Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

RUTINE :)
Tuesday, November 22, 2011 ★ 3:45 AM │ (0) angels





seawal pukul 5 pagi dah ade yg pergi mandi,
ade yg solat tahajjud, ade yg masih tidur # aku letuwww -.-
setiap hari ade org yg mmg sangat penyabar nak kejut setiap org dekat dorm # Thanks liyaa xD
Dan budak dorm nii kalau kejut sekali mmg tak bangun
# kalau tebakar punn aku rasa semua tak bangun -.-
kalau aku, tunggu azan baru nak bangun baru nak mandi
dan setiap pagi akan menyesal sbb bangun lambat -.- Haha.



lepas je azan semua pergi surau solat subuh berjemaah
Then baca mathurat setiap pagi # hewhew rindu nak dgr suara sedap xP
balik dorm dalam pukul 6.30
selalunya kitaorg akan tidur balik even dah lambat Haha.
pukul 6.45 baru siap2 nak pergi sarapan
# Hari rabu semua tanak turun makan sbb kokokrunch -,- Haha.
dan yg paling ktaorg benci spotcek depan pagar hostel haha
semua nak pergi awal sbb tanak kene cek tapi kalau kene ape kesah kan ? Haha
kurang lebih kene lompat bintang beratus kali tak sama ulang balik
Time tuhh mmg terbaik kakinya -.- # okayy rindu nak kene denda xP



Then balik sch terus pegi makang tengah hari
# aku jarang turun hari isnin sbb kari eyuwww -.- Haha.
lepas tuhh smbahyang zohor dekat dorm then turun prep
oleh kerana form 3 dgn form 5 prep dekat hostel,
so ktaorg trun lahh lambat lambat hikhik
peraturan dalam bilik prep " tak boleh baring atas meja "
tapi kitaorg baring jugak haha
semuanya belajar baring bukan duduk, cool kan ? ^^



Then pukul 4.30 pergi surau solat asar berjemaah
mcm biase lepas tuhh baca mathurat :D hee
Yeahh waktu petang mmg seronok untuk semua org
kalau aku, aku akan hbiskan masa tidur je hewhew
tapi kadang2 borak2, makan, riadah, usha budak lelaki main bola # lol -.-



6.30 turun DM makan malam
# muka aku sekali dua je ade time neh haha
pukul 7 pergi surau solat magrib berjemaah
then terus solat hajat dan baca alquran
lepas tuhh mcm biase turun prep
10.30 solat isya` berjemaah dekat surau then minum malam
dan akhirnya tidur ! Haha.



# bunyi mcm boringg kan ? -.-
mmg boringg punn haha
tapi time PMR dan after PMR mmg syiokkk !
hidup tak berperaturan
masak meggi tanpa kawalan
tidur lebih had haha


cukup rindu nak qiam pukul 4 pagi dalam gelap dekat surau :')
Cukup rindu nak baring dekat surau
Cukup rindu nak menangis dekat surau
Cukup rindu nak buat aktiviti dalam surau
Cukup rindu nak jadi naqibah lagi
Cukup rindu nak rapat katil dan tidur sama2
Cukup rindu nak tidur dengan syera Hihi :DD



" kita nak panggil kau anje boleh ? "

" takde nama yg lagi baik ke ? --' "



# okayy rindu kak sarah ! Haha.
betol lah org selalu kata,
" bila duduk mmg meyumpah2 tapi kalau dah tinggalkan memang rindu :') "





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
RUTINE :)
Tuesday, November 22, 2011 ★ 3:45 AM │ (0) angels





seawal pukul 5 pagi dah ade yg pergi mandi,
ade yg solat tahajjud, ade yg masih tidur # aku letuwww -.-
setiap hari ade org yg mmg sangat penyabar nak kejut setiap org dekat dorm # Thanks liyaa xD
Dan budak dorm nii kalau kejut sekali mmg tak bangun
# kalau tebakar punn aku rasa semua tak bangun -.-
kalau aku, tunggu azan baru nak bangun baru nak mandi
dan setiap pagi akan menyesal sbb bangun lambat -.- Haha.



lepas je azan semua pergi surau solat subuh berjemaah
Then baca mathurat setiap pagi # hewhew rindu nak dgr suara sedap xP
balik dorm dalam pukul 6.30
selalunya kitaorg akan tidur balik even dah lambat Haha.
pukul 6.45 baru siap2 nak pergi sarapan
# Hari rabu semua tanak turun makan sbb kokokrunch -,- Haha.
dan yg paling ktaorg benci spotcek depan pagar hostel haha
semua nak pergi awal sbb tanak kene cek tapi kalau kene ape kesah kan ? Haha
kurang lebih kene lompat bintang beratus kali tak sama ulang balik
Time tuhh mmg terbaik kakinya -.- # okayy rindu nak kene denda xP



Then balik sch terus pegi makang tengah hari
# aku jarang turun hari isnin sbb kari eyuwww -.- Haha.
lepas tuhh smbahyang zohor dekat dorm then turun prep
oleh kerana form 3 dgn form 5 prep dekat hostel,
so ktaorg trun lahh lambat lambat hikhik
peraturan dalam bilik prep " tak boleh baring atas meja "
tapi kitaorg baring jugak haha
semuanya belajar baring bukan duduk, cool kan ? ^^



Then pukul 4.30 pergi surau solat asar berjemaah
mcm biase lepas tuhh baca mathurat :D hee
Yeahh waktu petang mmg seronok untuk semua org
kalau aku, aku akan hbiskan masa tidur je hewhew
tapi kadang2 borak2, makan, riadah, usha budak lelaki main bola # lol -.-



6.30 turun DM makan malam
# muka aku sekali dua je ade time neh haha
pukul 7 pergi surau solat magrib berjemaah
then terus solat hajat dan baca alquran
lepas tuhh mcm biase turun prep
10.30 solat isya` berjemaah dekat surau then minum malam
dan akhirnya tidur ! Haha.



# bunyi mcm boringg kan ? -.-
mmg boringg punn haha
tapi time PMR dan after PMR mmg syiokkk !
hidup tak berperaturan
masak meggi tanpa kawalan
tidur lebih had haha


cukup rindu nak qiam pukul 4 pagi dalam gelap dekat surau :')
Cukup rindu nak baring dekat surau
Cukup rindu nak menangis dekat surau
Cukup rindu nak buat aktiviti dalam surau
Cukup rindu nak jadi naqibah lagi
Cukup rindu nak rapat katil dan tidur sama2
Cukup rindu nak tidur dengan syera Hihi :DD



" kita nak panggil kau anje boleh ? "

" takde nama yg lagi baik ke ? --' "



# okayy rindu kak sarah ! Haha.
betol lah org selalu kata,
" bila duduk mmg meyumpah2 tapi kalau dah tinggalkan memang rindu :') "





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST