Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

TEXTING C:
Saturday, November 5, 2011 ★ 8:06 AM │ (0) angels


# rambut dia mcm Taylor Swift kan ? Hee


Hari nihh kite text omeyy kite x)
# ohhmyy tak berhenti senyumm (:
Hm dia lahh org yg paling kuat pernah kite jumpa
dia tak pnah tunjuk yg dia ade masalah
tapi kite tau dia banyak pendam dari kite
hm, tapi kite banyak cerita probs kite dekat dia
taktau kenape, bila cerita dekat dia rasa tenang jee
Sebab dia msti bg kata-2 semangat lepas kite cerita
Serius dia baik tapi nakal sikit lahh Haha.
Jaga gf awak baik-2 ea adikk omeyy xD
saranghae oppa ;3


Hari nihh punn kite text nenek kite :DD
# Ohmyy serius kite rindu awak :')
kite tau awak mmg pemalas kan ? Haha
orang tolong masak bukan tolong tengok ibu-2 masak okayy
Apelahh awak nii, mcm mana nak jadi isteri nihh ?
# okayy 2 x 5 je mcm kite Hihi


Hari nihh punn kite text tan sri kite (:
Kite punn taktau ape mmpi dia nak text kite
dekat sch nmpak tak tegur punn pandang punn tak -,-
kite bosan tak text orang
dulu kite selalu text dia Hee
Okayy kite rindu dia :')
tapi dia banyak dah berubah
tapi takpe itu hak dia
Kita dah takde hak nak halang dia lagi
# semoga awk dapat jumpa yg lagi baik dari kite :3


Hari nihh kite text adikberadik kite xD
hm kite rindu awak berdua lahh :')
tapi masing-2 busyy kann
takpe kite tak kesahh punn (x
Yang pnting awak berdua jaga diri okayy
Dan dan, kite sayang awak berdua
# ingat ituhh okayy :DD


Okayy last sekali kite text boroii kite (:
Kite tunggu text dia dari pagi tapi takde punn
then kite text dia wish selamat hari raya
dia kata sorry sbb dia demam dari malam tadi
# kesiannyaa awakk :/
Hm jaga diri okayy jangan lupa makan ubat
Nanti dah okayy text lahh kite :3
kite rindu nak gaduh dgn awak niihh Hahahaha.


# okayy taktau kenape semenjak akhir-2 nii gedikk sangat -,-
post punn semua gedikk kann ? * angguk cepat *
Haha. okayy abaikan and sorry guys :)
dan penuh dengan perkataan " hari nihh "
* effect batuk yg tak baik-2 nihh kodd *
# dahh merepekk -,-


So then, kite nak cakap
" Selamat Hari Raya AidilAdha awak awak semua :DD "
Cikgu kite cakap hari raya korban kene banyak berkorban untuk semuaorang :')
Hm, semoga hari nihh lagi baik dari semalam
Night peeps (:




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
TEXTING C:
Saturday, November 5, 2011 ★ 8:06 AM │ (0) angels


# rambut dia mcm Taylor Swift kan ? Hee


Hari nihh kite text omeyy kite x)
# ohhmyy tak berhenti senyumm (:
Hm dia lahh org yg paling kuat pernah kite jumpa
dia tak pnah tunjuk yg dia ade masalah
tapi kite tau dia banyak pendam dari kite
hm, tapi kite banyak cerita probs kite dekat dia
taktau kenape, bila cerita dekat dia rasa tenang jee
Sebab dia msti bg kata-2 semangat lepas kite cerita
Serius dia baik tapi nakal sikit lahh Haha.
Jaga gf awak baik-2 ea adikk omeyy xD
saranghae oppa ;3


Hari nihh punn kite text nenek kite :DD
# Ohmyy serius kite rindu awak :')
kite tau awak mmg pemalas kan ? Haha
orang tolong masak bukan tolong tengok ibu-2 masak okayy
Apelahh awak nii, mcm mana nak jadi isteri nihh ?
# okayy 2 x 5 je mcm kite Hihi


Hari nihh punn kite text tan sri kite (:
Kite punn taktau ape mmpi dia nak text kite
dekat sch nmpak tak tegur punn pandang punn tak -,-
kite bosan tak text orang
dulu kite selalu text dia Hee
Okayy kite rindu dia :')
tapi dia banyak dah berubah
tapi takpe itu hak dia
Kita dah takde hak nak halang dia lagi
# semoga awk dapat jumpa yg lagi baik dari kite :3


Hari nihh kite text adikberadik kite xD
hm kite rindu awak berdua lahh :')
tapi masing-2 busyy kann
takpe kite tak kesahh punn (x
Yang pnting awak berdua jaga diri okayy
Dan dan, kite sayang awak berdua
# ingat ituhh okayy :DD


Okayy last sekali kite text boroii kite (:
Kite tunggu text dia dari pagi tapi takde punn
then kite text dia wish selamat hari raya
dia kata sorry sbb dia demam dari malam tadi
# kesiannyaa awakk :/
Hm jaga diri okayy jangan lupa makan ubat
Nanti dah okayy text lahh kite :3
kite rindu nak gaduh dgn awak niihh Hahahaha.


# okayy taktau kenape semenjak akhir-2 nii gedikk sangat -,-
post punn semua gedikk kann ? * angguk cepat *
Haha. okayy abaikan and sorry guys :)
dan penuh dengan perkataan " hari nihh "
* effect batuk yg tak baik-2 nihh kodd *
# dahh merepekk -,-


So then, kite nak cakap
" Selamat Hari Raya AidilAdha awak awak semua :DD "
Cikgu kite cakap hari raya korban kene banyak berkorban untuk semuaorang :')
Hm, semoga hari nihh lagi baik dari semalam
Night peeps (:




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST