Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

LONELY.
Sunday, November 20, 2011 ★ 1:05 AM │ (0) angels




pejam celik pejam celik dah nak bulan 12 dahh
Cepatnyaa masa berjalan sekarang nii -,-
Okay tahun depan aku form 4 # memang tak percaya.
Semakin hari semakin ramai yang pergi
Sorang sorang pergi tinggalkan kenangan dulu
Hm, kalau lah aku boleh putarkan balik masa
kita takan jadi mcm nii dan terus mcm nii :')
Sampai bila aku sendiri punn taktahu
Setiap hari aku tunggu kau # every second
aku cuma nak reply text kau je
text orang lain aku tak reply punn # takde semangat -.-
Masuk hari nihh dah berapa ramai yg cakap sombong
semua nak blame aku condem aku mcm2
Its okayy Im supposed to be like this :'D




# comelnyaa kau neh -.-


Rasa dah lama tak pegang phone
Rasa dah lama tak dengar suara kau
Rasa dah lama tak dengar kau gelak
Sorry sebab aku dah hilangkan senyuman kau yg dulu :')
Jangan risau hari aku akan tiba dan aku akan rasa ape yg kau rasa
# Im sure on that :'>



untuk korang yg aku tak reply textnya tuhh
Sorry banyak-2 :']
Aku cuma takde mood nak reply
I need some space and time
Please leave me alone for a while :'3
Korang cakap lah ape yg korang nak cakap
Im sorry people.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
LONELY.
Sunday, November 20, 2011 ★ 1:05 AM │ (0) angels




pejam celik pejam celik dah nak bulan 12 dahh
Cepatnyaa masa berjalan sekarang nii -,-
Okay tahun depan aku form 4 # memang tak percaya.
Semakin hari semakin ramai yang pergi
Sorang sorang pergi tinggalkan kenangan dulu
Hm, kalau lah aku boleh putarkan balik masa
kita takan jadi mcm nii dan terus mcm nii :')
Sampai bila aku sendiri punn taktahu
Setiap hari aku tunggu kau # every second
aku cuma nak reply text kau je
text orang lain aku tak reply punn # takde semangat -.-
Masuk hari nihh dah berapa ramai yg cakap sombong
semua nak blame aku condem aku mcm2
Its okayy Im supposed to be like this :'D




# comelnyaa kau neh -.-


Rasa dah lama tak pegang phone
Rasa dah lama tak dengar suara kau
Rasa dah lama tak dengar kau gelak
Sorry sebab aku dah hilangkan senyuman kau yg dulu :')
Jangan risau hari aku akan tiba dan aku akan rasa ape yg kau rasa
# Im sure on that :'>



untuk korang yg aku tak reply textnya tuhh
Sorry banyak-2 :']
Aku cuma takde mood nak reply
I need some space and time
Please leave me alone for a while :'3
Korang cakap lah ape yg korang nak cakap
Im sorry people.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST