Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

IMMA NOT PERFECT TOO :)
Friday, December 23, 2011 ★ 6:33 AM │ (1) angels





Assalamualaikum peeps :)
Yeay lappy dah elok ^^
Abah terimakasih ! makan meggi smpai tesedak bila tgok duit dpn mata Haha.
Okayy abaikan tak penting
Abah hutang dgn aku baru nak byr sekarang Ish.


Hm kenapa ade jugak orang yg suka kacau hidup org lain ?
Mmg tiada manusia yg sempurna
tapi kita tak boleh nak jadikan tuhh alasan untuk buat salah
aku taktau nak ckp ap kalau hacker tuhh salah satu dari friends list aku
Aku cuma nak tau, ape yg korg dpt kalau buat mcm tuh ?
Kebahagiaan dari orang yg tak bersalah ?
atau kebahagian tengok persahabatan org terpisah ?
Even korg benci org tuhh, just be honest :)
Tak perlu nak hancurkan life orang


Budak kampung tak layak nk kwn dgn budak bndr
This, people nowadays (:
Kita semua sama je, manusia jugak kan
Maybe kau bnyk duit aku tak
kau boleh dpt ap kau nak, aku tak
kau ramai kawan, aku tak
Tapi Allah tak pndang semua tuhh
Allah cuma pndang amalan kita je :]
# note myself also (:
So pleaseeee jgn nk jadi kolot sgt okayy
Aku tak pernh cerita psl kau dekat blog aku pun
Korang semua dh salah faham





Till then.



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
IMMA NOT PERFECT TOO :)
Friday, December 23, 2011 ★ 6:33 AM │ (1) angels





Assalamualaikum peeps :)
Yeay lappy dah elok ^^
Abah terimakasih ! makan meggi smpai tesedak bila tgok duit dpn mata Haha.
Okayy abaikan tak penting
Abah hutang dgn aku baru nak byr sekarang Ish.


Hm kenapa ade jugak orang yg suka kacau hidup org lain ?
Mmg tiada manusia yg sempurna
tapi kita tak boleh nak jadikan tuhh alasan untuk buat salah
aku taktau nak ckp ap kalau hacker tuhh salah satu dari friends list aku
Aku cuma nak tau, ape yg korg dpt kalau buat mcm tuh ?
Kebahagiaan dari orang yg tak bersalah ?
atau kebahagian tengok persahabatan org terpisah ?
Even korg benci org tuhh, just be honest :)
Tak perlu nak hancurkan life orang


Budak kampung tak layak nk kwn dgn budak bndr
This, people nowadays (:
Kita semua sama je, manusia jugak kan
Maybe kau bnyk duit aku tak
kau boleh dpt ap kau nak, aku tak
kau ramai kawan, aku tak
Tapi Allah tak pndang semua tuhh
Allah cuma pndang amalan kita je :]
# note myself also (:
So pleaseeee jgn nk jadi kolot sgt okayy
Aku tak pernh cerita psl kau dekat blog aku pun
Korang semua dh salah faham





Till then.



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST