Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

RANDOM 1
Thursday, January 19, 2012 ★ 11:26 PM │ (0) angels




Assalamualaikum :)
well im home ! wee ;D
Alhamdulilah minggu ni hidup aku dipenuhi dgn gelak tawa Hihi
I've learn a lot in this week.

Isnin

" sapa tak pkai baju koko sy tak terima dia dlm unit ni "

wuwuwu T.T kayy kitaorg redha ustazah haha
Then, tkar baju pj terus pegi court untuk training bola tampar
smpai2 je kene marah sbb lmbat then kene denda lari 10 kali --'
Maluuuuuuuu sbb budak PMD ade dkt situ Haha :3
bnyk bnda yg fik dgn hamdi dah ajar :)
even tangan bengkak2, kaki sakit tapi semuanya berbaloi
sbb dah reti main bola tmpar :P * kunyah epal * haha
Then masuk class Ya Allah mcm cacing kepanasan --"
kipas tuh tah bila lah sch nak betulkan T.T
Then petang last training hm time ni baru lah kenal dgn encik nazrah -.- haha

" nak num 9 ! "

" pheww, ni kene jadi pemain utama ni kalau num 9 "

Selasa

for the first time aku jadi wakil sch * haha kesian kannn
Hm seriously riak tuh mmg mmbuak2 --' haha
tapi kene marah dgn pengetua sbb tak join assembly huahua
kitaorg pksa ustzah bwk fik dgn hamdi pergi skali for support (: Mwehehe
smpai je SAMTAR terus tukar jersey then warm up
Ya Allah, seramainya umat --' haha

" aku malu lah, aku nak balik "

" tak yah mengade ! "

Mcm biase kitaorg menang :P
MENANGgung kekalahan --' haha
cuma menang 1 set je sbb yg main time tuh smua form 4
Hm fik kata dia kene jaga hati semua org :)
sokay next year biar ktaorg yg konker cnfrm menang ! * flips pashmina *
wohaa Aina main bola tampar jugak :P Hihi
Aina omey angad angad :3

" kalau sy kawen nnti, sy jemput semua team bola tampar ni :) "

Haha tuntut jnji jannah ni okayy :3
Seri, awin, ena, fyna, shiqin, rad, jannad, aida, zaty, miza, bera
Thanks for everythings :)

# finally, both of you together :> Im glad for that.

Rabu

" phewww redup ! "

" hitamm gilaaaaa kau -.- "

Brr, okayy mmg sangat amat hitam lol --''
tangan dgn muka berbelak2 haha
pergi mana2 semua nk tegur, segannnnnnnnn -.-
masuk class dgn muka yg blur sbb one day skip class
Haaa sangat menyesal okayy ! haha
nak catch up addmath smpai menangis -.-
Then ptg tuh prep dgn pqa dkt Beta
sangat tak larat nak pergi merentas desa

# three of us has one secret <3 hihi

Khamis

" aku tanak sakitkan hati sape2 pun dlm hal ni "

siapa perasan yg sy menangis dlm class ? angkat tangan ! haha
Elehh kejap je pun, mengade btol Aimi nii -.-
now smua org dah tau psl bnda ni
Fitnah makin berleluasa, smpai hati kau buat aku mcm ni kan :')
kau boleh mainkan perasaan aku tapi bukan adik aku.

" kita tak boleh nak puaskan hati semua org,
kalau kita cuba jgak buat , nnti kita sndiri yg akn jatuh :> "

Jumaat

Hari ni malas sgt nak belajar -.-
tapi paling best kalau blaja Bio haha

" kalau nak cari suami, carilah yg belajar bio okay "

Hm hati rasa berat sgt nak balik rumah tadi
rasa mcm aku akan hilang smua ni nnti
I wish I can go without telling anyone :')

* IM nurul terus nangis T.T nak jumpa korg esok ! :P




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
RANDOM 1
Thursday, January 19, 2012 ★ 11:26 PM │ (0) angels




Assalamualaikum :)
well im home ! wee ;D
Alhamdulilah minggu ni hidup aku dipenuhi dgn gelak tawa Hihi
I've learn a lot in this week.

Isnin

" sapa tak pkai baju koko sy tak terima dia dlm unit ni "

wuwuwu T.T kayy kitaorg redha ustazah haha
Then, tkar baju pj terus pegi court untuk training bola tampar
smpai2 je kene marah sbb lmbat then kene denda lari 10 kali --'
Maluuuuuuuu sbb budak PMD ade dkt situ Haha :3
bnyk bnda yg fik dgn hamdi dah ajar :)
even tangan bengkak2, kaki sakit tapi semuanya berbaloi
sbb dah reti main bola tmpar :P * kunyah epal * haha
Then masuk class Ya Allah mcm cacing kepanasan --"
kipas tuh tah bila lah sch nak betulkan T.T
Then petang last training hm time ni baru lah kenal dgn encik nazrah -.- haha

" nak num 9 ! "

" pheww, ni kene jadi pemain utama ni kalau num 9 "

Selasa

for the first time aku jadi wakil sch * haha kesian kannn
Hm seriously riak tuh mmg mmbuak2 --' haha
tapi kene marah dgn pengetua sbb tak join assembly huahua
kitaorg pksa ustzah bwk fik dgn hamdi pergi skali for support (: Mwehehe
smpai je SAMTAR terus tukar jersey then warm up
Ya Allah, seramainya umat --' haha

" aku malu lah, aku nak balik "

" tak yah mengade ! "

Mcm biase kitaorg menang :P
MENANGgung kekalahan --' haha
cuma menang 1 set je sbb yg main time tuh smua form 4
Hm fik kata dia kene jaga hati semua org :)
sokay next year biar ktaorg yg konker cnfrm menang ! * flips pashmina *
wohaa Aina main bola tampar jugak :P Hihi
Aina omey angad angad :3

" kalau sy kawen nnti, sy jemput semua team bola tampar ni :) "

Haha tuntut jnji jannah ni okayy :3
Seri, awin, ena, fyna, shiqin, rad, jannad, aida, zaty, miza, bera
Thanks for everythings :)

# finally, both of you together :> Im glad for that.

Rabu

" phewww redup ! "

" hitamm gilaaaaa kau -.- "

Brr, okayy mmg sangat amat hitam lol --''
tangan dgn muka berbelak2 haha
pergi mana2 semua nk tegur, segannnnnnnnn -.-
masuk class dgn muka yg blur sbb one day skip class
Haaa sangat menyesal okayy ! haha
nak catch up addmath smpai menangis -.-
Then ptg tuh prep dgn pqa dkt Beta
sangat tak larat nak pergi merentas desa

# three of us has one secret <3 hihi

Khamis

" aku tanak sakitkan hati sape2 pun dlm hal ni "

siapa perasan yg sy menangis dlm class ? angkat tangan ! haha
Elehh kejap je pun, mengade btol Aimi nii -.-
now smua org dah tau psl bnda ni
Fitnah makin berleluasa, smpai hati kau buat aku mcm ni kan :')
kau boleh mainkan perasaan aku tapi bukan adik aku.

" kita tak boleh nak puaskan hati semua org,
kalau kita cuba jgak buat , nnti kita sndiri yg akn jatuh :> "

Jumaat

Hari ni malas sgt nak belajar -.-
tapi paling best kalau blaja Bio haha

" kalau nak cari suami, carilah yg belajar bio okay "

Hm hati rasa berat sgt nak balik rumah tadi
rasa mcm aku akan hilang smua ni nnti
I wish I can go without telling anyone :')

* IM nurul terus nangis T.T nak jumpa korg esok ! :P




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST