Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

HONEYSTAR :D
Sunday, December 4, 2011 ★ 1:42 AM │ (0) angels





Assalamualaikum :)
Hihi say Hi to new skin Mwahaha :DD
Maybe kali nii tahan lama sikit kodd
Btw mata sakit kepala pening bila edit 100% code -.-
Rasa mcm nak tidur awl je mlm nii
tapi lapar dari tadi tak makan lagi hewhew.



Ouh hm sepatutnya nak bgtau dia mlm ni
tapi sbb dia tak boleh online so lain kali jelah
Act, kita tekejut awk text kita tiba2
Hm kita mmg hantar text goodnight tiap2 malam dkt org yg kita rapat lahh
awk tunggu je bila awk bangun pagi Hihi.
# Semua nak jadi gerprengg kitaa, habislahh -.- Mwahaha.



Malam nii kita sorg2 :(
Takde sape teman.
Adik omeyy kita tah mana tah hilang
selalu kita IM dgn dia smpai subuh hewhew
Semalam abang korea hensem yg teman kita smpai subuh * cough *
# Nurul jangan dengki, tak elokk dohh ;P Haha.
Its okayy its okayy, wa tough wa boleh sorang2 nii Haha.








Selalu kita hantar wish night dekat org
tapi malam nii kita dapat wish manyak dari org Hikhik.
Alolo, kita terharu baca text awk :')
Kita punn rindu awk sangat2
rindu nak dgr gelak awk Hikhik.



Anyway, sekarang pun dh december
semua batch 96 mghitung hari nak dpt results
Seriously cuakk :/



Ya Allah kau berilah kami kejayaan yg cemerlang,
kami redha, kami tawakal Ya Allah :)



Hm rindu dekat korg mmg tak terkata lahh
Rindu Ixorians, dorm 1, kelas tusyen, gazebo huahua :'0
Mehh cium sikit mehh :* hikhik.





* okayy pakai spec mmg tak cool -.- *
Ehh asal muka wa over sangat nii,
Haha lu ada ? Mwehehe :3






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
HONEYSTAR :D
Sunday, December 4, 2011 ★ 1:42 AM │ (0) angels





Assalamualaikum :)
Hihi say Hi to new skin Mwahaha :DD
Maybe kali nii tahan lama sikit kodd
Btw mata sakit kepala pening bila edit 100% code -.-
Rasa mcm nak tidur awl je mlm nii
tapi lapar dari tadi tak makan lagi hewhew.



Ouh hm sepatutnya nak bgtau dia mlm ni
tapi sbb dia tak boleh online so lain kali jelah
Act, kita tekejut awk text kita tiba2
Hm kita mmg hantar text goodnight tiap2 malam dkt org yg kita rapat lahh
awk tunggu je bila awk bangun pagi Hihi.
# Semua nak jadi gerprengg kitaa, habislahh -.- Mwahaha.



Malam nii kita sorg2 :(
Takde sape teman.
Adik omeyy kita tah mana tah hilang
selalu kita IM dgn dia smpai subuh hewhew
Semalam abang korea hensem yg teman kita smpai subuh * cough *
# Nurul jangan dengki, tak elokk dohh ;P Haha.
Its okayy its okayy, wa tough wa boleh sorang2 nii Haha.








Selalu kita hantar wish night dekat org
tapi malam nii kita dapat wish manyak dari org Hikhik.
Alolo, kita terharu baca text awk :')
Kita punn rindu awk sangat2
rindu nak dgr gelak awk Hikhik.



Anyway, sekarang pun dh december
semua batch 96 mghitung hari nak dpt results
Seriously cuakk :/



Ya Allah kau berilah kami kejayaan yg cemerlang,
kami redha, kami tawakal Ya Allah :)



Hm rindu dekat korg mmg tak terkata lahh
Rindu Ixorians, dorm 1, kelas tusyen, gazebo huahua :'0
Mehh cium sikit mehh :* hikhik.





* okayy pakai spec mmg tak cool -.- *
Ehh asal muka wa over sangat nii,
Haha lu ada ? Mwehehe :3






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST