Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

CLOUDS :')
Saturday, December 3, 2011 ★ 1:20 AM │ (0) angels



Dialah permata yg dicari
selama ini baru ku temui

tapi ku tak pasti rencana Illahi

apakah dia kan ku miliki :')



Setiap hari bila kite bangun tidur kita mesti tgok phone
dn setiap kali tuhh msti ade text awk
Time tuhh kita rasa berdosa sgt sbb kita rapat dgn dia
Kita nak je bgtau perasaan kita yg sebenar dkt awk
tapi kita takod awk kecik hati nanti :/
kita tau awk sayang dia lagi kan ?
Kita baca blog awk tadi, kita rasa nak nangis
Sorry sayangg, awk dah miliki dia dulu
Dia milik awk bukan milik saya :')
Ingat lagi dulu masa first2 kita kenal dia
baru 3 hari kenal, kita terus decide nak bgtau awk
Hm Kita tanak sakitkan hati awk
So kita bg tau awk pasal dia
time tuhh awk ckp


" tercapai lah hajat dia nak cari perempuan yg lebih baik :) "


You are the best for him, not me.
Kita sayang awk even kita tak rapat mana pun dkt sch
kita tanak sakitkan hati awk
kita takod awk benci kita :')
Selagi kita smpan perasan kita nihh,
selagi tuhh rasa serba salah tuhh takan hilang.
bila kita hantar text " sorry for everything "
awak cakp " awk takde buat salah dgn kita punn lahh :) "
Hm kita banyak salah lahh awk :'D
Kita nak tgok org yg kita sayang bahagia (:
Iloveyouapplepie :*






Ya Allah, terimakasih kerana engkau telah mmberikan peluang
untuk aku merasai kasih syg dan cintanya Ya Allah.

Kurniakanlah dia seorang wanita yg jauh lebih baik dari sebelum nii :')



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
CLOUDS :')
Saturday, December 3, 2011 ★ 1:20 AM │ (0) angels



Dialah permata yg dicari
selama ini baru ku temui

tapi ku tak pasti rencana Illahi

apakah dia kan ku miliki :')



Setiap hari bila kite bangun tidur kita mesti tgok phone
dn setiap kali tuhh msti ade text awk
Time tuhh kita rasa berdosa sgt sbb kita rapat dgn dia
Kita nak je bgtau perasaan kita yg sebenar dkt awk
tapi kita takod awk kecik hati nanti :/
kita tau awk sayang dia lagi kan ?
Kita baca blog awk tadi, kita rasa nak nangis
Sorry sayangg, awk dah miliki dia dulu
Dia milik awk bukan milik saya :')
Ingat lagi dulu masa first2 kita kenal dia
baru 3 hari kenal, kita terus decide nak bgtau awk
Hm Kita tanak sakitkan hati awk
So kita bg tau awk pasal dia
time tuhh awk ckp


" tercapai lah hajat dia nak cari perempuan yg lebih baik :) "


You are the best for him, not me.
Kita sayang awk even kita tak rapat mana pun dkt sch
kita tanak sakitkan hati awk
kita takod awk benci kita :')
Selagi kita smpan perasan kita nihh,
selagi tuhh rasa serba salah tuhh takan hilang.
bila kita hantar text " sorry for everything "
awak cakp " awk takde buat salah dgn kita punn lahh :) "
Hm kita banyak salah lahh awk :'D
Kita nak tgok org yg kita sayang bahagia (:
Iloveyouapplepie :*






Ya Allah, terimakasih kerana engkau telah mmberikan peluang
untuk aku merasai kasih syg dan cintanya Ya Allah.

Kurniakanlah dia seorang wanita yg jauh lebih baik dari sebelum nii :')



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST