Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

TAK NAK -_________-''
Sunday, October 16, 2011 ★ 1:49 AM │ (2) angels


Ya Allah beri aku kekuatan :')


Assalamualaikum, Haii :DD
tadi wa lunch dekat rumahh yanaa Hee
makan laksa # sedapppp (!)
Tapi wa segan sebab wa pemalu # Kihkihkih
Btw, thanks sebab jemput wa lunch dekat rumah luu
Sorry sebab hal tuhh
wa rasa wa takk akan suka dia kodd * InsyaAllah :)
ape-2 wa bagi tahu luu okayy yanano ? Hee

# kite sayang yanaa :*

Bestnyaa jadi gangster XD Haha


Aku rasa tanak balik hostel
sebab aku nak sentiasa berada dengan phone aku
# even, sekarang dah jarang nak bunyi :')
sebab aku nak sentiasa dekat dengan lappy
# nak sentiasa baca kata-2 semangat dekat internet
sebab nak sentiasa berada dengan mama
# nak makan masakan dia setiap hari.

aku rasa tanak sekolah
sebab aku akan rasa serbasalah bila tengok muka dia
sebab aku malas nak join aktiviti PostPMR
sebab aku segan nak jumpa diaa
sebab aku malas nak bangun awal
sebab aku malas nak senyum -,-

My Smile always FAKE, believe it (!)

tapi aku kene jugak balik hostel
kene jugak pegi sekolah -,-

# Fever please go awayy sayangg ?
aku dah tak sanggup nak tahan -__-'''





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
TAK NAK -_________-''
Sunday, October 16, 2011 ★ 1:49 AM │ (2) angels


Ya Allah beri aku kekuatan :')


Assalamualaikum, Haii :DD
tadi wa lunch dekat rumahh yanaa Hee
makan laksa # sedapppp (!)
Tapi wa segan sebab wa pemalu # Kihkihkih
Btw, thanks sebab jemput wa lunch dekat rumah luu
Sorry sebab hal tuhh
wa rasa wa takk akan suka dia kodd * InsyaAllah :)
ape-2 wa bagi tahu luu okayy yanano ? Hee

# kite sayang yanaa :*

Bestnyaa jadi gangster XD Haha


Aku rasa tanak balik hostel
sebab aku nak sentiasa berada dengan phone aku
# even, sekarang dah jarang nak bunyi :')
sebab aku nak sentiasa dekat dengan lappy
# nak sentiasa baca kata-2 semangat dekat internet
sebab nak sentiasa berada dengan mama
# nak makan masakan dia setiap hari.

aku rasa tanak sekolah
sebab aku akan rasa serbasalah bila tengok muka dia
sebab aku malas nak join aktiviti PostPMR
sebab aku segan nak jumpa diaa
sebab aku malas nak bangun awal
sebab aku malas nak senyum -,-

My Smile always FAKE, believe it (!)

tapi aku kene jugak balik hostel
kene jugak pegi sekolah -,-

# Fever please go awayy sayangg ?
aku dah tak sanggup nak tahan -__-'''





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST