Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

BIG HUGS.
Saturday, February 18, 2012 ★ 10:48 PM │ (0) angels


Assalamualaikum baby baby :*
Hachummmm ! -.- kesian dkt blog ni dah lama berhabuk
dah boleh jdi khazanah letak dlm muzium negara lol --'
Oh yaa Im home ;D Ehh outing je k outing je -.- cis cis
2 minggu ddk sini mcm 2 tahun lamanya
terasa dh lama ddk situ pdahal baru je lagi
Haihhh, tiap ptg call org, org yg selalu dlm ingatan :'>

" Sekolah sana okayy ? "

setiap kali org tnya mcm ni, aku terus diam
tahan sebak dan akhirnya menangis T.T

" nak berjaya kan takde alasan "

mmg takde alasan, tapi kalau kekuatan dn hati cuma ade dkt Skmb
mmg tak boleh nak buat ap kan ? hm
when i said im miss, i really really meant it :)
Aida, im really really missing you T.T
dlm dorm aku ade org nama aida jugak form 4
setiap kali kejut dia bangun tidur, aku terasa mcm aku kejut kau
yes, you're my favourite girl ;D

tadi pergi kedai buku dkt bnting
berdiri dpn buku akaun hm
berat nak lepaskan cita2 tapi takpe lah
Allah has a better plan for me :) InsyaAllah.
Rad, angah, wani stay strong k !
kalau aku tak dpt ap yg aku nak,
dpt tgok korg berjaya jadi akauntan pun dh ckup :>

setiap malam borak dengan farah
Haihhhh, yes talk about crush.
Hm i miss the old we ;(
bnyk gmbar dn surat dlm fail aku
aku baca bila aku betol2 kuat nak baca :')

" Aimi mesti ade bf kan ? "

Hey hey, muka aku ni muka ade bf ke --'
Noooooooo k (: hati aku dekat smkb lagi
even we far apart, i called you only once
but you the one who always in my mind ;)

4 months. kalau lah ade pqa sekarang ;(
Hm she's the only one that know the truth :'>

" time form 3 doa sy, Ya Allah aku nak kawen Ya Allah "

" time form 5, Ya Allah berilah aku jodoh yg baik dannnnn comel "


" Time 20, Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim, kurniakanlah aku isteri yg solehah "


Alahai kalau ustaz Amir dh bersuara, mmg senak perut gelak je xD
He sooo amazing. Suara dia sedapp sgt :)
Yes, im learnt a lot of thing here, Thanks Allah ;D
Im change really really change.
tolonglah percaya yg aku makin pendiam sekarang --' Haha.

Tapi buat addmath ttp menangis T.T
time blaja addmath teringat wani sbb dulu dia yg ajr aku :'>
but now no one. Nangis dpn faishal dgn apek omg omg --'
btw thanks dah gain me up ! ;P

" baguslah korg ni, still bersama dri sch lama dulu, jeles tgok korg "

Yes, we do everything together :)
ktaorg time rehat dduk satu meja dkt kantin
time prep bising sama2
cari hantu sama2, share story Hmmmm (:
Ohyaa goodluck for hockey bro ! ;D

" Aimi, interview pengawas hari rabu, debat hari isnin "

Haha pelik kan pelik kan ?
dulu dkt smkb dpt tawaran kemain tolak semua --'
but nowww, sukarela k sukarela Bhahaha !

" warkah ku mengaharap dirimu"

" I love you for a thousand more "


Jannah, aku cukup rindu suara kau
aku ingat lagi time dkt surau yg kau pujuk aku tuh :'>
Hm janna, dkt sini ade org mcm kau
Dann aku ckup rindu kau, seriously hm ;(

Amir, where are you ?
ktaorg smua risau dkt kau
hm balik lah cepat, bnyk sgt bnda yg aku nak cerita dkt kau
like I said, there's no one like you here :')

" make one esei about your idol "

time prep petang tuh baca surat yg shera kasi dulu
dan time tuh terasa nak buat dia idol aku :)
percaya lah yg aku buat esei tuh smbil merana
merana sbb rindu kau dn terpksa tahan air mata aku .
nnti kalau essei tuh teacher dh bagi balik,
aku publish dkt blog ni okayy :>

mcm2 yg aku dgn ain dgr psl smkb psl hostel
hm korang semua kene kuat ! ;D
korang ramai, ktaorg ni berdua je :')
Jangan buat ktaorg risau boleh tak hm

setiap kali mama dtg melawat
setiap tulah aku ckp nak balik smkb :'(
Hm entahlah. aku pun tak taulah
hati aku ni tak tetap. sekejap nak skejap tanak

" Aku nak pindh balik "

" tak yah lah ! kau nak ap ? kau ckp je
aku akn bagi,
aslkan kau tak pindah balik "


Haha aku nak HTC kauu ;P wekkk.
minggu ni budk smkb tak balik kan
apa ? senamrobik kan :O Haha
ade gmbar tag aku k budak budak ;P Mwehehe
cara belajar dkt sini lain sgt dgn sana
ktaorg belajar bnyk presentation dri budk2
Haha cuak tak cuak je lah nak bcakap dkt dpn tuh --'

Next present : Sejarah India -.-

Dalam seminggu ade 3 masa sejarah
dlm seminggu habis satu bab
Haha how fast is that :O
okayy kalau nak cerita smpai esok pun tak habis
next week bila balik aku nak jumpa korg
InsyaAllah akan diatur :) Hihi

Pray for us :3
doakan kitaorg kuat dn boleh belajar dgn baik dkt sini
Amin Ya Rabbal Alamin

SMKB, ME MISS YOU SO MUCH :*

BASIS, PLEASE MAKE ME LOVE YOU.



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
BIG HUGS.
Saturday, February 18, 2012 ★ 10:48 PM │ (0) angels


Assalamualaikum baby baby :*
Hachummmm ! -.- kesian dkt blog ni dah lama berhabuk
dah boleh jdi khazanah letak dlm muzium negara lol --'
Oh yaa Im home ;D Ehh outing je k outing je -.- cis cis
2 minggu ddk sini mcm 2 tahun lamanya
terasa dh lama ddk situ pdahal baru je lagi
Haihhh, tiap ptg call org, org yg selalu dlm ingatan :'>

" Sekolah sana okayy ? "

setiap kali org tnya mcm ni, aku terus diam
tahan sebak dan akhirnya menangis T.T

" nak berjaya kan takde alasan "

mmg takde alasan, tapi kalau kekuatan dn hati cuma ade dkt Skmb
mmg tak boleh nak buat ap kan ? hm
when i said im miss, i really really meant it :)
Aida, im really really missing you T.T
dlm dorm aku ade org nama aida jugak form 4
setiap kali kejut dia bangun tidur, aku terasa mcm aku kejut kau
yes, you're my favourite girl ;D

tadi pergi kedai buku dkt bnting
berdiri dpn buku akaun hm
berat nak lepaskan cita2 tapi takpe lah
Allah has a better plan for me :) InsyaAllah.
Rad, angah, wani stay strong k !
kalau aku tak dpt ap yg aku nak,
dpt tgok korg berjaya jadi akauntan pun dh ckup :>

setiap malam borak dengan farah
Haihhhh, yes talk about crush.
Hm i miss the old we ;(
bnyk gmbar dn surat dlm fail aku
aku baca bila aku betol2 kuat nak baca :')

" Aimi mesti ade bf kan ? "

Hey hey, muka aku ni muka ade bf ke --'
Noooooooo k (: hati aku dekat smkb lagi
even we far apart, i called you only once
but you the one who always in my mind ;)

4 months. kalau lah ade pqa sekarang ;(
Hm she's the only one that know the truth :'>

" time form 3 doa sy, Ya Allah aku nak kawen Ya Allah "

" time form 5, Ya Allah berilah aku jodoh yg baik dannnnn comel "


" Time 20, Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim, kurniakanlah aku isteri yg solehah "


Alahai kalau ustaz Amir dh bersuara, mmg senak perut gelak je xD
He sooo amazing. Suara dia sedapp sgt :)
Yes, im learnt a lot of thing here, Thanks Allah ;D
Im change really really change.
tolonglah percaya yg aku makin pendiam sekarang --' Haha.

Tapi buat addmath ttp menangis T.T
time blaja addmath teringat wani sbb dulu dia yg ajr aku :'>
but now no one. Nangis dpn faishal dgn apek omg omg --'
btw thanks dah gain me up ! ;P

" baguslah korg ni, still bersama dri sch lama dulu, jeles tgok korg "

Yes, we do everything together :)
ktaorg time rehat dduk satu meja dkt kantin
time prep bising sama2
cari hantu sama2, share story Hmmmm (:
Ohyaa goodluck for hockey bro ! ;D

" Aimi, interview pengawas hari rabu, debat hari isnin "

Haha pelik kan pelik kan ?
dulu dkt smkb dpt tawaran kemain tolak semua --'
but nowww, sukarela k sukarela Bhahaha !

" warkah ku mengaharap dirimu"

" I love you for a thousand more "


Jannah, aku cukup rindu suara kau
aku ingat lagi time dkt surau yg kau pujuk aku tuh :'>
Hm janna, dkt sini ade org mcm kau
Dann aku ckup rindu kau, seriously hm ;(

Amir, where are you ?
ktaorg smua risau dkt kau
hm balik lah cepat, bnyk sgt bnda yg aku nak cerita dkt kau
like I said, there's no one like you here :')

" make one esei about your idol "

time prep petang tuh baca surat yg shera kasi dulu
dan time tuh terasa nak buat dia idol aku :)
percaya lah yg aku buat esei tuh smbil merana
merana sbb rindu kau dn terpksa tahan air mata aku .
nnti kalau essei tuh teacher dh bagi balik,
aku publish dkt blog ni okayy :>

mcm2 yg aku dgn ain dgr psl smkb psl hostel
hm korang semua kene kuat ! ;D
korang ramai, ktaorg ni berdua je :')
Jangan buat ktaorg risau boleh tak hm

setiap kali mama dtg melawat
setiap tulah aku ckp nak balik smkb :'(
Hm entahlah. aku pun tak taulah
hati aku ni tak tetap. sekejap nak skejap tanak

" Aku nak pindh balik "

" tak yah lah ! kau nak ap ? kau ckp je
aku akn bagi,
aslkan kau tak pindah balik "


Haha aku nak HTC kauu ;P wekkk.
minggu ni budk smkb tak balik kan
apa ? senamrobik kan :O Haha
ade gmbar tag aku k budak budak ;P Mwehehe
cara belajar dkt sini lain sgt dgn sana
ktaorg belajar bnyk presentation dri budk2
Haha cuak tak cuak je lah nak bcakap dkt dpn tuh --'

Next present : Sejarah India -.-

Dalam seminggu ade 3 masa sejarah
dlm seminggu habis satu bab
Haha how fast is that :O
okayy kalau nak cerita smpai esok pun tak habis
next week bila balik aku nak jumpa korg
InsyaAllah akan diatur :) Hihi

Pray for us :3
doakan kitaorg kuat dn boleh belajar dgn baik dkt sini
Amin Ya Rabbal Alamin

SMKB, ME MISS YOU SO MUCH :*

BASIS, PLEASE MAKE ME LOVE YOU.



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST