Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

AWAKE
Friday, November 25, 2011 ★ 1:18 PM │ (0) angels





5:20 AM and Im still here
infront my lappy and still IM-ing haha
amazing nyaa aku tak tidur malam neh
Act mmg tak boleh tidur sbb serba salah dgn ramai org malam nihh
Hm tapi sebab ade adik omeyy aku yg giloo nii teman
aku pun jadi gila jugak haha
dengan alip nya yg tak hbis2 menyakat aku -.- ciss haha.
alang alang tggu subuh dulu baru tidur Hee
first time mcm neh dan seriously hati aku dah pulih :)
Alhamdulilah, terima kasih Ya Allah.



hmm okayy azan punn dah berkumandang
Seriously dah lama tak dgr azan subuh
And Im crying now :'D
Morning peeps baii :)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
AWAKE
Friday, November 25, 2011 ★ 1:18 PM │ (0) angels





5:20 AM and Im still here
infront my lappy and still IM-ing haha
amazing nyaa aku tak tidur malam neh
Act mmg tak boleh tidur sbb serba salah dgn ramai org malam nihh
Hm tapi sebab ade adik omeyy aku yg giloo nii teman
aku pun jadi gila jugak haha
dengan alip nya yg tak hbis2 menyakat aku -.- ciss haha.
alang alang tggu subuh dulu baru tidur Hee
first time mcm neh dan seriously hati aku dah pulih :)
Alhamdulilah, terima kasih Ya Allah.



hmm okayy azan punn dah berkumandang
Seriously dah lama tak dgr azan subuh
And Im crying now :'D
Morning peeps baii :)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST