October 21, 2011 ★ 4:30 PM │ (0) angels


tak semua orang boleh buat kita senyum :)
tak semua orang boleh buat kita ketawa


Post PMR minggu nii memang best aa * thumbs up
Even, ceramah form4 yg membosankan tuhh ade -,-
mula-2 dgr ceramah memang gila bosan,
budak yg dekat belakang semua baca novel + tidur # Haha bagus kan kami ?
Then, cikgu sabri marah dan rampas orang yg baca novel Haha * memang panas time tuhh
Start tuhh baru lahh khusyuk nak dengar dan baru rasa takodd nak masuk form 4
smpai sekarang taktau nak pilih aliran ape Haihhhhhhh payah payah -,-


kitaorg paling excited bila aktiviti lepas rehat x)
berkat pksaan cikgu suruh jadi fesi,
memang berbaloi sebab aku tak boleh berhenti gelak -,-
dapat pulakk group yg memang gila dan semua lelaki * damn
memang aku jadi kayu aa dekat situ
btw, thanks atas kerjasama korang yg tak nak berape ade tuhh Haha.


# aku dah lama tak gelak yang betol-2 gelak :'>

* semalam wa dapat agrybird besar punya Hikhik, Thanks budakk (:




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
SENYUM TAK PERLU KATA APA-2 :)
Friday, October 21, 2011 ★ 4:30 PM │ (0) angels


tak semua orang boleh buat kita senyum :)
tak semua orang boleh buat kita ketawa


Post PMR minggu nii memang best aa * thumbs up
Even, ceramah form4 yg membosankan tuhh ade -,-
mula-2 dgr ceramah memang gila bosan,
budak yg dekat belakang semua baca novel + tidur # Haha bagus kan kami ?
Then, cikgu sabri marah dan rampas orang yg baca novel Haha * memang panas time tuhh
Start tuhh baru lahh khusyuk nak dengar dan baru rasa takodd nak masuk form 4
smpai sekarang taktau nak pilih aliran ape Haihhhhhhh payah payah -,-


kitaorg paling excited bila aktiviti lepas rehat x)
berkat pksaan cikgu suruh jadi fesi,
memang berbaloi sebab aku tak boleh berhenti gelak -,-
dapat pulakk group yg memang gila dan semua lelaki * damn
memang aku jadi kayu aa dekat situ
btw, thanks atas kerjasama korang yg tak nak berape ade tuhh Haha.


# aku dah lama tak gelak yang betol-2 gelak :'>

* semalam wa dapat agrybird besar punya Hikhik, Thanks budakk (:




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST