Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

G-DRAGON :)
Saturday, December 10, 2011 ★ 1:34 AM │ (0) angels
" aku bengang org ckp abg aku hensem, aku nihh tak hensem ke ? "

" hati aku bersih ke ? aku dh lah jahat, tak hensem, tak berape pandai :( "

" aku muka org prosak negara kan ? :) "

" tapi mka aku tak suci kan ? mcm org yg suka buat dosa "

" Haha kau ni suka belas kasihan, kau ckp jelah aku tak kisah, aku dh biasa :') "

" aku tanak tidur nnti aku menangis mengenangkan hal tadi :') "

" kalau aku berubah kau tekejut tak ? "

" aku pun taktau lah, aku tak mmpu nak berubah :( "



Alahai abang macho neh jiwang pulak malam malam neh Hihi
Okay tak sangka ini kau :)
But, inilah kau yg aku kenal dari dulu
Hati bersih je Mwahaha.
Okay really aku kesian tgok kau



" Manusia sekarang pandai, diaorg pandang hati dn keikhlasan bukan rupa paras :) "

" Mohon dekat Allah :) Kau boleh berubah kalau kau nak. berubah kearah kebaikan "

"Positif sikit jadi orang. hati bersih walau muka tak hensem itu yg terbaik "



Haa see ayat aku,
ade mcm org umur 24 tak ? Mwehehe :3
Act aku pandai ckp je tapi aku sendiri yg lemah haha
Cakap tak serupa bikin aku lah tuhh ;P
Okay sape yg perlukan motivasi boleh inbox num dekat efbee Haha
aku sentiasa ade untuk korangg


Life is short, fill it with smile and happiness :)


Watlek (Y) tough sikit beb kau kan lelaki Hikhik.



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
G-DRAGON :)
Saturday, December 10, 2011 ★ 1:34 AM │ (0) angels
" aku bengang org ckp abg aku hensem, aku nihh tak hensem ke ? "

" hati aku bersih ke ? aku dh lah jahat, tak hensem, tak berape pandai :( "

" aku muka org prosak negara kan ? :) "

" tapi mka aku tak suci kan ? mcm org yg suka buat dosa "

" Haha kau ni suka belas kasihan, kau ckp jelah aku tak kisah, aku dh biasa :') "

" aku tanak tidur nnti aku menangis mengenangkan hal tadi :') "

" kalau aku berubah kau tekejut tak ? "

" aku pun taktau lah, aku tak mmpu nak berubah :( "



Alahai abang macho neh jiwang pulak malam malam neh Hihi
Okay tak sangka ini kau :)
But, inilah kau yg aku kenal dari dulu
Hati bersih je Mwahaha.
Okay really aku kesian tgok kau



" Manusia sekarang pandai, diaorg pandang hati dn keikhlasan bukan rupa paras :) "

" Mohon dekat Allah :) Kau boleh berubah kalau kau nak. berubah kearah kebaikan "

"Positif sikit jadi orang. hati bersih walau muka tak hensem itu yg terbaik "



Haa see ayat aku,
ade mcm org umur 24 tak ? Mwehehe :3
Act aku pandai ckp je tapi aku sendiri yg lemah haha
Cakap tak serupa bikin aku lah tuhh ;P
Okay sape yg perlukan motivasi boleh inbox num dekat efbee Haha
aku sentiasa ade untuk korangg


Life is short, fill it with smile and happiness :)


Watlek (Y) tough sikit beb kau kan lelaki Hikhik.



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST