Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

RANDOM 2
Friday, January 20, 2012 ★ 12:56 AM │ (0) angels

Ya Allah beri kami kekuatan :')

tadi pergi DM jumpa diaorg mungkin untuk kali terakhir entahlah, aku sndiri taktau
Hati aku berat nak pergi, tapi kalau ikut kan keadaan aku skrg
I think I should go :') Tapi aku tanak sakitkan hati korang semua
terutama Aida, percya tak dulu kitaorg prnah gaduh setahun --'
tapi sekarang akrab gituuu ;P haha. Aku tanak pun tgglkan kau sorg2 dekat situ
tapi aku terpksa. aku dah cuba nak cerita ap yg aku rasa tapi aku tak boleh
aku ade blog tapi tak semua aku boleh luahkan
aku ade pendengar yg setia tapi tak semua aku boleh ceritakan



* girl me so missing you, thanks for this beautiful card :) *


* i'll miss my lil sister and brother *


kalau aku dekat sana, takde sapa nk bgi aku surat lagi :(
takde sapa nak teman aku gelak lagi.
Tapi hati aku dh takde dkt sini :/
duduk dlm 1 kelas pun tapi tak bertegur
nak pndng pun takut asyik kene jeling je --'
aku pun tak smpai hati nak tgok muka org yg dah aku sakiti hatinya
I have to go, I must go.


* syera, ijan thanks for the support letter :')*


Aku cuma smbunyikan kebenaran sbb tanak sapa pun terluka
tapi semua berebut nak tau, then bila dah tau
semua nak tarik muka smua nak marah
Aku masih buntu, masih dalam dilema


# please stop asking me same questions
Im tired to answer all that
my tears falling without limit.



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
RANDOM 2
Friday, January 20, 2012 ★ 12:56 AM │ (0) angels

Ya Allah beri kami kekuatan :')

tadi pergi DM jumpa diaorg mungkin untuk kali terakhir entahlah, aku sndiri taktau
Hati aku berat nak pergi, tapi kalau ikut kan keadaan aku skrg
I think I should go :') Tapi aku tanak sakitkan hati korang semua
terutama Aida, percya tak dulu kitaorg prnah gaduh setahun --'
tapi sekarang akrab gituuu ;P haha. Aku tanak pun tgglkan kau sorg2 dekat situ
tapi aku terpksa. aku dah cuba nak cerita ap yg aku rasa tapi aku tak boleh
aku ade blog tapi tak semua aku boleh luahkan
aku ade pendengar yg setia tapi tak semua aku boleh ceritakan



* girl me so missing you, thanks for this beautiful card :) *


* i'll miss my lil sister and brother *


kalau aku dekat sana, takde sapa nk bgi aku surat lagi :(
takde sapa nak teman aku gelak lagi.
Tapi hati aku dh takde dkt sini :/
duduk dlm 1 kelas pun tapi tak bertegur
nak pndng pun takut asyik kene jeling je --'
aku pun tak smpai hati nak tgok muka org yg dah aku sakiti hatinya
I have to go, I must go.


* syera, ijan thanks for the support letter :')*


Aku cuma smbunyikan kebenaran sbb tanak sapa pun terluka
tapi semua berebut nak tau, then bila dah tau
semua nak tarik muka smua nak marah
Aku masih buntu, masih dalam dilema


# please stop asking me same questions
Im tired to answer all that
my tears falling without limit.



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST