Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

FIFTEEN :DD
Friday, November 18, 2011 ★ 7:30 AM │ (0) angels




Haii umur kita 15 sekarang :)
# tapi kita dah amek PMR dah cool kan ? Muahahaha.
okayy tengok lahh muka kita tuhh tak matang matang Haha.
sampai orang kata dah tua tapi perangai mcm budak kecik lagi
# memang kita nak jadi budak kecik lagii punn :P


First kita nak cakap terimakasih dekat merekamereka yg dah wish terlalu awal gila -,-
seminggu sebelum birthday dah wish hahaha # semangat betol kann.
Yeah di ambang hari jadi masing2 nak perli perli kan ? -,-
* sabar je lahh dengan korang semua nehh *
Malam birthday lagi kita dah senyum smpai boleh ikat riben yg omeyy tuhh :) Hikhik
Mana taknya, malam tuhh ade 3 alien yg baik hati teman kita :DD
Alahaii comelnyaa korang nehh kan, nyanyi lagu birthday ulang2 Hihi
Dengan gitarnya wohaaaa trimas trimas xD
And and untuk warga warga FB yg rajin nak post dekat wall kita :]
Haihhhh, terimakasih RakyatMalaysia * ayat nak gempak -,- * Haha.
Dan dan untuk mereka yg send text dekat phone kitaa
jenuh tangan kita nak send feedback dekat korang -,- Haha.


Then paginya pergi sch amik duit 100 tuhh hihi
Ohmyy lalu je orang wish # segan :3
Lepas amik duit tuhh abah dengan baik hatinya suruh kita lepak McD Haha.
okayy yg ini mmg best xD
Even ktaorg cuma duduk layan perasaan masing-2 dekat mekdi tuhh
tapi seriously seronok ! Haha.
Tengok orang mcm ryewook lahh, ash leww bagai lahh korang neh (:
# okayy kita dapat hadiah yeay ! Haha.
Thanks zatynurulsyerabera :DD sebab celebrate birthdayy kitoo :D
* bocor rahsia abg botak kitaa hewhew *


Sampai je rumah mama cakap malam neh suruh ikut dia pergi tadika
Err okayy suprise ! segan gilaa malam nehh -.-
Ramai gilaa orang datang Muahahaha.
naseb baik ade akak dengan angah yg teman hewhew :3
then angah kita bagi hadiah yg kak suria kirim dekat kitaa Hikhik
# Slrpppp kek sedappp gilaa !
Then angah ajak pegi mekdi lagi * drivethru *
Muka punn dah mcm muka burger mekdi dahh -.-
Time otw tuhh tiba2 dapat text


" Harlo, may I know who are you ? Call me , urgent ! "


kita tahu itu awak kak yan hikhik :b
Thanks dah nyanyi untuk kitaa
# angah dah gelak-2 dahh dekat sbelah dengar haha
Dan dan suara kak yan omeyyy gilaaa ! Haha.


Balik je terus onlinee dan baca blog orang :DD
Ohmyy sweetnya awak buat video untuk kitaa !
Hm terharu sangat sangat xD
Thanks sayangg nanti kita nak tau vid tuhh :)
Then bukak hadiah kak suria dan belajar nak guna bnda tuhh dgn angah :DD


Alhamdulilah YaAllah, hari jadi yg paling amazing pernah aku rasa xD
Thankyou ebelibadi for celebrating my birthdayy :DD
Tak tahu nak balas mcm mana, korang baik sangat ! Hihi
* dan takde prank, naseb baik :) * Haha.
aku tak pernah rasa sebahagia ini :DD
Thankyou Thankyou Thankyou !


Thanks untuk blogger blogger yg dah buat post untuk kitaa haha.
Hihi korang memang best !


Thanks jugak untuk yg dah bagi kita hadiah Muahahaha
kita dapat pashmina, Girrafe bear yg omeyy, Topup RM10, Philips MP3 player :DD
Hoho, Thanks a lot !


# tapi peristiwa malam hari jadi neh aku mmg tak boleh lupaa :')
Sorry againn okayy.





# nahh kiss untuk korang :* ! hihi


okayy now we talk about azam :)


I just want make all people happy and enjoy their life
I just want make people smile and laugh non-stop haha
I just want to wipe all the tears fallen
I just want to be honest to ebelibadi
I just want to be matuared and no more childish tak bertempat -,-
I just want to have you, only you # Kbaii gedik -.- Haha.
I just want to be serious in life study and my future
Hoho, Im in form 4 next year ! # pengsannnnnn -,-
I just want to make a friends with everyone in this world ! Hahahahaha.
And I just want my siblings friends and all of you still stay beside me, forever :')


# Iloveyouthisbig :DD Hihi #
* tak sabar nak tunggu esok hihi *




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
FIFTEEN :DD
Friday, November 18, 2011 ★ 7:30 AM │ (0) angels




Haii umur kita 15 sekarang :)
# tapi kita dah amek PMR dah cool kan ? Muahahaha.
okayy tengok lahh muka kita tuhh tak matang matang Haha.
sampai orang kata dah tua tapi perangai mcm budak kecik lagi
# memang kita nak jadi budak kecik lagii punn :P


First kita nak cakap terimakasih dekat merekamereka yg dah wish terlalu awal gila -,-
seminggu sebelum birthday dah wish hahaha # semangat betol kann.
Yeah di ambang hari jadi masing2 nak perli perli kan ? -,-
* sabar je lahh dengan korang semua nehh *
Malam birthday lagi kita dah senyum smpai boleh ikat riben yg omeyy tuhh :) Hikhik
Mana taknya, malam tuhh ade 3 alien yg baik hati teman kita :DD
Alahaii comelnyaa korang nehh kan, nyanyi lagu birthday ulang2 Hihi
Dengan gitarnya wohaaaa trimas trimas xD
And and untuk warga warga FB yg rajin nak post dekat wall kita :]
Haihhhh, terimakasih RakyatMalaysia * ayat nak gempak -,- * Haha.
Dan dan untuk mereka yg send text dekat phone kitaa
jenuh tangan kita nak send feedback dekat korang -,- Haha.


Then paginya pergi sch amik duit 100 tuhh hihi
Ohmyy lalu je orang wish # segan :3
Lepas amik duit tuhh abah dengan baik hatinya suruh kita lepak McD Haha.
okayy yg ini mmg best xD
Even ktaorg cuma duduk layan perasaan masing-2 dekat mekdi tuhh
tapi seriously seronok ! Haha.
Tengok orang mcm ryewook lahh, ash leww bagai lahh korang neh (:
# okayy kita dapat hadiah yeay ! Haha.
Thanks zatynurulsyerabera :DD sebab celebrate birthdayy kitoo :D
* bocor rahsia abg botak kitaa hewhew *


Sampai je rumah mama cakap malam neh suruh ikut dia pergi tadika
Err okayy suprise ! segan gilaa malam nehh -.-
Ramai gilaa orang datang Muahahaha.
naseb baik ade akak dengan angah yg teman hewhew :3
then angah kita bagi hadiah yg kak suria kirim dekat kitaa Hikhik
# Slrpppp kek sedappp gilaa !
Then angah ajak pegi mekdi lagi * drivethru *
Muka punn dah mcm muka burger mekdi dahh -.-
Time otw tuhh tiba2 dapat text


" Harlo, may I know who are you ? Call me , urgent ! "


kita tahu itu awak kak yan hikhik :b
Thanks dah nyanyi untuk kitaa
# angah dah gelak-2 dahh dekat sbelah dengar haha
Dan dan suara kak yan omeyyy gilaaa ! Haha.


Balik je terus onlinee dan baca blog orang :DD
Ohmyy sweetnya awak buat video untuk kitaa !
Hm terharu sangat sangat xD
Thanks sayangg nanti kita nak tau vid tuhh :)
Then bukak hadiah kak suria dan belajar nak guna bnda tuhh dgn angah :DD


Alhamdulilah YaAllah, hari jadi yg paling amazing pernah aku rasa xD
Thankyou ebelibadi for celebrating my birthdayy :DD
Tak tahu nak balas mcm mana, korang baik sangat ! Hihi
* dan takde prank, naseb baik :) * Haha.
aku tak pernah rasa sebahagia ini :DD
Thankyou Thankyou Thankyou !


Thanks untuk blogger blogger yg dah buat post untuk kitaa haha.
Hihi korang memang best !


Thanks jugak untuk yg dah bagi kita hadiah Muahahaha
kita dapat pashmina, Girrafe bear yg omeyy, Topup RM10, Philips MP3 player :DD
Hoho, Thanks a lot !


# tapi peristiwa malam hari jadi neh aku mmg tak boleh lupaa :')
Sorry againn okayy.





# nahh kiss untuk korang :* ! hihi


okayy now we talk about azam :)


I just want make all people happy and enjoy their life
I just want make people smile and laugh non-stop haha
I just want to wipe all the tears fallen
I just want to be honest to ebelibadi
I just want to be matuared and no more childish tak bertempat -,-
I just want to have you, only you # Kbaii gedik -.- Haha.
I just want to be serious in life study and my future
Hoho, Im in form 4 next year ! # pengsannnnnn -,-
I just want to make a friends with everyone in this world ! Hahahahaha.
And I just want my siblings friends and all of you still stay beside me, forever :')


# Iloveyouthisbig :DD Hihi #
* tak sabar nak tunggu esok hihi *




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST