Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

TERIMA KASIH ALLAH :')
Thursday, December 22, 2011 ★ 7:10 AM │ (0) angels




Assalamualaikum people :)
Miss me yeahh ? Haha k joke
agak lama tinggalkan blog ni * tiup habuk *
Ishhhhh bukn tanak update nyahh
tapi sbb busy bisnes makin maju * cough *
banyak bnda yg berlaku spanjg seminggu nii
I repeat * seminggu * # perluke nak ulang -.-


Hm malm semalam kannnnnnnn ade org hack aku
mengikut siasatan kau lah orangnya * tuding jari *
Why haa tell me why why why lol
aku tak prnah pun kacau hidup kau
sentuh, cubit, cuit ape tah lagi life kau tulah kan
Tekejut gila bukk FB dah ade mcm2 dekat wall
Wow, hebatnya kau * tepuktangan *
kenapa lah kau ni, kau tau tak buat fitnah tak baik
fitnah lagi berdosa dari mmbunuh tau * muka serius *
Hm btw May Allah Bless You :)
nak tahu tak, aku tak mencarut punn * dancing *
Alhamdulilah, aku taktau kenapa aku tenang sgt lepas nangis
Ouh yaa maybe sbb dh kene bebel dgn mama * k mama watlek (Y) * haha
But thanks too akak, mama, friends and all tweetpeeps for the support :')
Im soooooo touched okayy :') * hulur iPad sorang satu *
smpai tidur pun nangis okayy -.-
You see what you done ! * flips hair *
Hm then hantar wish goodluck dekat semua form3 * eh tak lah semua -.- *
yg ade dlm cntct je tu pun tak semua lol haha
Best sangat baca semua respons korang :'D Hikhik


22/12 wohaa hari result keluar wehh
bangun awal gila, sidai baju, basuh simen, kemas rumah * buat baik jap :P *
then tgok jam dh pukul 9 ! why so fast haa -.-
bukk tv ade conan wohaa syokk tgok smpai 9.45 tak mndi lagi
pkul 10 terus amik phone konon nk lah try guna sms kan
tapiiiiiiiiii takde punn -.- cis buang kredit okay !
Time nak tekan send mmg menggigil gilaa -.-
okay semua call dh masuk tanya dekat mana
well hello, watlek (Y) Haha.
smpai sch terus jumpa makcik2 comel * cough * haha
then bila dgr bunyi mic terus pergi dewan.
duduk belakang sekali mmg best lah kan kalau aku rabun dn tak nmpk pape -.-

" 65 org straight A num 1 bla bla bla ... "

bila dh bnyk nama disebut...
* semua bougain ! okayy mcm takde harapan je *

" seterusnya aimi amira .. "
* Ehh aku ? -.- * Haha

Aimiiiiiiii ! * jerit mcm beruk * kjoke haha
Haha betol ke nama aku nii entah2 salah
naik atas pntas tgok slip okay nama aku
What nama aku ?!
Alhamdulilah :'D



selama aku dekat SMKB aku tak prnah rasa 8A
how happy gilaa.
time aku atas pentas abah dkt luar dh pndg pelik dah

" asl dia dekat atas pntas, tak byr yuran ke ? -.- "

" biar betol dia dapat 8a ! "

" mcm mana kau boleh dpt 8a pelik lah mama "

tengok ! ni yg nak nangis ni ! ;(
Satu family tak yakin dgn aku haha
how sad ;( dh smpai dkt rumah pun masih tak percaya
Cpat sedia duit nk beli brg yg korang dh jnjikan
haa tulah dulu result kite teruk korg berani lah kan nk jnji mcm2
And nowww, ternganga semua HAHA !* evilaugh *




" lahh, kita pun tak nangis, yg akak nangis bekbeno kenpa ? "

Haha turun pentas terus peluk mama
peluk semua org * FREE HUG DAY * lol

" aimi tahniah, aku bangga dgn kau, sayang kau " * hug *

" kak yan bangga dgn aimi, nnti mntak angah BB cepat2 ! "

" Im proud of you mira ! tggu hadiah dari akak :) "

" You deserved for it :) "

" dh agak dh. pndah lah dia tahun dpn "

" wow hebat lah kau gemok ! "

" berkat tidur time UB smpai dpt BM D wehh xD "
* ini mmg kuang ajaq -.- Haha *

Ya Allah, alhamdulilah Terima kasih Allah :'>
Terlampau besar nikmatmu untukku.

Dn sekarang tgh kusut pikir psl form 4
Hm stelah bincang dgn eto, syera, shera, mus, faris
Akhirnya aku pilih A akaun B geografi
* siapa dgn saya angkat tangan cepat ! *

" belajar geografi nk tmbah A je haha "

" kalau aku tambah B haha "

" takpe nnti aku ajar kau :) "

okayy, dpt 1 kelas dgn kau mmg tak boleh belajar lah aku nnti * cough * Haha
Hm harap2 ini pilihan yg betol (:
Nxt year semuanya akan berubah
form 4 is the year that we will meet truly friends ;D * org kata *
InsyaAllah Amin ;D

" kamu ajak lah kwn2 kamu semua jgn pindah ehh "

InsyaAllah cikgu, setakat ni sy belum ade niat lagi nk pndah
I just fall in love with SMKB Hihi
sebab dah 3 tahun dkt situ, bnyk sgt kenangan lah :)




okayy thats all for today ;D
* gambar semua blur haha *
lastly, thanks to all teachers terutama sekali ckgu asnah dgn ckgu khairi
Yaa, Im too idiot in geo lalalala Haha.
Diaorg lah yg dh gain me up :)
Hm to all my friends yg selalu ajk belajar sma2 dkt hostel
Nurul ashiqin dgn Muhammad Hifdzannudin
yg selalu buat aku geram dgn kpndaian sejarah diaorg
Lydia Dielaila yg selalu buat aku rasa math is fun ! Haha
Ain syabera yg dh buat aku rasa nk belajar geografi
Nur Shahirah yg sememangnya pndai dlm semua subject
Nurul diyana, izaty sofea, pqa raihana, anis shafiqa pun sama
Muhd faris yg selalu naik pentas dn dpt result lagi tggi dari aku
and to all ixorians ! hikhik korg mmg hebat sangat ! xD
dann Nadiah Zulkefli yg selalu buat aku jeles dgn result diaa Haha.
# nak sebut semua nama mmg smpai esok tak habis haha.
Alhamdulilah ;D congrats to all of you.


Next Mission : 10A SPM Amin :)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
TERIMA KASIH ALLAH :')
Thursday, December 22, 2011 ★ 7:10 AM │ (0) angels




Assalamualaikum people :)
Miss me yeahh ? Haha k joke
agak lama tinggalkan blog ni * tiup habuk *
Ishhhhh bukn tanak update nyahh
tapi sbb busy bisnes makin maju * cough *
banyak bnda yg berlaku spanjg seminggu nii
I repeat * seminggu * # perluke nak ulang -.-


Hm malm semalam kannnnnnnn ade org hack aku
mengikut siasatan kau lah orangnya * tuding jari *
Why haa tell me why why why lol
aku tak prnah pun kacau hidup kau
sentuh, cubit, cuit ape tah lagi life kau tulah kan
Tekejut gila bukk FB dah ade mcm2 dekat wall
Wow, hebatnya kau * tepuktangan *
kenapa lah kau ni, kau tau tak buat fitnah tak baik
fitnah lagi berdosa dari mmbunuh tau * muka serius *
Hm btw May Allah Bless You :)
nak tahu tak, aku tak mencarut punn * dancing *
Alhamdulilah, aku taktau kenapa aku tenang sgt lepas nangis
Ouh yaa maybe sbb dh kene bebel dgn mama * k mama watlek (Y) * haha
But thanks too akak, mama, friends and all tweetpeeps for the support :')
Im soooooo touched okayy :') * hulur iPad sorang satu *
smpai tidur pun nangis okayy -.-
You see what you done ! * flips hair *
Hm then hantar wish goodluck dekat semua form3 * eh tak lah semua -.- *
yg ade dlm cntct je tu pun tak semua lol haha
Best sangat baca semua respons korang :'D Hikhik


22/12 wohaa hari result keluar wehh
bangun awal gila, sidai baju, basuh simen, kemas rumah * buat baik jap :P *
then tgok jam dh pukul 9 ! why so fast haa -.-
bukk tv ade conan wohaa syokk tgok smpai 9.45 tak mndi lagi
pkul 10 terus amik phone konon nk lah try guna sms kan
tapiiiiiiiiii takde punn -.- cis buang kredit okay !
Time nak tekan send mmg menggigil gilaa -.-
okay semua call dh masuk tanya dekat mana
well hello, watlek (Y) Haha.
smpai sch terus jumpa makcik2 comel * cough * haha
then bila dgr bunyi mic terus pergi dewan.
duduk belakang sekali mmg best lah kan kalau aku rabun dn tak nmpk pape -.-

" 65 org straight A num 1 bla bla bla ... "

bila dh bnyk nama disebut...
* semua bougain ! okayy mcm takde harapan je *

" seterusnya aimi amira .. "
* Ehh aku ? -.- * Haha

Aimiiiiiiii ! * jerit mcm beruk * kjoke haha
Haha betol ke nama aku nii entah2 salah
naik atas pntas tgok slip okay nama aku
What nama aku ?!
Alhamdulilah :'D



selama aku dekat SMKB aku tak prnah rasa 8A
how happy gilaa.
time aku atas pentas abah dkt luar dh pndg pelik dah

" asl dia dekat atas pntas, tak byr yuran ke ? -.- "

" biar betol dia dapat 8a ! "

" mcm mana kau boleh dpt 8a pelik lah mama "

tengok ! ni yg nak nangis ni ! ;(
Satu family tak yakin dgn aku haha
how sad ;( dh smpai dkt rumah pun masih tak percaya
Cpat sedia duit nk beli brg yg korang dh jnjikan
haa tulah dulu result kite teruk korg berani lah kan nk jnji mcm2
And nowww, ternganga semua HAHA !* evilaugh *




" lahh, kita pun tak nangis, yg akak nangis bekbeno kenpa ? "

Haha turun pentas terus peluk mama
peluk semua org * FREE HUG DAY * lol

" aimi tahniah, aku bangga dgn kau, sayang kau " * hug *

" kak yan bangga dgn aimi, nnti mntak angah BB cepat2 ! "

" Im proud of you mira ! tggu hadiah dari akak :) "

" You deserved for it :) "

" dh agak dh. pndah lah dia tahun dpn "

" wow hebat lah kau gemok ! "

" berkat tidur time UB smpai dpt BM D wehh xD "
* ini mmg kuang ajaq -.- Haha *

Ya Allah, alhamdulilah Terima kasih Allah :'>
Terlampau besar nikmatmu untukku.

Dn sekarang tgh kusut pikir psl form 4
Hm stelah bincang dgn eto, syera, shera, mus, faris
Akhirnya aku pilih A akaun B geografi
* siapa dgn saya angkat tangan cepat ! *

" belajar geografi nk tmbah A je haha "

" kalau aku tambah B haha "

" takpe nnti aku ajar kau :) "

okayy, dpt 1 kelas dgn kau mmg tak boleh belajar lah aku nnti * cough * Haha
Hm harap2 ini pilihan yg betol (:
Nxt year semuanya akan berubah
form 4 is the year that we will meet truly friends ;D * org kata *
InsyaAllah Amin ;D

" kamu ajak lah kwn2 kamu semua jgn pindah ehh "

InsyaAllah cikgu, setakat ni sy belum ade niat lagi nk pndah
I just fall in love with SMKB Hihi
sebab dah 3 tahun dkt situ, bnyk sgt kenangan lah :)




okayy thats all for today ;D
* gambar semua blur haha *
lastly, thanks to all teachers terutama sekali ckgu asnah dgn ckgu khairi
Yaa, Im too idiot in geo lalalala Haha.
Diaorg lah yg dh gain me up :)
Hm to all my friends yg selalu ajk belajar sma2 dkt hostel
Nurul ashiqin dgn Muhammad Hifdzannudin
yg selalu buat aku geram dgn kpndaian sejarah diaorg
Lydia Dielaila yg selalu buat aku rasa math is fun ! Haha
Ain syabera yg dh buat aku rasa nk belajar geografi
Nur Shahirah yg sememangnya pndai dlm semua subject
Nurul diyana, izaty sofea, pqa raihana, anis shafiqa pun sama
Muhd faris yg selalu naik pentas dn dpt result lagi tggi dari aku
and to all ixorians ! hikhik korg mmg hebat sangat ! xD
dann Nadiah Zulkefli yg selalu buat aku jeles dgn result diaa Haha.
# nak sebut semua nama mmg smpai esok tak habis haha.
Alhamdulilah ;D congrats to all of you.


Next Mission : 10A SPM Amin :)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST