Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

TODAY :D
Saturday, November 26, 2011 ★ 3:40 AM │ (0) angels





Ya Allah, mengantuk smpai sekarang tak habis lagi -.-
Tak cukup tidur, tidur 6 jam je
then akak kejut suruh teman dia pergi banting Huh
Then, mandi siap ttbe mama call suruh pergi kedai depan mama belanja makang Hihi
dah masuk kereta, ttbe akak cakap


" Ee malas nyaa nak bwk kereta, kau bwk lah mira "

" Okay jom tukar xD "

" serius ? kau berani ke ni ? "

" Berani je Hihi :) "


Fewittt, Im only fifteen !
tapi dah bawak kereta myvi
suruh tekan minyak pergi tekan break -.-
elok sangat lah tuhh kene break emergency
Then gelak2 naseb tak langgar tong smpah hewhew :3
turun je kereta tgok muka mama dah pucat haha
Chill, tak jauh punn bawak Hikhik
Okayy bawak kereta sgt susah ! haha.
tapi sangat ohsemmm xD Kihkih.



I have a nice day today :)
3 jam round banting Haha
ape yg dibuat punn taktau lahh
jalan jalan kosongkan poket ;P
pergi econcave nampak fik
# alahaii galahnya kau nii -.- tekejut aku tengok
pergi petronas nampak anyal
# untunglahh korang boleh kerja



Then balik lepak rumah akak kejap
minum minum baring tengok tv
Phewww lapang rasa kepala lihat dunia haha
kalau tak selama nii duduk je dekat rumah
seriously otak tak berkembang -.- Haha
Balik je rumah tengok angah tidur bukan main syiokkk -.-
# Err kfine jeloss :P



Hm I feel more better right now :')
Terimakasih Ya Allah.
Salam Maal Hijrah buat semuaorang :DD
Semoga tahun baru nii lagi baik dari tahun yg lepas2
# Open New Book today ^^






semalam aku jadi manusia yang lemah
tapi hari nii aku akan jadi manusia yg kuat
Tiap tiap malam aku baca semua text kau dan aku senyum :)






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
TODAY :D
Saturday, November 26, 2011 ★ 3:40 AM │ (0) angels





Ya Allah, mengantuk smpai sekarang tak habis lagi -.-
Tak cukup tidur, tidur 6 jam je
then akak kejut suruh teman dia pergi banting Huh
Then, mandi siap ttbe mama call suruh pergi kedai depan mama belanja makang Hihi
dah masuk kereta, ttbe akak cakap


" Ee malas nyaa nak bwk kereta, kau bwk lah mira "

" Okay jom tukar xD "

" serius ? kau berani ke ni ? "

" Berani je Hihi :) "


Fewittt, Im only fifteen !
tapi dah bawak kereta myvi
suruh tekan minyak pergi tekan break -.-
elok sangat lah tuhh kene break emergency
Then gelak2 naseb tak langgar tong smpah hewhew :3
turun je kereta tgok muka mama dah pucat haha
Chill, tak jauh punn bawak Hikhik
Okayy bawak kereta sgt susah ! haha.
tapi sangat ohsemmm xD Kihkih.



I have a nice day today :)
3 jam round banting Haha
ape yg dibuat punn taktau lahh
jalan jalan kosongkan poket ;P
pergi econcave nampak fik
# alahaii galahnya kau nii -.- tekejut aku tengok
pergi petronas nampak anyal
# untunglahh korang boleh kerja



Then balik lepak rumah akak kejap
minum minum baring tengok tv
Phewww lapang rasa kepala lihat dunia haha
kalau tak selama nii duduk je dekat rumah
seriously otak tak berkembang -.- Haha
Balik je rumah tengok angah tidur bukan main syiokkk -.-
# Err kfine jeloss :P



Hm I feel more better right now :')
Terimakasih Ya Allah.
Salam Maal Hijrah buat semuaorang :DD
Semoga tahun baru nii lagi baik dari tahun yg lepas2
# Open New Book today ^^






semalam aku jadi manusia yang lemah
tapi hari nii aku akan jadi manusia yg kuat
Tiap tiap malam aku baca semua text kau dan aku senyum :)






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST