Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

GIFTED :)
Saturday, December 10, 2011 ★ 9:58 AM │ (0) angels





Assalamulaikum people :)
Its 2:04 AM * okayy masih awal * Hihi
Ya Allah besarnya nikmat mu untukku hari ini
Alhamdulilah terimakasih Ya Allah :'>
Aku rasa mcm tanak tidur dn nak terus jalani hari neh
dgn senyuman yg mcm hari nii. hikhik


Senyum 1


Hari neh tak dapat text morningg dari siapa2 pun
tapi hari neh orang yg aku sayang dh buat aku senyum
mcm aku senyum bila aku bangun pagi (:
Nikmatnya gelak hari neh dgn mereka Hihi.


" kau neh org dekat pun nak dibahan "

" Haha lawakk lawakk "


inilah kerja duduk mekdi gelak tak ingat dunia
wahai org yg dibahan sorry okayy Mwahaha xD
# ohkayy waalaikumsalam kawan ehemm haha.




* mereka leww GulaHati kitaa Hikhik *





Senyum 2


tadi pergi makan dekat taman kemuning dekat family
catat rekod makan sate je haha
kalau tak mcm mcm nak order -.-


" tunjuk lah dekat mama "

" jangan banyak berjalan je kak, baru lagi "


bila masuk dalam kereta dapat MMS
Ya Allah, hai anak buah kaklang ;D Hikhik
Akak sent video dia pergi scan anak dia
Alhamdulilah :'>


" okayy dah dapat :) "

" boleh tunjuk dekat angah dgn abah tapi jangan masuk efbee haha "

" Heh -.- ingat kite takde kerja lain ke -.-"


# asal muka aku je FB kfoineeee --''





Senyum 3

balik je tengok cerita cerekarama
ohkayy cerita best tapi tak menarik langsung haha


" So then awaklah budak kecik yg paling kita sayang :3 Mwahaha "

" Haha sweetnya diaa :) "


I am so romantic sometimes, I think I should marry myself ^^
Ehh aimi jangan nak menggatal sangat, tggu after SPM ehh
Hikhik okay speechless ckp psl neh Haha.
Sorry, but I love you, no doubt. Hihi.
No force in love, your life your choice (:
I will miss you ;(


Senyum 4


" saya telah menjalani x-ray harini
dn mereka jumpa awk dlm hati sy
doktor ckp kalau keluarkan awk
sy akan sakit sbb sy tak boleh hidup tnpa kawn mcm awk "

" Atoto <3 Hihi. Aku takda 4 hari "

" 4 hari mcm 4 tahun ;("

" Sekejap je lahhh :') "

" siapa lagi aku nk bergurau nnti, nak wish night setiap pagi -..- "




Please jangan buat mcm nii dengan aku
Makin berat hati aku nak pergi tinggalkan korang
Hm aku pun akan rindu nak hantar wish night dekat korang semua tiap malam
I hope I can see your smile when you read it :')
7 sen setiap malam untuk 7 org yg Aimi sayang ! Hikhik.
# aku akan cari awek cina yg bertudung untuk kau Hihi.
No matter what happen you all have to strong okayy.
kalau ade pape text aku tapi aku tak reply lahh kann haha
kalau boleh online aku online :) Hee
You will I miss (':




Senyum 5


" Sorry pasal gaduh hari tuhh "

" okayy past is past :') Ehh :) Haha "

" Yeah wah kau dah lebih positif sekarang "

" kenape pulak ? "

" dah tak marah2 mcm dulu "

" fikir positif awet muda bhaii :) Haha "



Alhamdulilah setelah berminggu tak tegur
Finally aku yg tegur dulu
* cis egois kau tak pernah berubah -.- *
Haha Hm jaga lah adik aku tuh elok2
aku sayang gilo dekat dia :) hikhik
Okayy dah baikk, wahh baiknya aku * kedipkedipmata * ;P



Alhamdulilah, Terima Kasih Allah :)
Doakan keselamatan aku okay.
Takecare semuaa :DD





This is me -.- Night peeps :)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
GIFTED :)
Saturday, December 10, 2011 ★ 9:58 AM │ (0) angels





Assalamulaikum people :)
Its 2:04 AM * okayy masih awal * Hihi
Ya Allah besarnya nikmat mu untukku hari ini
Alhamdulilah terimakasih Ya Allah :'>
Aku rasa mcm tanak tidur dn nak terus jalani hari neh
dgn senyuman yg mcm hari nii. hikhik


Senyum 1


Hari neh tak dapat text morningg dari siapa2 pun
tapi hari neh orang yg aku sayang dh buat aku senyum
mcm aku senyum bila aku bangun pagi (:
Nikmatnya gelak hari neh dgn mereka Hihi.


" kau neh org dekat pun nak dibahan "

" Haha lawakk lawakk "


inilah kerja duduk mekdi gelak tak ingat dunia
wahai org yg dibahan sorry okayy Mwahaha xD
# ohkayy waalaikumsalam kawan ehemm haha.




* mereka leww GulaHati kitaa Hikhik *





Senyum 2


tadi pergi makan dekat taman kemuning dekat family
catat rekod makan sate je haha
kalau tak mcm mcm nak order -.-


" tunjuk lah dekat mama "

" jangan banyak berjalan je kak, baru lagi "


bila masuk dalam kereta dapat MMS
Ya Allah, hai anak buah kaklang ;D Hikhik
Akak sent video dia pergi scan anak dia
Alhamdulilah :'>


" okayy dah dapat :) "

" boleh tunjuk dekat angah dgn abah tapi jangan masuk efbee haha "

" Heh -.- ingat kite takde kerja lain ke -.-"


# asal muka aku je FB kfoineeee --''





Senyum 3

balik je tengok cerita cerekarama
ohkayy cerita best tapi tak menarik langsung haha


" So then awaklah budak kecik yg paling kita sayang :3 Mwahaha "

" Haha sweetnya diaa :) "


I am so romantic sometimes, I think I should marry myself ^^
Ehh aimi jangan nak menggatal sangat, tggu after SPM ehh
Hikhik okay speechless ckp psl neh Haha.
Sorry, but I love you, no doubt. Hihi.
No force in love, your life your choice (:
I will miss you ;(


Senyum 4


" saya telah menjalani x-ray harini
dn mereka jumpa awk dlm hati sy
doktor ckp kalau keluarkan awk
sy akan sakit sbb sy tak boleh hidup tnpa kawn mcm awk "

" Atoto <3 Hihi. Aku takda 4 hari "

" 4 hari mcm 4 tahun ;("

" Sekejap je lahhh :') "

" siapa lagi aku nk bergurau nnti, nak wish night setiap pagi -..- "




Please jangan buat mcm nii dengan aku
Makin berat hati aku nak pergi tinggalkan korang
Hm aku pun akan rindu nak hantar wish night dekat korang semua tiap malam
I hope I can see your smile when you read it :')
7 sen setiap malam untuk 7 org yg Aimi sayang ! Hikhik.
# aku akan cari awek cina yg bertudung untuk kau Hihi.
No matter what happen you all have to strong okayy.
kalau ade pape text aku tapi aku tak reply lahh kann haha
kalau boleh online aku online :) Hee
You will I miss (':




Senyum 5


" Sorry pasal gaduh hari tuhh "

" okayy past is past :') Ehh :) Haha "

" Yeah wah kau dah lebih positif sekarang "

" kenape pulak ? "

" dah tak marah2 mcm dulu "

" fikir positif awet muda bhaii :) Haha "



Alhamdulilah setelah berminggu tak tegur
Finally aku yg tegur dulu
* cis egois kau tak pernah berubah -.- *
Haha Hm jaga lah adik aku tuh elok2
aku sayang gilo dekat dia :) hikhik
Okayy dah baikk, wahh baiknya aku * kedipkedipmata * ;P



Alhamdulilah, Terima Kasih Allah :)
Doakan keselamatan aku okay.
Takecare semuaa :DD





This is me -.- Night peeps :)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST