Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

SIBLINGS :">
Tuesday, January 24, 2012 ★ 6:25 AM │ (0) angels




nilai persahabatan tu sgt berharga :)
tidak cair di musim panas,
tidak akan beku di musim sejuk
tidak akn luruh di musim hujan
tapi akn sntiase mekar walaupun bukn di musim bunga :'D


And im so grateful Allah gave me the best friends in my life
ade banyak tapi untuk kali ni aku nk cerita 2 org je ;P hihi
Mereka lah segalanya in my life after Allah and my family.
Mereka lah yg dah pinjamkan kekuatan diaorg untuk aku
mereka lah yg ajar aku jadi jiwang smpai parah mcm ni --' haha
mereka lah yg dh ajar aku untuk hargai orang yg masih ade dpn mata
jgn nnti bila dah takde baru nak menyesal :'3
mereka jugak lah yg ajar supaya sentiasa ingat Allah
ade sesuatu yg baik untuk hambanya.


siapa mereka ?



Raja Sharul Nizam :)


Siapa sangka yg kitaorg boleh kenal Haha
#Andaitiada facebook maka aku pun akn terus membenci dia ;P

" rasa tak logik langsung mcm mana kite boleh rapat --' "

kalau dulu terserempak dua2 muka mintak tangan
ktaorg cuma tegur bila perlu je, tu pun mcm tak ikhlas je -.- Haha.



Siti NurShahira :)


where have you been for a long time my dear ? :') Me miss you a lot.
kalau dulu time form 3 selalu duduk sama2 borak dkt class
then selalu ddk belakang kelas 3 bougain
makan burger smbil tgok langit :')
tapi sekarang dah form 4 masing2 busy dgn hal masing2
nak nmpk dia dekat sch pun jarang Hihi
its okayy, as long as you remember me, and miss me like I do :>>


#Andaitiada mereka sy takan kuat smpai mcm ni
#Andaitiada mereka maka tiadalah SYERAJAIMI <3
dan sekarang hati sy merintih merindui mereka :'>>


Mungkin kite bukan kite yg dulu
mungkin semuanya akan berubah mngikut peredaran masa
semakin kita dewasa, semakin banyak dugaan yg bakal datang (:
biarpun kita mungkin akn ditakdirkan untuk berpisah suatu hari nti
tapi percayalah hati ni takan pernah jemu nak sayang korang
fikiran ni takan pernah penat nak ingat korang
jiwa ni takan berhenti merintih merindui korang
When I said I love you, I really meant it :>


Till then.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
SIBLINGS :">
Tuesday, January 24, 2012 ★ 6:25 AM │ (0) angels




nilai persahabatan tu sgt berharga :)
tidak cair di musim panas,
tidak akan beku di musim sejuk
tidak akn luruh di musim hujan
tapi akn sntiase mekar walaupun bukn di musim bunga :'D


And im so grateful Allah gave me the best friends in my life
ade banyak tapi untuk kali ni aku nk cerita 2 org je ;P hihi
Mereka lah segalanya in my life after Allah and my family.
Mereka lah yg dah pinjamkan kekuatan diaorg untuk aku
mereka lah yg ajar aku jadi jiwang smpai parah mcm ni --' haha
mereka lah yg dh ajar aku untuk hargai orang yg masih ade dpn mata
jgn nnti bila dah takde baru nak menyesal :'3
mereka jugak lah yg ajar supaya sentiasa ingat Allah
ade sesuatu yg baik untuk hambanya.


siapa mereka ?



Raja Sharul Nizam :)


Siapa sangka yg kitaorg boleh kenal Haha
#Andaitiada facebook maka aku pun akn terus membenci dia ;P

" rasa tak logik langsung mcm mana kite boleh rapat --' "

kalau dulu terserempak dua2 muka mintak tangan
ktaorg cuma tegur bila perlu je, tu pun mcm tak ikhlas je -.- Haha.



Siti NurShahira :)


where have you been for a long time my dear ? :') Me miss you a lot.
kalau dulu time form 3 selalu duduk sama2 borak dkt class
then selalu ddk belakang kelas 3 bougain
makan burger smbil tgok langit :')
tapi sekarang dah form 4 masing2 busy dgn hal masing2
nak nmpk dia dekat sch pun jarang Hihi
its okayy, as long as you remember me, and miss me like I do :>>


#Andaitiada mereka sy takan kuat smpai mcm ni
#Andaitiada mereka maka tiadalah SYERAJAIMI <3
dan sekarang hati sy merintih merindui mereka :'>>


Mungkin kite bukan kite yg dulu
mungkin semuanya akan berubah mngikut peredaran masa
semakin kita dewasa, semakin banyak dugaan yg bakal datang (:
biarpun kita mungkin akn ditakdirkan untuk berpisah suatu hari nti
tapi percayalah hati ni takan pernah jemu nak sayang korang
fikiran ni takan pernah penat nak ingat korang
jiwa ni takan berhenti merintih merindui korang
When I said I love you, I really meant it :>


Till then.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST