Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

DIE SLOWLY :/
Thursday, November 17, 2011 ★ 6:32 AM │ (0) angels


Im leaving now :')
Ohaa, bagusnya kau aimi sakitkan hati orang
Argh, I lost myself, really really lost -,-


Okayy salah aku
aku mintak maaf sebab dah selalu buat kau down
selalu menyusahkan kau
selalu blame kau mcam-2
# aku cuma luahkan yg tersirat Hm


sekarang aku faham kenape kau tak text aku
reply pun mcm mahu tak mahu je
and no smile in your text hm
aku akan mati dalam rasa serba salah mcm nii -,-


Anyway text for the lovely text :D
banyak benda nak cakap, tapi tangan dah tak mampi nak teruskan
mata dah tak mampu nak menampung nafas dah padat dengan penyesalan
Sorry again :/


I just miss you
And I love you, I love you, I love you
Tadi aku tengok bola dengan orang lain
aku tunggu kau tapi kau takde punn :')
Its okayy, Its all my fault


" Malaysia menang nii hadiah untuk kau "


Thanks again :DD
I love you brother :)


# fyna thanks :) dgr suara kau terus tersenyum aku dohh haha.



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
DIE SLOWLY :/
Thursday, November 17, 2011 ★ 6:32 AM │ (0) angels


Im leaving now :')
Ohaa, bagusnya kau aimi sakitkan hati orang
Argh, I lost myself, really really lost -,-


Okayy salah aku
aku mintak maaf sebab dah selalu buat kau down
selalu menyusahkan kau
selalu blame kau mcam-2
# aku cuma luahkan yg tersirat Hm


sekarang aku faham kenape kau tak text aku
reply pun mcm mahu tak mahu je
and no smile in your text hm
aku akan mati dalam rasa serba salah mcm nii -,-


Anyway text for the lovely text :D
banyak benda nak cakap, tapi tangan dah tak mampi nak teruskan
mata dah tak mampu nak menampung nafas dah padat dengan penyesalan
Sorry again :/


I just miss you
And I love you, I love you, I love you
Tadi aku tengok bola dengan orang lain
aku tunggu kau tapi kau takde punn :')
Its okayy, Its all my fault


" Malaysia menang nii hadiah untuk kau "


Thanks again :DD
I love you brother :)


# fyna thanks :) dgr suara kau terus tersenyum aku dohh haha.



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST