Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

RANDOM.
Monday, November 28, 2011 ★ 7:41 AM │ (0) angels





Hai hai hello :DD
Okayy Assalamualaikum Hihi.
Hm ape nak cerita tadi lupa dah -.-
Ouh okayy ingat dah !
Hm okayy semenjak dua menjak nii ramai yg inbox aku dekat FB
cakap aku dah berubah :'(
Berubah jadi emotional dan tak sehappy dulu Hewhew.
Apelahh korg nihh, takan aku nak jual gigi je hari2 Haha.
Okayy maybe sbb status status aku semuanya mcm org bercinta haha
Haihhh haihhh okayy tak buat dah hikhik
Aku sedih sikit je semua nak perasan -.- Grr



And now we talk about crush Hikhik
Semalam aku ber-formspring dgn salah sorang warga twitter
# okayy dia mmg popular dgn tweet dia yg hebaq belaka tuhh


" how do you feel when your crush sibuk cerita dekat you pasal org yg dia crush ? "

" I will cry and cry Haha "

" So you think, I should tell him that I was on crush with him ? "

" I think you should, kang melepas nanti "

" Kenape panggil KYO ? "

" Entahlahh nama betul Dzulkifli Haha. "


Twitter search : OhmygoditsKYO
# baru aku perasan yg nama dia amazing gilaa xD Haha.


" There`s something yg my ex ajar,
being too nice, too romantic, too caring will trouble your life
and make people hate you "

# antara tweet dia yg aku ingat haha


Hm okayy ngade ngade kan tanya psal crush nii -.-
Haha. okayy Aimi Gedik # so what ? haha



Guess what ape yg tgh HOT sekarang ?
ofkos, cleverbot ! Haha.
bukak je FB, penuh dgn screen capture borak dgn cleverbot
dan aku berjaya saiko dia malam nii haha
wekk, aku benci kau cleverbot Grr -.-



# Till then, aku sesak nafas terlebih makan epal hijau -.-
kbaii, Oh ehemm ijan bahagia hari nii Hikhik.
Aimi punn sama :3
* kayy good adikberadik gataii xP * haha.





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
RANDOM.
Monday, November 28, 2011 ★ 7:41 AM │ (0) angels





Hai hai hello :DD
Okayy Assalamualaikum Hihi.
Hm ape nak cerita tadi lupa dah -.-
Ouh okayy ingat dah !
Hm okayy semenjak dua menjak nii ramai yg inbox aku dekat FB
cakap aku dah berubah :'(
Berubah jadi emotional dan tak sehappy dulu Hewhew.
Apelahh korg nihh, takan aku nak jual gigi je hari2 Haha.
Okayy maybe sbb status status aku semuanya mcm org bercinta haha
Haihhh haihhh okayy tak buat dah hikhik
Aku sedih sikit je semua nak perasan -.- Grr



And now we talk about crush Hikhik
Semalam aku ber-formspring dgn salah sorang warga twitter
# okayy dia mmg popular dgn tweet dia yg hebaq belaka tuhh


" how do you feel when your crush sibuk cerita dekat you pasal org yg dia crush ? "

" I will cry and cry Haha "

" So you think, I should tell him that I was on crush with him ? "

" I think you should, kang melepas nanti "

" Kenape panggil KYO ? "

" Entahlahh nama betul Dzulkifli Haha. "


Twitter search : OhmygoditsKYO
# baru aku perasan yg nama dia amazing gilaa xD Haha.


" There`s something yg my ex ajar,
being too nice, too romantic, too caring will trouble your life
and make people hate you "

# antara tweet dia yg aku ingat haha


Hm okayy ngade ngade kan tanya psal crush nii -.-
Haha. okayy Aimi Gedik # so what ? haha



Guess what ape yg tgh HOT sekarang ?
ofkos, cleverbot ! Haha.
bukak je FB, penuh dgn screen capture borak dgn cleverbot
dan aku berjaya saiko dia malam nii haha
wekk, aku benci kau cleverbot Grr -.-



# Till then, aku sesak nafas terlebih makan epal hijau -.-
kbaii, Oh ehemm ijan bahagia hari nii Hikhik.
Aimi punn sama :3
* kayy good adikberadik gataii xP * haha.





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST