Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

HWAITING !
Friday, December 9, 2011 ★ 7:59 AM │ (0) angels





Assalamualaikum ;)
Ya Allah rasa lama sangat tak update kan Hm
* Okay amek feel Hihi *
Aku rindu air mata :'>
Seriously sekarang teramat lah susah nak keluar
even dh pksa mcm mana pun
ttp tanak keluar -.-
Arghh, sakit tahu pendam rasa :/
Air mata aku mcm hingus
keluar then masuk balik
* heh, okayy jijik -.- *



" Aku tak rindu kau langsung dan aku benci kau "

" Aku dah buang semua mcg kau " "

AKu dah buang semua gambar "

" Aku dah lupakan kau "



Okayy Aimi tipu :'>
kita tak pernah otp kan tapi jumpa bnyk kali huahua
kalau gaduh sepatah haram pun tak keluar
kalau terserempak masing2 pandg tmpat lain
# Ehh act aku bukan nak cerita psl neh pun -.-






Hm kalau kau kecewa dgn aku sekarang
aku seribu kali kecewa dgn kau
kau mungkin tak pernah ingat ape yg kau buat
tapi aku masih ingat dan tetap akan ingat (':
kau blame lah aku, mungkin aku salah
tapi aku tak sedar
kau ckp dekat org aku salah
smpai aku yg rasa serbasalah sendiri :/
Hm Sorry for everything.


" kau pergi slowtalk dgn dia, msti dia faham "

" aku nak ckp ap pun ? aku dah jadi kekok "


Yes, sangat kekok.
dah berbulan tak tegur ttbe nak attack mcm2
Wohoo tanak tanak -.-


" dia baik lah kak aimi, kita pulak yg dh jatuh hati dgn dia "

" Heh -.- aptb lah kau. aku tak ckp pun dia jahat,
kau suka lah dia kita restu :) Mwehehehe "


See ? habislah kau.
budak kecik neh dh ade hati dgn kau haha



Wish goodnight, kejut subuh, marah bila tak makan,
marah bila makan banyak, marah bila malas, ajar scn dlm kehidupan,
cerita psl kartun smpai habis, suruh bukk channel itu ini
* heh, aku dah blank -.- *
Aku akan rindu semua neh suatu hari nanti ;D


Hm takecare love :DD
Treat her nicely, remember what matter happen
hargai orang yg sayang kita :')
Ingat pesan last aku tuhh okayy.
Congrats with the new relationship
I hope you happy with your new life (:


" Ya Allah perangai mcm budak budak -.- "

" childish depan org, tapi dalam tough seyh "

" Ceh, ehh dia ade adik ke ? "

" dia ckp tuh anak dia -.- well aku pun taktau psl life dia ape lagi korang haha "


__________________________________________________


" Mcm biase aimi kan kuat :'> "

" Anis pun kuat, jangan nangis lagi okayy " "

Okayy :) "



Till then night peeps :DD




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
HWAITING !
Friday, December 9, 2011 ★ 7:59 AM │ (0) angels





Assalamualaikum ;)
Ya Allah rasa lama sangat tak update kan Hm
* Okay amek feel Hihi *
Aku rindu air mata :'>
Seriously sekarang teramat lah susah nak keluar
even dh pksa mcm mana pun
ttp tanak keluar -.-
Arghh, sakit tahu pendam rasa :/
Air mata aku mcm hingus
keluar then masuk balik
* heh, okayy jijik -.- *



" Aku tak rindu kau langsung dan aku benci kau "

" Aku dah buang semua mcg kau " "

AKu dah buang semua gambar "

" Aku dah lupakan kau "



Okayy Aimi tipu :'>
kita tak pernah otp kan tapi jumpa bnyk kali huahua
kalau gaduh sepatah haram pun tak keluar
kalau terserempak masing2 pandg tmpat lain
# Ehh act aku bukan nak cerita psl neh pun -.-






Hm kalau kau kecewa dgn aku sekarang
aku seribu kali kecewa dgn kau
kau mungkin tak pernah ingat ape yg kau buat
tapi aku masih ingat dan tetap akan ingat (':
kau blame lah aku, mungkin aku salah
tapi aku tak sedar
kau ckp dekat org aku salah
smpai aku yg rasa serbasalah sendiri :/
Hm Sorry for everything.


" kau pergi slowtalk dgn dia, msti dia faham "

" aku nak ckp ap pun ? aku dah jadi kekok "


Yes, sangat kekok.
dah berbulan tak tegur ttbe nak attack mcm2
Wohoo tanak tanak -.-


" dia baik lah kak aimi, kita pulak yg dh jatuh hati dgn dia "

" Heh -.- aptb lah kau. aku tak ckp pun dia jahat,
kau suka lah dia kita restu :) Mwehehehe "


See ? habislah kau.
budak kecik neh dh ade hati dgn kau haha



Wish goodnight, kejut subuh, marah bila tak makan,
marah bila makan banyak, marah bila malas, ajar scn dlm kehidupan,
cerita psl kartun smpai habis, suruh bukk channel itu ini
* heh, aku dah blank -.- *
Aku akan rindu semua neh suatu hari nanti ;D


Hm takecare love :DD
Treat her nicely, remember what matter happen
hargai orang yg sayang kita :')
Ingat pesan last aku tuhh okayy.
Congrats with the new relationship
I hope you happy with your new life (:


" Ya Allah perangai mcm budak budak -.- "

" childish depan org, tapi dalam tough seyh "

" Ceh, ehh dia ade adik ke ? "

" dia ckp tuh anak dia -.- well aku pun taktau psl life dia ape lagi korang haha "


__________________________________________________


" Mcm biase aimi kan kuat :'> "

" Anis pun kuat, jangan nangis lagi okayy " "

Okayy :) "



Till then night peeps :DD




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST