Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

ME IS ME :)
Wednesday, November 30, 2011 ★ 10:13 AM │ (0) angels





Assalamualaikum :)
Alhamdulilah aku masih bernafas lagi pada malam 1 december nii.
Ya Allah cepatnya masa berlalu
Okayy the most afraid month * results please be nice :3 *
Seriously gemuruh gilo kalau ckp psl results neh.



Untuk 3 hari abah takda pergi KL
Haihhhh, boringnyaa duduk rumah aje
# kalau abah balik pun ttp susah nak nmpak muka -.-
Busy memanjang really kesiann :/
Abah bagi duit * kecing kecing $ * haha
yeay esok nak pergi JJ tapi tak tgok wyg sbb mama tak suka -.-
Babaii je lahh org yg berpusu2 masuk nk tgok ombakrindu esok :[



Btw aku rasa kehilangan something sekarang
tapi tak tau lahh ape Hm.
Maybe dh lama tak gelak dengan kawan2 kodd :'D Thee
Atau kita dh lama tak text, call, skype mcm dulu lagi :')
atau phone yg sekarng mmg jarang nak bunyi
Ahh wtv yg penting aku mmg rasa sunyi :/
Aku nak korang semua balik ! :'(
# Thanks anis sbb call tadi, seriously rindu nak pukul kau Hikhik :']



2.42 A.M. dan aku belum rasa nak tidur lagi * tak pelik kan -.- *
Aku mmg bersyukur dpt abg yg sepesen dgn aku
dia ajak aku pegi mekdi pukul 1.30 A.M. haha.
Aku pun dgn murah hatinya kata yaaa !
Yg sedihnyaa bnyk makann yg habis sobsob T.T

" Ee nanti gemok lahh -.- "

" tak kisah, yg penting saya tau ramai org syg saya :) "

* senyummmmm *
InsyaAllah ramai :)
aku sendiri tak pasti.



# okayy nak nikmati double cheese bugger nihooo :0
* wa gemok dan wa tahu itu :P *
Assalamualaikum.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
ME IS ME :)
Wednesday, November 30, 2011 ★ 10:13 AM │ (0) angels





Assalamualaikum :)
Alhamdulilah aku masih bernafas lagi pada malam 1 december nii.
Ya Allah cepatnya masa berlalu
Okayy the most afraid month * results please be nice :3 *
Seriously gemuruh gilo kalau ckp psl results neh.



Untuk 3 hari abah takda pergi KL
Haihhhh, boringnyaa duduk rumah aje
# kalau abah balik pun ttp susah nak nmpak muka -.-
Busy memanjang really kesiann :/
Abah bagi duit * kecing kecing $ * haha
yeay esok nak pergi JJ tapi tak tgok wyg sbb mama tak suka -.-
Babaii je lahh org yg berpusu2 masuk nk tgok ombakrindu esok :[



Btw aku rasa kehilangan something sekarang
tapi tak tau lahh ape Hm.
Maybe dh lama tak gelak dengan kawan2 kodd :'D Thee
Atau kita dh lama tak text, call, skype mcm dulu lagi :')
atau phone yg sekarng mmg jarang nak bunyi
Ahh wtv yg penting aku mmg rasa sunyi :/
Aku nak korang semua balik ! :'(
# Thanks anis sbb call tadi, seriously rindu nak pukul kau Hikhik :']



2.42 A.M. dan aku belum rasa nak tidur lagi * tak pelik kan -.- *
Aku mmg bersyukur dpt abg yg sepesen dgn aku
dia ajak aku pegi mekdi pukul 1.30 A.M. haha.
Aku pun dgn murah hatinya kata yaaa !
Yg sedihnyaa bnyk makann yg habis sobsob T.T

" Ee nanti gemok lahh -.- "

" tak kisah, yg penting saya tau ramai org syg saya :) "

* senyummmmm *
InsyaAllah ramai :)
aku sendiri tak pasti.



# okayy nak nikmati double cheese bugger nihooo :0
* wa gemok dan wa tahu itu :P *
Assalamualaikum.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST