Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

HANGING ;D
Thursday, January 26, 2012 ★ 2:43 AM │ (0) angels


Assalamualaikum
Hello peeps ! dah diam skrg aku mmg mls dh nak update blog
bukan malas tapi takde masa, yes me so busy ! -,-
Ohh semalam kitaorg pergi JJ bukit tinggi
wuwuwu for the first time aku keluar dgn kawan2 Haha k diam.

" Aimi kau pergi tak ? "

" pergilah, sat angah tidur lagi --' "

" Nah hadiah "

Teng teng teng ape hadiah nyaa ? Haha adelah ;P
aku baru lepas mndi, ttbe bbm aku bagi hadiah
bila tengok, " okayy ini mmg tak bagus * senyumm * " Mwehehe
then online facebook kejap dan jumpaa ni


Okay ebelibadi, nak tau knpa dia nak kene sorok muka dia ?
Sbb semalam dia pergi menganyam kasih dgn hadri ;P Haha
untunglah tak ajak T.T hikhik

" Nad, aku neves taktau kenapa --' "

" Ehem, nak pegi nikah ke kak ? "

lol -.- ini lagi buat aku neves dua mcm haha
lepas tengok hadiah tuh terus menggigil satu badan
Haha k taktau taktau * tutup muka * ;P
then bila dah smpai terus call Anis
yg angah dah pegi jalan tggalkan aku sorg2 --'
aku dah lah jrg dtg mana lah aku tau jalan brr
then jumpa aiman dgn afnan sekali mwehehe speechless.

" kalau nk tgok wyg tgok cerita Journey 2 best "

ini yg best ade abang mcm ni tau je ape yg best ;P * jgn bangga k * haha
so pergi beli tiket 3D amboi haha
RM 144 untuk 6 org its means sorang 19 ;P

" ade orang ikut kte lah, kau perasan tak ? "

" perasan ! weh lari masuk toilet "

haha k --' dri ktaorg dtg smpai dlm panggung ktaorg kene ikut
muka mcm perogol bersiri -.- Haha sape je yg tak takut
Then time nak beli popcorn dia betol2 ade dkt belakang
Ohh damn shit ehh --' Haha k abaikan

" dik, nak join boleh ? meh lah abg tolong bwkkan "

* diam dan terus berjalan *

" Ehh, kalau dah bangang tuh bangang jugak lah kau ni ! "

* Haha k, me so brave haa ? * tanggal spec * ;P *
aku dah lah tgh takde mood, lagi cri pasal sape suruh --'

conclusionnya cerita Journey 2 mmg superb ohsem ! ;P hihi
tempatnya cantik sangat lah.
well 3D kan, sape je yg tak batak kalau pkai spec dia



or maybe ktaorg je yg batak ;P Mwehehe
paling bising zaty --' * baling popcorn * Haha

" nnti dah habis bbm aku "

" Me done :3 "

" ktaorg kejap lagi habis "

we all like stranger okayy ! sorang masuk sorang keluar
penat ikut kerenah korang ni --' Haha












pengakhiran gambar yg baik bukan :3 Mwahaha
thanks Aiman dn Anis haha aku tak curi tapi ambil tnpa kebenaran ;P

" takde mood lah jom jalan "

" jommah --' "

Time ni mmg mood flying awayy -.-
aku jalan je dgn dia yg korg pkir lain pahal * cekak pinggang *
lol emo --' Hahahahaha k.
then pkul 6 baru smpai rumah :)


Thanks for everything guys ! ;D
lain kali kte keluar lagi okay tapi tolonglah jgn mcm semalam --'
This post credit to Kak Suria :DD
nak anak ikan kan ? amik ni amik ;P Hikhik


* wahai pmberi hdiah, terima kasih banyak banyak :) *


Till then.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
HANGING ;D
Thursday, January 26, 2012 ★ 2:43 AM │ (0) angels


Assalamualaikum
Hello peeps ! dah diam skrg aku mmg mls dh nak update blog
bukan malas tapi takde masa, yes me so busy ! -,-
Ohh semalam kitaorg pergi JJ bukit tinggi
wuwuwu for the first time aku keluar dgn kawan2 Haha k diam.

" Aimi kau pergi tak ? "

" pergilah, sat angah tidur lagi --' "

" Nah hadiah "

Teng teng teng ape hadiah nyaa ? Haha adelah ;P
aku baru lepas mndi, ttbe bbm aku bagi hadiah
bila tengok, " okayy ini mmg tak bagus * senyumm * " Mwehehe
then online facebook kejap dan jumpaa ni


Okay ebelibadi, nak tau knpa dia nak kene sorok muka dia ?
Sbb semalam dia pergi menganyam kasih dgn hadri ;P Haha
untunglah tak ajak T.T hikhik

" Nad, aku neves taktau kenapa --' "

" Ehem, nak pegi nikah ke kak ? "

lol -.- ini lagi buat aku neves dua mcm haha
lepas tengok hadiah tuh terus menggigil satu badan
Haha k taktau taktau * tutup muka * ;P
then bila dah smpai terus call Anis
yg angah dah pegi jalan tggalkan aku sorg2 --'
aku dah lah jrg dtg mana lah aku tau jalan brr
then jumpa aiman dgn afnan sekali mwehehe speechless.

" kalau nk tgok wyg tgok cerita Journey 2 best "

ini yg best ade abang mcm ni tau je ape yg best ;P * jgn bangga k * haha
so pergi beli tiket 3D amboi haha
RM 144 untuk 6 org its means sorang 19 ;P

" ade orang ikut kte lah, kau perasan tak ? "

" perasan ! weh lari masuk toilet "

haha k --' dri ktaorg dtg smpai dlm panggung ktaorg kene ikut
muka mcm perogol bersiri -.- Haha sape je yg tak takut
Then time nak beli popcorn dia betol2 ade dkt belakang
Ohh damn shit ehh --' Haha k abaikan

" dik, nak join boleh ? meh lah abg tolong bwkkan "

* diam dan terus berjalan *

" Ehh, kalau dah bangang tuh bangang jugak lah kau ni ! "

* Haha k, me so brave haa ? * tanggal spec * ;P *
aku dah lah tgh takde mood, lagi cri pasal sape suruh --'

conclusionnya cerita Journey 2 mmg superb ohsem ! ;P hihi
tempatnya cantik sangat lah.
well 3D kan, sape je yg tak batak kalau pkai spec dia



or maybe ktaorg je yg batak ;P Mwehehe
paling bising zaty --' * baling popcorn * Haha

" nnti dah habis bbm aku "

" Me done :3 "

" ktaorg kejap lagi habis "

we all like stranger okayy ! sorang masuk sorang keluar
penat ikut kerenah korang ni --' Haha












pengakhiran gambar yg baik bukan :3 Mwahaha
thanks Aiman dn Anis haha aku tak curi tapi ambil tnpa kebenaran ;P

" takde mood lah jom jalan "

" jommah --' "

Time ni mmg mood flying awayy -.-
aku jalan je dgn dia yg korg pkir lain pahal * cekak pinggang *
lol emo --' Hahahahaha k.
then pkul 6 baru smpai rumah :)


Thanks for everything guys ! ;D
lain kali kte keluar lagi okay tapi tolonglah jgn mcm semalam --'
This post credit to Kak Suria :DD
nak anak ikan kan ? amik ni amik ;P Hikhik


* wahai pmberi hdiah, terima kasih banyak banyak :) *


Till then.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST