Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

BEAT xD
Friday, November 11, 2011 ★ 3:54 AM │ (2) angels



# Omeyynyaa baju budakk niwww :3


8/11/2011


petang tuhh semuanya balik hostel :)
# yg tak balik mmg kurang asam -,- Haha.
For sure lahh malam tuhh bising sebab semuanya full dgn cerita msing-2
Dannnnnnn, kitaorg yg tak boleh tido nihh jadi evil Muahahahaha xD
# tulahh sape suruh korg tido awal sgt kan dah kene bedak :P
Cool right ? Hahahahahaahahahha.


9/11/2011


" Aimi bangun, takde air "

" Dem-dem -,- "

dengan mamainya bangun terus pegi toilet
Yeahh, kering kontang -,-
Dah mcm musim kemarau dah,
semua beratur pegang baldi tunggu turn nak tadah air Haha.
Memang advanture gilaa -,-


10/11/2011


Malam tuhh ade rollcall terakhir aspuri aspura
Cool, budak form 5 buat show dekat depan hewhew
yg aspura tah buat ape tah dalam gelap dekat surau -,-
Sedih memang sedih tapi tak sesedih tahun lepas :')
Then, pukul 12.30 ktaorg 7 org buat 5 bungkus meggi :P
bila makan dekat rumah tak seronok sbb tak berebut mcm dekat hostel # ini fakta
aku akan rindu korang nanti percayalahhhh (':


11/11/2011


Hari terakhir sekolah :']
Memang tak sangka dah besar dah kite semua hewhew :3
Tahun depan tak tahu dapat jumpa lagi ke takk
# Sorry tak jumpa korang sebelum balik, serius aku memang tak sanggup Hihi :'D
Iloveyou :*



Heartbeat (:



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
BEAT xD
Friday, November 11, 2011 ★ 3:54 AM │ (2) angels



# Omeyynyaa baju budakk niwww :3


8/11/2011


petang tuhh semuanya balik hostel :)
# yg tak balik mmg kurang asam -,- Haha.
For sure lahh malam tuhh bising sebab semuanya full dgn cerita msing-2
Dannnnnnn, kitaorg yg tak boleh tido nihh jadi evil Muahahahaha xD
# tulahh sape suruh korg tido awal sgt kan dah kene bedak :P
Cool right ? Hahahahahaahahahha.


9/11/2011


" Aimi bangun, takde air "

" Dem-dem -,- "

dengan mamainya bangun terus pegi toilet
Yeahh, kering kontang -,-
Dah mcm musim kemarau dah,
semua beratur pegang baldi tunggu turn nak tadah air Haha.
Memang advanture gilaa -,-


10/11/2011


Malam tuhh ade rollcall terakhir aspuri aspura
Cool, budak form 5 buat show dekat depan hewhew
yg aspura tah buat ape tah dalam gelap dekat surau -,-
Sedih memang sedih tapi tak sesedih tahun lepas :')
Then, pukul 12.30 ktaorg 7 org buat 5 bungkus meggi :P
bila makan dekat rumah tak seronok sbb tak berebut mcm dekat hostel # ini fakta
aku akan rindu korang nanti percayalahhhh (':


11/11/2011


Hari terakhir sekolah :']
Memang tak sangka dah besar dah kite semua hewhew :3
Tahun depan tak tahu dapat jumpa lagi ke takk
# Sorry tak jumpa korang sebelum balik, serius aku memang tak sanggup Hihi :'D
Iloveyou :*



Heartbeat (:



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST