Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

ANGAH :D
Tuesday, November 29, 2011 ★ 10:50 AM │ (0) angels


Haii people :)
okayy hari neh aku nak story psal angah :3 hikhik
Nama dia Mohd Shahrezzan <-- aku punn taktau nak eja mcm mana -.-
Mostly org pggil dia Ejan, Shah, Boboi, Angah
24 y/o studies in UNISEL Kuala Selangor



Okay seriously dulu aku mmg tak suka dia -.-
dia yg dulu adelah seorg yg pemarah
dia yg dulu adelah seorang yg mmg benci aku
dia yg dulu mmg anoyying

" Helo, kat mana ni ? "

" ape bende kau nak ! " * nada marah *

sebab tuhh bila mama suruh aku call dia
aku cari 1001 alasan untuk kata " tanak ! "
aku mmg tak suka org yg ckp nak jerit2
dan yg nak marah2 je kejenya -.-




* muka mintak tangan * Haha.



tapi bila ingat balik dia dulu baik dgn aku
belikan aku robot then main sama2
pasang puzzle sama2
bila tengok gambar dulu dulu
rasa mcm dia baik sangat haha.



Raya tahun nii kitaorg jadi rapat
* rapat yg amat *
smpai kakak aku sendiri pelik
Maybe sbb akak aku dah kawen so dia je lahh kawn yg aku ade
Kitaorg belajar guna DSLR sama2
makan sama2
borak pergi jalan sama2
* kunyah kacang *
Okayy angah sangat baik !



Dia akan berusaha dapatkan ape yg aku nak
mcm sekarang * bukak spec * Aicehhh haha
Aku really terharu bila dia sgt bersungguh2 :'(
Haha. Be grateful aku dapat abang mcm kau
Dan rugilah kau dapat adik mcm aku haha
Aku buruk , aku hodoh , aku tak pandai , aku kuat membebel ,
aku suka nyanyi kuat2 dlm kereta , aku pemalas , aku kuat merungut , aku kuat meminta ,
aku menyusahkan kau , aku pendiam , aku kaku bila dgn kau -.- Haha.



* gambar lama *



okayy dia nak sangat jadi mcm Jacob -.-
# pari2 tolong tukarkan dia jadi Jacob * Abracadabra *
Kesiannya kau angah, kau dah lah boroi haha
Lepas je cerita twilinght keluar, dia terus potong rmbut ala2 Jacob gitu haha
Then dia ckp dia nak pergi gim nak dpt badan mcm Jacob
Haha kau mmg funny gilo !
kau nak jadi mcm mana pun kau ttp nmpk mcm chefwan haha xD
Thanks for everything :DD
Kayy iloveyou !



* Dua dua mintak kaki -.- *



# Hoho, we born this way :)





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
ANGAH :D
Tuesday, November 29, 2011 ★ 10:50 AM │ (0) angels


Haii people :)
okayy hari neh aku nak story psal angah :3 hikhik
Nama dia Mohd Shahrezzan <-- aku punn taktau nak eja mcm mana -.-
Mostly org pggil dia Ejan, Shah, Boboi, Angah
24 y/o studies in UNISEL Kuala Selangor



Okay seriously dulu aku mmg tak suka dia -.-
dia yg dulu adelah seorg yg pemarah
dia yg dulu adelah seorang yg mmg benci aku
dia yg dulu mmg anoyying

" Helo, kat mana ni ? "

" ape bende kau nak ! " * nada marah *

sebab tuhh bila mama suruh aku call dia
aku cari 1001 alasan untuk kata " tanak ! "
aku mmg tak suka org yg ckp nak jerit2
dan yg nak marah2 je kejenya -.-




* muka mintak tangan * Haha.



tapi bila ingat balik dia dulu baik dgn aku
belikan aku robot then main sama2
pasang puzzle sama2
bila tengok gambar dulu dulu
rasa mcm dia baik sangat haha.



Raya tahun nii kitaorg jadi rapat
* rapat yg amat *
smpai kakak aku sendiri pelik
Maybe sbb akak aku dah kawen so dia je lahh kawn yg aku ade
Kitaorg belajar guna DSLR sama2
makan sama2
borak pergi jalan sama2
* kunyah kacang *
Okayy angah sangat baik !



Dia akan berusaha dapatkan ape yg aku nak
mcm sekarang * bukak spec * Aicehhh haha
Aku really terharu bila dia sgt bersungguh2 :'(
Haha. Be grateful aku dapat abang mcm kau
Dan rugilah kau dapat adik mcm aku haha
Aku buruk , aku hodoh , aku tak pandai , aku kuat membebel ,
aku suka nyanyi kuat2 dlm kereta , aku pemalas , aku kuat merungut , aku kuat meminta ,
aku menyusahkan kau , aku pendiam , aku kaku bila dgn kau -.- Haha.



* gambar lama *



okayy dia nak sangat jadi mcm Jacob -.-
# pari2 tolong tukarkan dia jadi Jacob * Abracadabra *
Kesiannya kau angah, kau dah lah boroi haha
Lepas je cerita twilinght keluar, dia terus potong rmbut ala2 Jacob gitu haha
Then dia ckp dia nak pergi gim nak dpt badan mcm Jacob
Haha kau mmg funny gilo !
kau nak jadi mcm mana pun kau ttp nmpk mcm chefwan haha xD
Thanks for everything :DD
Kayy iloveyou !



* Dua dua mintak kaki -.- *



# Hoho, we born this way :)





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST