Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

EVENT :]
Saturday, November 19, 2011 ★ 12:41 AM │ (0) angels


















Haii ebelibadi :DD
Okay today i have a blast day with them !
Ohmy ohmy Thankyou very much :)
Duduk KayyEffSee berejam rejam tak tahu buat ape -,- Haha.
tengah duduk borak2 tiba ade kek besar depan mata


# Wohaaa gila tekejut oden xD
You know, i feel want to cry there :')
Then turun bawah nak beli makanan
tapi ade org tuhh ajak kite pegi secretrecipe :DD
* yeay dapat kek free :p * hikhik
then balik makan jugak kfc
wohaa naik je atas tengok meja dah penuh dengan hadiah * winkwink ^^
Korangg baik sangat lewwww :3
Serius, mcm bukan korang sbb baik sangat tadi -,- Haha.


Pergi megah mcm batak kan ? -,-
Semua baju nak dibukak, then biar je haha.
Last-2 beli baju sama sama * so shuwittt :DD *
Then macam biase pegi tengok mainan * Fav *
tapi dekat megah mainan tak berape nak seronok -.- Hihi
Okayy kitaorg mmg buang masa dekat sana tak buat ape punn


Lepas tuhh pegi thestore sebab malas nak pegang barang Hewhew :3
Okayy kite terpaksa berpisah dengan awokawok semua nehh :')
Sebab nak habiskan masa so pergi lahh tengok mainan dengan Mr. Busuk :P
Zzz, sakit perut gelak mcm orang gila dekat atas sana -.-
Semua benda nak dijatuhkan dan dan semua pandang pelik
Yaa budak besar main mainan budak budak lagi # Err ape masalahnya ? -,-
Im born this way people :DD * Mainan budak2 syokk lewww :3 *


Dari pagi smpai petang hang dengan korang :DD
Homaii bahagia habis dahh nihh xD
Hm thanks untuk ijan dengan syera yg dah admin semua nihh
# well done guys x) hikhik
Thanks untuk present dan semualah :) Hahahahaha.
Itch le be ditch <3






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
EVENT :]
Saturday, November 19, 2011 ★ 12:41 AM │ (0) angels


















Haii ebelibadi :DD
Okay today i have a blast day with them !
Ohmy ohmy Thankyou very much :)
Duduk KayyEffSee berejam rejam tak tahu buat ape -,- Haha.
tengah duduk borak2 tiba ade kek besar depan mata


# Wohaaa gila tekejut oden xD
You know, i feel want to cry there :')
Then turun bawah nak beli makanan
tapi ade org tuhh ajak kite pegi secretrecipe :DD
* yeay dapat kek free :p * hikhik
then balik makan jugak kfc
wohaa naik je atas tengok meja dah penuh dengan hadiah * winkwink ^^
Korangg baik sangat lewwww :3
Serius, mcm bukan korang sbb baik sangat tadi -,- Haha.


Pergi megah mcm batak kan ? -,-
Semua baju nak dibukak, then biar je haha.
Last-2 beli baju sama sama * so shuwittt :DD *
Then macam biase pegi tengok mainan * Fav *
tapi dekat megah mainan tak berape nak seronok -.- Hihi
Okayy kitaorg mmg buang masa dekat sana tak buat ape punn


Lepas tuhh pegi thestore sebab malas nak pegang barang Hewhew :3
Okayy kite terpaksa berpisah dengan awokawok semua nehh :')
Sebab nak habiskan masa so pergi lahh tengok mainan dengan Mr. Busuk :P
Zzz, sakit perut gelak mcm orang gila dekat atas sana -.-
Semua benda nak dijatuhkan dan dan semua pandang pelik
Yaa budak besar main mainan budak budak lagi # Err ape masalahnya ? -,-
Im born this way people :DD * Mainan budak2 syokk lewww :3 *


Dari pagi smpai petang hang dengan korang :DD
Homaii bahagia habis dahh nihh xD
Hm thanks untuk ijan dengan syera yg dah admin semua nihh
# well done guys x) hikhik
Thanks untuk present dan semualah :) Hahahahaha.
Itch le be ditch <3






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST