Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

REZEKI :)
Monday, January 23, 2012 ★ 4:49 AM │ (1) angels





nikmat Allah, Alhamdulilah :)
berkat doa korang semua aku dapat tawarn masuk ke BASIS
aku dapat tau ni pun time hari jumaat

" kemas brg semua, mira dpt SMSB "

" Haaa ? #@$#@ "

and I was like have a big shock !
gmbira pun tak sedih pun tak
kk heartless kan aku -.-

" syera , syera ! "
* dari tingkat bwh ke tngkat 3 -.- *


Shiqin : wehh aimi, faris dpat tak ?

Aku : syera syera ! * teruskan memanggil *

Shiqin : aimi ! faris dapat ke tak ?!

Aku : entah tak kod ... Faris ! * smua org pndg aku *


" Ehh ehh, bukn bukan ! ish kau lh ni shiqin ! Haha "


Ayam betol, segan gila time ni
shiqin aa ni sibuk tanya psl faris smpai aku sekali terpengaruh --'
naik je dorm smua kecoh, pok kang sorang2 !

" syera, aku dapat smsb :) "

" yeke bestnyaa ! "

then pergi DM semata nak jumpa Aida
guess what ? she`s crying for me :'> hihi
Hm then balik rumah text syera nad bera semua lah
wani call smpai nangis2 Hm


Aku sebenrnya rasa serba salah sgt dgn korg semua
yalah, korg dari awl tahun result 6, 7, 8 A
aku ni asyik 4A je time pmr baru lah 8A
tapi aku yg dapat, korang tk :[
Aku jadi berbelah bagi nak buat keputusan
smua tak kasi aku pindah
aku tk sggup nak tgok muka korg hari isnin nnti
Hm sorry korang :/


And you, kenape kau makin jauhkan diri dari aku ni :/
aku ade buat salah dgn kau ye ?
Hm aku cuma harap mggu terakhir aku ni kau sntise ade dgn aku
tapi aku silap, kau langsung takde skrg
we like a stranger now :/
kalau aku ade buat salah dkt kau, aku mntak maaf :')
mungkin kau suruh aku berlatih untuk hidup tnpa kau kelak
okay aku akn ikut kemahuan kau
tapi please take a note, i really missing you now ! * lap air mata *
aku harapkan kau yg akn gain me up
yg akan ade dgn aku disaat aku perlu
ade dgn aku disaat terakhir aku ni
tapi org lain yg buat semua tuhh :/

" you`ll find someone better than me there :) "

I just want you, fullstop.
please understand me, pleaseeee :'[
I miss you, I need you.


Tears fallin' again.
Till then.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
REZEKI :)
Monday, January 23, 2012 ★ 4:49 AM │ (1) angels





nikmat Allah, Alhamdulilah :)
berkat doa korang semua aku dapat tawarn masuk ke BASIS
aku dapat tau ni pun time hari jumaat

" kemas brg semua, mira dpt SMSB "

" Haaa ? #@$#@ "

and I was like have a big shock !
gmbira pun tak sedih pun tak
kk heartless kan aku -.-

" syera , syera ! "
* dari tingkat bwh ke tngkat 3 -.- *


Shiqin : wehh aimi, faris dpat tak ?

Aku : syera syera ! * teruskan memanggil *

Shiqin : aimi ! faris dapat ke tak ?!

Aku : entah tak kod ... Faris ! * smua org pndg aku *


" Ehh ehh, bukn bukan ! ish kau lh ni shiqin ! Haha "


Ayam betol, segan gila time ni
shiqin aa ni sibuk tanya psl faris smpai aku sekali terpengaruh --'
naik je dorm smua kecoh, pok kang sorang2 !

" syera, aku dapat smsb :) "

" yeke bestnyaa ! "

then pergi DM semata nak jumpa Aida
guess what ? she`s crying for me :'> hihi
Hm then balik rumah text syera nad bera semua lah
wani call smpai nangis2 Hm


Aku sebenrnya rasa serba salah sgt dgn korg semua
yalah, korg dari awl tahun result 6, 7, 8 A
aku ni asyik 4A je time pmr baru lah 8A
tapi aku yg dapat, korang tk :[
Aku jadi berbelah bagi nak buat keputusan
smua tak kasi aku pindah
aku tk sggup nak tgok muka korg hari isnin nnti
Hm sorry korang :/


And you, kenape kau makin jauhkan diri dari aku ni :/
aku ade buat salah dgn kau ye ?
Hm aku cuma harap mggu terakhir aku ni kau sntise ade dgn aku
tapi aku silap, kau langsung takde skrg
we like a stranger now :/
kalau aku ade buat salah dkt kau, aku mntak maaf :')
mungkin kau suruh aku berlatih untuk hidup tnpa kau kelak
okay aku akn ikut kemahuan kau
tapi please take a note, i really missing you now ! * lap air mata *
aku harapkan kau yg akn gain me up
yg akan ade dgn aku disaat aku perlu
ade dgn aku disaat terakhir aku ni
tapi org lain yg buat semua tuhh :/

" you`ll find someone better than me there :) "

I just want you, fullstop.
please understand me, pleaseeee :'[
I miss you, I need you.


Tears fallin' again.
Till then.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST