Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

SPM :DD
Saturday, November 12, 2011 ★ 9:57 AM │ (0) angels




Hari hari sebelum tidur mesti baca benda nihh :')
Dekat hostel takdo phone or lappy
So tak selalu dapat dgr kata2 semangat dari orang yg kuat kan
Baca tulisan sendiri nihh punn dah cukup okayy x)
bila tak kuat ini lahh kekuatannya
bila sedih inilah penawar
# tapi semuanyaa dah buang haha


aku bukak profile kau
Ohmyy bila lahh kite nak bertegur
bila teserempak dkt sch masing-2 tarik muka
Padahal kau takde punn buat salah dekat aku
tapi aku taktau lahh kenape aku menyampah bila tgok muka kau


11/11/2011


" Sorry kalau kita ade buat salah,
kau bnyk sangat LIKE gamba kita dkt FB terimakasih banyak-2
kalau ade pape cntct lahh kita dalam FB okayy
Datang lahh rumahh lagi nanti " # Crying


Haha lawakk lahh xD
kita tak rapat punn kann ?
Haihhh btw goodluck in your SPM :)


time nihh aku nampak kau lagi
bila mata bertemu mata aku rasa serba salah
aku nak tegur tapi aku takde keberanian


bila kau bukak profile kau tadi
aku rasa dah tiba masanya aku nak tegur kau


    • GoodLuck SPM :DD


    • Thanks Aimi :') Sory kalau ada slh, sombong dgn kau ek. Aku ni pemalu lah katakan. Ehekk


    • Haha sokayy # aku lagi sombong -,- Hewhew So kau target berapa ?


    • Haha tkde lah. Hm tah la, stkt ni aku blm capai tahap yg aku target lg. 6A kot tp tah la mcm tk dpt jea.


    • Ouhh alahh bolehh punyaa :DD Kau kan pandai

  • Haha tkda lah. Okay doakn aku ye. Hee roll
  • Doa banyak banyak, insyaAllah bolehh roll Ouhh hm sorry jugakk kalau ade salah dekat kau Hewhew Doakan results aku okayy jugakk Hihiroll
  • Okay aku pn doakn jgk ek. Hee kau tkda slh pn dkt aku roll
  • Thankyou roll Okayylahh nak offl. Night and sleep tight. Again goodluck x) Takecare assalamualaikum

    • Okay good night sweet dream. Hehee take care too, waalaikumsalam ;>





  • May God bless you :)
    Sorry aku pernah benci kau dulu
    aku senang menyukai dan senang membenci
    aku menyukai tapi tak mencintai (:
  • Goodluck in your SPM
  • aku yakin kau boleh buat
    buktikan dekat semua orang yg kau boleh :DD
    Goodluck jugak untuk SPM candidates yg lain :3



    # kitewww tak boleh berhenti dgr lagu greyson chance duet dgn najwa latif dalam AIM malam tadi xD




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
SPM :DD
Saturday, November 12, 2011 ★ 9:57 AM │ (0) angels




Hari hari sebelum tidur mesti baca benda nihh :')
Dekat hostel takdo phone or lappy
So tak selalu dapat dgr kata2 semangat dari orang yg kuat kan
Baca tulisan sendiri nihh punn dah cukup okayy x)
bila tak kuat ini lahh kekuatannya
bila sedih inilah penawar
# tapi semuanyaa dah buang haha


aku bukak profile kau
Ohmyy bila lahh kite nak bertegur
bila teserempak dkt sch masing-2 tarik muka
Padahal kau takde punn buat salah dekat aku
tapi aku taktau lahh kenape aku menyampah bila tgok muka kau


11/11/2011


" Sorry kalau kita ade buat salah,
kau bnyk sangat LIKE gamba kita dkt FB terimakasih banyak-2
kalau ade pape cntct lahh kita dalam FB okayy
Datang lahh rumahh lagi nanti " # Crying


Haha lawakk lahh xD
kita tak rapat punn kann ?
Haihhh btw goodluck in your SPM :)


time nihh aku nampak kau lagi
bila mata bertemu mata aku rasa serba salah
aku nak tegur tapi aku takde keberanian


bila kau bukak profile kau tadi
aku rasa dah tiba masanya aku nak tegur kau


    • GoodLuck SPM :DD


    • Thanks Aimi :') Sory kalau ada slh, sombong dgn kau ek. Aku ni pemalu lah katakan. Ehekk


    • Haha sokayy # aku lagi sombong -,- Hewhew So kau target berapa ?


    • Haha tkde lah. Hm tah la, stkt ni aku blm capai tahap yg aku target lg. 6A kot tp tah la mcm tk dpt jea.


    • Ouhh alahh bolehh punyaa :DD Kau kan pandai

  • Haha tkda lah. Okay doakn aku ye. Hee roll
  • Doa banyak banyak, insyaAllah bolehh roll Ouhh hm sorry jugakk kalau ade salah dekat kau Hewhew Doakan results aku okayy jugakk Hihiroll
  • Okay aku pn doakn jgk ek. Hee kau tkda slh pn dkt aku roll
  • Thankyou roll Okayylahh nak offl. Night and sleep tight. Again goodluck x) Takecare assalamualaikum

    • Okay good night sweet dream. Hehee take care too, waalaikumsalam ;>





  • May God bless you :)
    Sorry aku pernah benci kau dulu
    aku senang menyukai dan senang membenci
    aku menyukai tapi tak mencintai (:
  • Goodluck in your SPM
  • aku yakin kau boleh buat
    buktikan dekat semua orang yg kau boleh :DD
    Goodluck jugak untuk SPM candidates yg lain :3



    # kitewww tak boleh berhenti dgr lagu greyson chance duet dgn najwa latif dalam AIM malam tadi xD




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST