Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

JAGGER :]
Thursday, December 1, 2011 ★ 9:10 AM │ (0) angels




Assalamualaikum people :)
Hari neh 1 hari lihat dunia wohaaa :0
pukul 9 baru smpai rumah
bila online girlprengg kita IM

" Satu hari tak nmpk dia online :3 "


Elehh rindu kitaa letuwww :P Hikhik






Ouh hm okayy back to normal
tadi pergi JJ bukit tinggi
# baru 2 kali aku jejak kaki dekat situ -.- tolonglah percaya
Yeahh nothing special ! Haha.
everywhere krismas, boringg -.-
Mcm biase mestilah jumpa budak bnting kan B) hihi
selalu bila aku nmpk org yg aku kenal, aku yg lari
tapi tadi diaorg nmpk aku diaorg yg lari -.-
# bagus lahh korang nehh xD Haha.
Pergi sekejap je sebab nak cari barang dekat kedai dlm gambar atas tuhaa :x
Cool, sorang je dh makan berapa ribu $_$
* okayy lupakan *



Then pergi plaza alam sentral
sbb angah nak amik phone BB kawan dia
Dia nak suruh aku pkai BB storm -.-
# phone touch yg aku guna nii lagi bagus dari tuhh -___-''
Then mama ajak pegi JJ bukit raja
# wahh mewahh kan hari neh haha
Makan steamboat, rembat seluar 3 helai then balik Yeay ! xD
Seriously penat.




* I need a doctor *



Okayy semua dh bising nak tengok blog -.-
Ish korang nehh haha
Hm aku yg baca pun aku boringg
Haha lagu ilekk sorry ! kihkih.
tunggu aku boringg lagi baru aku tukar skin yg biase yee :) Hihi
Thanks readers :DD





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
JAGGER :]
Thursday, December 1, 2011 ★ 9:10 AM │ (0) angels




Assalamualaikum people :)
Hari neh 1 hari lihat dunia wohaaa :0
pukul 9 baru smpai rumah
bila online girlprengg kita IM

" Satu hari tak nmpk dia online :3 "


Elehh rindu kitaa letuwww :P Hikhik






Ouh hm okayy back to normal
tadi pergi JJ bukit tinggi
# baru 2 kali aku jejak kaki dekat situ -.- tolonglah percaya
Yeahh nothing special ! Haha.
everywhere krismas, boringg -.-
Mcm biase mestilah jumpa budak bnting kan B) hihi
selalu bila aku nmpk org yg aku kenal, aku yg lari
tapi tadi diaorg nmpk aku diaorg yg lari -.-
# bagus lahh korang nehh xD Haha.
Pergi sekejap je sebab nak cari barang dekat kedai dlm gambar atas tuhaa :x
Cool, sorang je dh makan berapa ribu $_$
* okayy lupakan *



Then pergi plaza alam sentral
sbb angah nak amik phone BB kawan dia
Dia nak suruh aku pkai BB storm -.-
# phone touch yg aku guna nii lagi bagus dari tuhh -___-''
Then mama ajak pegi JJ bukit raja
# wahh mewahh kan hari neh haha
Makan steamboat, rembat seluar 3 helai then balik Yeay ! xD
Seriously penat.




* I need a doctor *



Okayy semua dh bising nak tengok blog -.-
Ish korang nehh haha
Hm aku yg baca pun aku boringg
Haha lagu ilekk sorry ! kihkih.
tunggu aku boringg lagi baru aku tukar skin yg biase yee :) Hihi
Thanks readers :DD





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST