Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

FLASHBACK :)
Saturday, December 24, 2011 ★ 9:16 PM │ (2) angels




Assalamualaikum :)
Hihi hari ni bangun awal
Semenjak kene ceramah pree dgn mama hari tuh
aku rasa aku jadi makin baik sekarang * cough *
Sikit jelah, nak jadi baik sgt pun tak best Haha kjoke
Even ade Fb pun dh jrg nak online
Yahh semuanya hilang so ketagihan pun kurang lol
I more in twitter now (:
Baca org tweet pun dh boleh gelak
That why I follow them Hihi.


Today i just want to refresh my memories
with looking all the photos in my album
okayy RINDU ! ;(



okay sila gelak kuat kuat Haha
Ini time form 1, tahun ni mmg best sbb duduk hostel mcm ddk rumah
No rules and I like ! Haha
Muka mcm mntak tangan -.- Haha
Time ni candid daannn aku lupa aku letak mana baju tshrt nii Haha
Rindu sangat dgn korang :') Hihi



Battle. Form 1 dh lah taktau pape
kawn plak dgn budk form 4 yg mmg gilaa xD Haha
mcm2 bnda pelik yg ktaorg buat
Pegi battle tulis something yg mmg memalukan dgn myspace
* okayy time nii tgh trend myspace * Haha
Then lumba sape paling bnyk minum air coke cmpur cendol
Ehem org muda mesti menang kan * angaktkening * Hihi
Pergi wallclimbing dkt belakang sch
Buatkan nota scn sukan
Main PSP malam2
Paling tak boleh lupa psl lutut !
Smpai smbhyg baring Haha kelakar gilaa x)
You know what, I miss you Kak Ekin :'>




Ini time form2 while smbutan hari raya :)
Okay aku baik sgt tak bwk phone time nii Haha
Then, pergi raya rumah afnan, apiz, alip, aiman sape lagi ehh ? -.-
The best raya ever okay ! Gelak tak ingat dunia
Memang best ;D Tahun nii tak raya sbb PMR
Tahun dpn InsyaAllah :) Hihi.





Ape ? comel ? okay sila jatuh hati :3 Haha
Ape ? Childish ? okayy memang :P
Alahhh leklu ini form2 mmg lah muka mcm comel je lol Kjokejoke
Hm ni time akak kawen, diaorg dtg rumah aku sbb nk tolong :'>
Hikhik Bestlah kan bilik kecik pergi tidur ramai2
Ouhh kertas yg kita buat diari tuhh ade dekat aku Haha
Andddddd rindu sgt DD (':
Masuk lah hostel dgn nurul lagi, ade korg baru best
boleh karoke setiap masa Haha.
dan DD jugak org first yg tau psl * cough * Ehemm.
okay lupakan :P Haha.




Ini sheraaaa budak omeyy * Ehh ? -.- Haha *
Tanak puji nnti dia tanak mengaku :P
Dia tersangatlah sabar dgn kitaorg
Act bukan buli tapi mintak tolong Hihi :3
Kalau jumpa dia 1 hari tak cukp nk kongsi cerita
Dan kalau dh nangis mmg sayu gila tgok muka dia Kihkih.

" aku bangga dgn kau :) "

Hewhew thanks shera !
Next year kita duduk sebelah2 lagi okayy ;D



Ahaa ! ni baru muka mcm matang sikit kan :3
Ni gambar tahun nii time jamuan hari raya dkt hostel
Amboi bergaya nyahh semua ;D
Act, malam ni tk best sgt
Because semua takdo mood
Ni mula2 mmg lahh senyum je
habis je majlis terus buat muka seposen Haha





Yg ni time sehari lepas habis PMR
ktaorg ddk hostel so kene lah dtg sch
Yg ddk luar semua tak dtg sbb time ni exam barab
Takpe takpe lepak surau pun best ;P
online, lari2 then pegi bnting
Ehh yeke ? -.- lupa lahh


Till then, ini je yg mmpu Haha
Bnyk lagi gambar sebenrnya
kalau korg nak tgok mai lah dtg rumah ;P
Nnti org update lagi yee Hikhik
GTG, bye peeps :)





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
FLASHBACK :)
Saturday, December 24, 2011 ★ 9:16 PM │ (2) angels




Assalamualaikum :)
Hihi hari ni bangun awal
Semenjak kene ceramah pree dgn mama hari tuh
aku rasa aku jadi makin baik sekarang * cough *
Sikit jelah, nak jadi baik sgt pun tak best Haha kjoke
Even ade Fb pun dh jrg nak online
Yahh semuanya hilang so ketagihan pun kurang lol
I more in twitter now (:
Baca org tweet pun dh boleh gelak
That why I follow them Hihi.


Today i just want to refresh my memories
with looking all the photos in my album
okayy RINDU ! ;(



okay sila gelak kuat kuat Haha
Ini time form 1, tahun ni mmg best sbb duduk hostel mcm ddk rumah
No rules and I like ! Haha
Muka mcm mntak tangan -.- Haha
Time ni candid daannn aku lupa aku letak mana baju tshrt nii Haha
Rindu sangat dgn korang :') Hihi



Battle. Form 1 dh lah taktau pape
kawn plak dgn budk form 4 yg mmg gilaa xD Haha
mcm2 bnda pelik yg ktaorg buat
Pegi battle tulis something yg mmg memalukan dgn myspace
* okayy time nii tgh trend myspace * Haha
Then lumba sape paling bnyk minum air coke cmpur cendol
Ehem org muda mesti menang kan * angaktkening * Hihi
Pergi wallclimbing dkt belakang sch
Buatkan nota scn sukan
Main PSP malam2
Paling tak boleh lupa psl lutut !
Smpai smbhyg baring Haha kelakar gilaa x)
You know what, I miss you Kak Ekin :'>




Ini time form2 while smbutan hari raya :)
Okay aku baik sgt tak bwk phone time nii Haha
Then, pergi raya rumah afnan, apiz, alip, aiman sape lagi ehh ? -.-
The best raya ever okay ! Gelak tak ingat dunia
Memang best ;D Tahun nii tak raya sbb PMR
Tahun dpn InsyaAllah :) Hihi.





Ape ? comel ? okay sila jatuh hati :3 Haha
Ape ? Childish ? okayy memang :P
Alahhh leklu ini form2 mmg lah muka mcm comel je lol Kjokejoke
Hm ni time akak kawen, diaorg dtg rumah aku sbb nk tolong :'>
Hikhik Bestlah kan bilik kecik pergi tidur ramai2
Ouhh kertas yg kita buat diari tuhh ade dekat aku Haha
Andddddd rindu sgt DD (':
Masuk lah hostel dgn nurul lagi, ade korg baru best
boleh karoke setiap masa Haha.
dan DD jugak org first yg tau psl * cough * Ehemm.
okay lupakan :P Haha.




Ini sheraaaa budak omeyy * Ehh ? -.- Haha *
Tanak puji nnti dia tanak mengaku :P
Dia tersangatlah sabar dgn kitaorg
Act bukan buli tapi mintak tolong Hihi :3
Kalau jumpa dia 1 hari tak cukp nk kongsi cerita
Dan kalau dh nangis mmg sayu gila tgok muka dia Kihkih.

" aku bangga dgn kau :) "

Hewhew thanks shera !
Next year kita duduk sebelah2 lagi okayy ;D



Ahaa ! ni baru muka mcm matang sikit kan :3
Ni gambar tahun nii time jamuan hari raya dkt hostel
Amboi bergaya nyahh semua ;D
Act, malam ni tk best sgt
Because semua takdo mood
Ni mula2 mmg lahh senyum je
habis je majlis terus buat muka seposen Haha





Yg ni time sehari lepas habis PMR
ktaorg ddk hostel so kene lah dtg sch
Yg ddk luar semua tak dtg sbb time ni exam barab
Takpe takpe lepak surau pun best ;P
online, lari2 then pegi bnting
Ehh yeke ? -.- lupa lahh


Till then, ini je yg mmpu Haha
Bnyk lagi gambar sebenrnya
kalau korg nak tgok mai lah dtg rumah ;P
Nnti org update lagi yee Hikhik
GTG, bye peeps :)





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST