Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

04032011
Monday, November 21, 2011 ★ 9:25 AM │ (0) angels




Where are you now ? :/
you said you want to go, and you really really go now
Hm Is this my fault ? Haihhhhh


Aku cuma rindu nak gelak dengan kau
rindu nak text dgn kau
rindu nak IM dengan kau
rindu nak main tipu2 dgn kau lagi Haha.


Even, kau selalu annoying
kau selalu buat aku sakit hati
dan kita selalu gaduh -.-
tapi kalau takde kepahitan, kemanisan takan datang kan :')


Aku taktau kau dekat mana sekarang
aku text punn kau tak reply
dan aku tak nmpak kau online dahh
Hm, takecare there :DD


Okay teringat kau tipu aku hari tuhh -.-
kau cakap kau nak num IC aku nak bg hadiah
padahal nak tgok results kau # Argh Haha.

" kau 8A punyaa "

Hihi amin :) kau lagi pandai dari aku wehh x)
kitaa 8A sama2 lahh yee hikhik
And thanks for the topup even kau wish lambat kann -.- Haha.


kau cakap aku ramai kawan
yeaa memang ramai xD Haha
tapi takde sorang punn yg mcm kau
kau je yg faham aku
kau tahu ape yg suka dan ape yg aku tak suka
kau tahu ape yg aku nak
kau tahu perangai aku mcm mana kan
dan kau tetap bersabar dgn aku kan -.- Haha
# Sorry beb :)


" Even if we can`t be together in the end, i`m gald that you were a part of my life :'> "


# Yakuza tiruannn, terimakasih untuk segalanya xD Haha.





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
04032011
Monday, November 21, 2011 ★ 9:25 AM │ (0) angels




Where are you now ? :/
you said you want to go, and you really really go now
Hm Is this my fault ? Haihhhhh


Aku cuma rindu nak gelak dengan kau
rindu nak text dgn kau
rindu nak IM dengan kau
rindu nak main tipu2 dgn kau lagi Haha.


Even, kau selalu annoying
kau selalu buat aku sakit hati
dan kita selalu gaduh -.-
tapi kalau takde kepahitan, kemanisan takan datang kan :')


Aku taktau kau dekat mana sekarang
aku text punn kau tak reply
dan aku tak nmpak kau online dahh
Hm, takecare there :DD


Okay teringat kau tipu aku hari tuhh -.-
kau cakap kau nak num IC aku nak bg hadiah
padahal nak tgok results kau # Argh Haha.

" kau 8A punyaa "

Hihi amin :) kau lagi pandai dari aku wehh x)
kitaa 8A sama2 lahh yee hikhik
And thanks for the topup even kau wish lambat kann -.- Haha.


kau cakap aku ramai kawan
yeaa memang ramai xD Haha
tapi takde sorang punn yg mcm kau
kau je yg faham aku
kau tahu ape yg suka dan ape yg aku tak suka
kau tahu ape yg aku nak
kau tahu perangai aku mcm mana kan
dan kau tetap bersabar dgn aku kan -.- Haha
# Sorry beb :)


" Even if we can`t be together in the end, i`m gald that you were a part of my life :'> "


# Yakuza tiruannn, terimakasih untuk segalanya xD Haha.





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST