Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

MORNING :DD
Sunday, November 20, 2011 ★ 7:11 PM │ (2) angels




Assalamualaikum dan selamat pagi :DD
# Ouh yaa lama tak dapat text " GoodMorning " dari awk :') * rindu *
Kite rasa setiap hari, kite akan rasa amazing
Malam tadi kite tidur pukul 3.30 pagi sbb ade org tak kasi kite tidur dan pksa kita nyanyi -.-
Tapi tapi hari neh kite bangun awal xD # amazing letuww kan ? Haha.
Maybe sbb kite tidur bawah meja kodd malam tadi
tulahh bangun awal sbb sakit badan -,-
Okayy mcm biase bangun je mmg takde org dekat rumah
Semuanya sibuk bekerja * seronoknya *
Kite bangun2 je terus dgr MP3 Muahahaha
Then sarapan dan tak tahu nak mandi bila -.-


Bukak FB dekat newsfeed penuh dgn aummmmmm ! Haha.
Okayy semua semangat nak tengok bola malam neh
Harimau vs Garuda = Harimau lahh xD * Amin *
Malam tadi ade org suruh kita dgr lagu harimau malaya
Okayy comel tapi kelakar sikit Haha
# lagu hobin jang hobin jugak best ! Hikhik
So malam neh mmg tanak buat ape cuma nak jerit depan tv je Haha
# yeay malam neh mama balik :3





sekarang nii kalau org IM kite msti tanya soalan yg sama

" online je, tak boring ke ? "

" kau nihh online dari pagi smpai pagi buat ape ? "

huh, kalau kite online jee maksudnya tak boring lahh Haha
Hm entahlah kadang2 boringg juga
tapi kalau tak online lagi boring
* keling ling ling -.- *
Setakat neh kite belum lagi boring nak online sbb kite belum jumpa minat baru :)
kalau dah jumpa nnti, takdelah awokawok nmpk kite onlinee lagi :P


Okayy lahh, nak tgok cerita Alvin and the Chipmunks Hihi
Takecare guys :DD




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
MORNING :DD
Sunday, November 20, 2011 ★ 7:11 PM │ (2) angels




Assalamualaikum dan selamat pagi :DD
# Ouh yaa lama tak dapat text " GoodMorning " dari awk :') * rindu *
Kite rasa setiap hari, kite akan rasa amazing
Malam tadi kite tidur pukul 3.30 pagi sbb ade org tak kasi kite tidur dan pksa kita nyanyi -.-
Tapi tapi hari neh kite bangun awal xD # amazing letuww kan ? Haha.
Maybe sbb kite tidur bawah meja kodd malam tadi
tulahh bangun awal sbb sakit badan -,-
Okayy mcm biase bangun je mmg takde org dekat rumah
Semuanya sibuk bekerja * seronoknya *
Kite bangun2 je terus dgr MP3 Muahahaha
Then sarapan dan tak tahu nak mandi bila -.-


Bukak FB dekat newsfeed penuh dgn aummmmmm ! Haha.
Okayy semua semangat nak tengok bola malam neh
Harimau vs Garuda = Harimau lahh xD * Amin *
Malam tadi ade org suruh kita dgr lagu harimau malaya
Okayy comel tapi kelakar sikit Haha
# lagu hobin jang hobin jugak best ! Hikhik
So malam neh mmg tanak buat ape cuma nak jerit depan tv je Haha
# yeay malam neh mama balik :3





sekarang nii kalau org IM kite msti tanya soalan yg sama

" online je, tak boring ke ? "

" kau nihh online dari pagi smpai pagi buat ape ? "

huh, kalau kite online jee maksudnya tak boring lahh Haha
Hm entahlah kadang2 boringg juga
tapi kalau tak online lagi boring
* keling ling ling -.- *
Setakat neh kite belum lagi boring nak online sbb kite belum jumpa minat baru :)
kalau dah jumpa nnti, takdelah awokawok nmpk kite onlinee lagi :P


Okayy lahh, nak tgok cerita Alvin and the Chipmunks Hihi
Takecare guys :DD




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST