Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

IM BAD :/
Friday, November 25, 2011 ★ 11:09 AM │ (0) angels






aku rasa malam nii aku banyak sgt buat salah dekat orang
sekarang baru nak sedar kan aimi # lempang pipi -.-
aku dah banyak sakitkan hati orang
Err, dekat facebook twitter Muahaha



Sorry ebelibadi :'D
Entah aku punn taktau kenape
aku hari nii emo sangat sangat dan sangat
Sorry untuk yg dah terasa dgn aku
Hm People change to fast right ? :')



I need some space and time
Aku nak cari diri aku yg dulu
Entah dekat mana punn aku taktahu


" life is not about finding youself,
life is about creating yourself :) "


ade org IM aku cakap mcm nii tadi
tapi mcm mana nak creating kalau tak finding dulu kan ? -.-
# err okayy aku mmg degil huh.







Aku rindu aku yg dulu
Ramai cakap aku dah berubah
Yahhh, I think you all right :'D
And time to change and go back to normal Aimi (:



" you born to be strong Aimi :DD "



Ramai org cakap aku kuat
aku pun taktau kenape
tapi semua tuhh satu doa kan ?
Hihi thanks :)
Aku kuat bila org sekeliling aku kuat xD



Dan aku belajar kuat dari Fateha Othman
You are the stronger person that I`ve met x)
I miss you so badly sis :'(



# Sorry for everything
aku rasa aku tak boleh tidur
sebab aku diselubungi dgn rasa serba salah yg tebal hm.
kalau aku tak reply text korang, korang cntct aku dekat FB je yee :'>




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
IM BAD :/
Friday, November 25, 2011 ★ 11:09 AM │ (0) angels






aku rasa malam nii aku banyak sgt buat salah dekat orang
sekarang baru nak sedar kan aimi # lempang pipi -.-
aku dah banyak sakitkan hati orang
Err, dekat facebook twitter Muahaha



Sorry ebelibadi :'D
Entah aku punn taktau kenape
aku hari nii emo sangat sangat dan sangat
Sorry untuk yg dah terasa dgn aku
Hm People change to fast right ? :')



I need some space and time
Aku nak cari diri aku yg dulu
Entah dekat mana punn aku taktahu


" life is not about finding youself,
life is about creating yourself :) "


ade org IM aku cakap mcm nii tadi
tapi mcm mana nak creating kalau tak finding dulu kan ? -.-
# err okayy aku mmg degil huh.







Aku rindu aku yg dulu
Ramai cakap aku dah berubah
Yahhh, I think you all right :'D
And time to change and go back to normal Aimi (:



" you born to be strong Aimi :DD "



Ramai org cakap aku kuat
aku pun taktau kenape
tapi semua tuhh satu doa kan ?
Hihi thanks :)
Aku kuat bila org sekeliling aku kuat xD



Dan aku belajar kuat dari Fateha Othman
You are the stronger person that I`ve met x)
I miss you so badly sis :'(



# Sorry for everything
aku rasa aku tak boleh tidur
sebab aku diselubungi dgn rasa serba salah yg tebal hm.
kalau aku tak reply text korang, korang cntct aku dekat FB je yee :'>




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST