Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

THE REASON I SMILE :)
Sunday, December 25, 2011 ★ 7:28 AM │ (2) angels




Assalamualaikum :)
Ini untuk kali keberapa aku update blog hari nii
Haha hobi baru, Berblogging dan bertweeting ;D
Act, aku tension sbb tulah tak boleh brhnti update blogg.
Soooo today, i want to share my 2011 memories ;D
Lets start ! xD



* amboi kemain hitam * Haha.

The best fake sibling forever ;D
Mula2 kenal raje baru kenal syera
kita tk pernh tngkap gambar together
even bnyk kali keluar sama2 -.- Haha
sangat cool okayy (Y)
Then setiap kali balik dari jumpa
msti menyesal sbb takdo gambar
yg ade pun gambar curi Haha
Kita text call skype je berani ckp
kalau ftf, mcm kubur -.-
Ilovethem forever :)
# Apaa ? dengki ? hack me hack me again lols.



Alahaii cantik habiss :3
tahun ni baru kenal kakyun itupun sbb * cough * okay lupakan Haha
Ingat lagi time kakyun bg kita lolipop dgn alasan
kalau bg bf dia kene bg gf dia jugak Ouh okok. Haha
dh lama tk nmpk kakyun online,
btw rindu nk mkn cornflakes diaaaa :'>



* amboi blur habis, blog dengki okay -.- *

Apaaaa ? kawan je okay Haha.
Ni time tusyen sbtu, tapi sbtu bila aku tak sure
Tahun ni first time aku pegi tusyen sbtu
Yeahh not bad, but best ;D lols
Aku kenal alip dari form 2 lagi
dann tahun ni aku pernah marah dia smpai dia nangis T.T
Aku takde niat nk tengking tapi org mesin rumput tuh bising sgt -.-
tulah cakap kuat2 Haha. Sorry
Ouh yaa congrats, result hebaq naa.
So gooodluck budak LK ;P Hikhik.



Say hai too jemahhh :3 Hihi
aku kenal dia dari syera
pernah jumpa dkt McD tapi ayyo segan ;P Hikhik
And she said muka aku tak matang -.- okok
Yg penting Aimi lagi comel dari Azma wekk ;P Haha.



AIRA :DD
* jeles 1 minit :P *
okayy tahun ni baru kenal pqa
Hikhik rindu nk tidur lmbat, borak smpai pagi
Aku kenal Aiman pulak dari form 2
Permulaan yg sangat lawak okayy ! xD
Baru gertak sikit psl pen dah takodd wuwuwuw :P
Rindu nak cover korang dating * cough * Haha
I love both of them so strong :3
Hope korang punya relationship kekal smpai anak cucu :DD



Okay I think thats all for todayy
kalau nk cerita psl memori seminggu pun tak ckup Haha
Act bnyk lagi gmbar nk letak tapi malasss
dan dh pkul 1 so nak tidur Hihi
Till then, Iloveyou :*




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
THE REASON I SMILE :)
Sunday, December 25, 2011 ★ 7:28 AM │ (2) angels




Assalamualaikum :)
Ini untuk kali keberapa aku update blog hari nii
Haha hobi baru, Berblogging dan bertweeting ;D
Act, aku tension sbb tulah tak boleh brhnti update blogg.
Soooo today, i want to share my 2011 memories ;D
Lets start ! xD



* amboi kemain hitam * Haha.

The best fake sibling forever ;D
Mula2 kenal raje baru kenal syera
kita tk pernh tngkap gambar together
even bnyk kali keluar sama2 -.- Haha
sangat cool okayy (Y)
Then setiap kali balik dari jumpa
msti menyesal sbb takdo gambar
yg ade pun gambar curi Haha
Kita text call skype je berani ckp
kalau ftf, mcm kubur -.-
Ilovethem forever :)
# Apaa ? dengki ? hack me hack me again lols.



Alahaii cantik habiss :3
tahun ni baru kenal kakyun itupun sbb * cough * okay lupakan Haha
Ingat lagi time kakyun bg kita lolipop dgn alasan
kalau bg bf dia kene bg gf dia jugak Ouh okok. Haha
dh lama tk nmpk kakyun online,
btw rindu nk mkn cornflakes diaaaa :'>



* amboi blur habis, blog dengki okay -.- *

Apaaaa ? kawan je okay Haha.
Ni time tusyen sbtu, tapi sbtu bila aku tak sure
Tahun ni first time aku pegi tusyen sbtu
Yeahh not bad, but best ;D lols
Aku kenal alip dari form 2 lagi
dann tahun ni aku pernah marah dia smpai dia nangis T.T
Aku takde niat nk tengking tapi org mesin rumput tuh bising sgt -.-
tulah cakap kuat2 Haha. Sorry
Ouh yaa congrats, result hebaq naa.
So gooodluck budak LK ;P Hikhik.



Say hai too jemahhh :3 Hihi
aku kenal dia dari syera
pernah jumpa dkt McD tapi ayyo segan ;P Hikhik
And she said muka aku tak matang -.- okok
Yg penting Aimi lagi comel dari Azma wekk ;P Haha.



AIRA :DD
* jeles 1 minit :P *
okayy tahun ni baru kenal pqa
Hikhik rindu nk tidur lmbat, borak smpai pagi
Aku kenal Aiman pulak dari form 2
Permulaan yg sangat lawak okayy ! xD
Baru gertak sikit psl pen dah takodd wuwuwuw :P
Rindu nak cover korang dating * cough * Haha
I love both of them so strong :3
Hope korang punya relationship kekal smpai anak cucu :DD



Okay I think thats all for todayy
kalau nk cerita psl memori seminggu pun tak ckup Haha
Act bnyk lagi gmbar nk letak tapi malasss
dan dh pkul 1 so nak tidur Hihi
Till then, Iloveyou :*




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST