Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

NEW BREATH :3
Friday, February 3, 2012 ★ 12:08 AM │ (0) angels


Assalamualaikum peeps ! :)
Hai hai how's your day ? hihi
Alhamdulilah pkul 1 tadi smpai rumah
Bila cerita dgn mama psl sch terus sebak -.-
Then makan nasi, baring jap terus tetidur dgn tgn yg tak berbasuh --'
Haha pengotor nyaaa .___.'' Ish seriously penat sgt ;(
Duduk smkb tak penat mcm ni Haihhhh.
Okay today nak cerita psl 3 hari ktaorg dekat sch baru :DD
Lets start ! ;P

31/1

Hari first pendaftaran :)
bila masuk je dewan nya tekejut nmpk smua budk sch yg handle
And guess what, yg handle tuh budak form 2 -.-
Pandainyaaaa diaorang Hm then nmpk hanis dgn mus

" Amik rumah kuning tau "

Then nmpk columm nama aku dkt merah
lalalala okay aku dgn merah mmg tak boleh dipsahkan :3

" Akak dorm MR 1.4 "

" ape tuhh -.- "

" Haha Mariam tingkat 1 dorm 4 "

Then dah urus kelas semua pergi masuk hostel
Ya Allah satu dorm 8 org je dan semuanya baru ^^
Then balik rumah kejap smntara tggu pukul 6
Yes, time ni mmg berat sgt nak pergi tgglkan korg ;(
Bila mlm ade orientasi, kk kekok sgt sbb semuanya muka baru
and i've very bad eyebag in the morning .____.
Dgr lagu thousand years mlm tuh teringat someone yg mmg aku rindu :')

1/2

" Ain, kita dapat mkn pkul berapa ni ? "

haihhhh, kalau sarapan pagi beratur dri dlm DM smpai ke surau
Panjang gilaaaaaaa k, selalunya lps 15 minit bru dapat makan haha
oh yaa ktaorg pergi sch pkul 7.30 hihi
Then assembly dekat dewan
yaa kalau dh assemblynya duduk atas kerusi mmg tidur lah kan -.-

" cari kawan yg bulan kelahirannya sama "

" November, october, january sini sini ! "

Act, cikgu nak ktaorg kenal kawan2 baru
so dia buat lah aktiviti mcm ni hihi

" eee ade bintang lah aimi "

* tengok atas * terus sebak T.T Hm
mlm tuh aku pkai baju kurung yg dlm gmbar hri tuh :')
Dannnn time tgok bintang, aku teringat kau
Aku rindu, rindu sangat, rindu sangat sangat
Dgr lagu thousand years dgn warkah terus nangis lagi -.-
Hm then dh niat nak baca balik surat2 korg
tapi baru je bukk fail, nmpk surat tuh terus sebak
Ahhh terus tutup ! -.-

2/2

" Muka dia mcm Akim wehh "

" Che mat lah, cuba tgok betol2 "

Haha gilaaa xD rmai gila muka org mcm artis Mwehehe
Hari khamis assembly dlm hostel
Ohyaa congrats to Nad, wow you're so brave lah ;D
Yeayy Nad jadi PKR best best :3 hikhik

" Bina tugu perpaduan yg mlmbangkan
semangat pelajar BASIS tingkatan 4 "

Ohahaha, time ni ustaz suruh ktaorg buat tugu manusia
then nak snap gmbar smbil pgg " kami batch pertama BASIS :) "
Tapiiiiiiii, tak jadi pun tugunya lagipun bahaya panjat2 bahu org ni -.-

" Aimi aku nak yang tu, yang tu dgn tu "

" Amboii kemain ! "

# Syifaa nyanyi sedap sgt ;D

3/2

time assembly sape yg tidur ? * angkat tangan * haha
cool pengetua tak marah pun ;p dia surh tidur lagi adelah Mwahaha
Then time rehat nmpk abah :O

" buat ap dekat sini ? "

" ade mesyuarat dgn pengetua kejap "

" Haaaaa --' "

Ape kene mngena abah dgn sch ni brr -.-
then ade aktiviti buat baju guna surat khabar
Hahaha k apek is soooo cool :3 ade six pax wooo harhar

" Aimi jom lah main basket "

Kalau lah aku takde hal minggu ni aku dah pergi dah -.-
Sorry, and goooooodluck alang dgn ain ! hihi ;P


# Ya Allah, tunjukkan lah kebaikan dan keseronokkan BASIS
ni secepat yg mungkin Hm


Nak mandi kbai :)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
NEW BREATH :3
Friday, February 3, 2012 ★ 12:08 AM │ (0) angels


Assalamualaikum peeps ! :)
Hai hai how's your day ? hihi
Alhamdulilah pkul 1 tadi smpai rumah
Bila cerita dgn mama psl sch terus sebak -.-
Then makan nasi, baring jap terus tetidur dgn tgn yg tak berbasuh --'
Haha pengotor nyaaa .___.'' Ish seriously penat sgt ;(
Duduk smkb tak penat mcm ni Haihhhh.
Okay today nak cerita psl 3 hari ktaorg dekat sch baru :DD
Lets start ! ;P

31/1

Hari first pendaftaran :)
bila masuk je dewan nya tekejut nmpk smua budk sch yg handle
And guess what, yg handle tuh budak form 2 -.-
Pandainyaaaa diaorang Hm then nmpk hanis dgn mus

" Amik rumah kuning tau "

Then nmpk columm nama aku dkt merah
lalalala okay aku dgn merah mmg tak boleh dipsahkan :3

" Akak dorm MR 1.4 "

" ape tuhh -.- "

" Haha Mariam tingkat 1 dorm 4 "

Then dah urus kelas semua pergi masuk hostel
Ya Allah satu dorm 8 org je dan semuanya baru ^^
Then balik rumah kejap smntara tggu pukul 6
Yes, time ni mmg berat sgt nak pergi tgglkan korg ;(
Bila mlm ade orientasi, kk kekok sgt sbb semuanya muka baru
and i've very bad eyebag in the morning .____.
Dgr lagu thousand years mlm tuh teringat someone yg mmg aku rindu :')

1/2

" Ain, kita dapat mkn pkul berapa ni ? "

haihhhh, kalau sarapan pagi beratur dri dlm DM smpai ke surau
Panjang gilaaaaaaa k, selalunya lps 15 minit bru dapat makan haha
oh yaa ktaorg pergi sch pkul 7.30 hihi
Then assembly dekat dewan
yaa kalau dh assemblynya duduk atas kerusi mmg tidur lah kan -.-

" cari kawan yg bulan kelahirannya sama "

" November, october, january sini sini ! "

Act, cikgu nak ktaorg kenal kawan2 baru
so dia buat lah aktiviti mcm ni hihi

" eee ade bintang lah aimi "

* tengok atas * terus sebak T.T Hm
mlm tuh aku pkai baju kurung yg dlm gmbar hri tuh :')
Dannnn time tgok bintang, aku teringat kau
Aku rindu, rindu sangat, rindu sangat sangat
Dgr lagu thousand years dgn warkah terus nangis lagi -.-
Hm then dh niat nak baca balik surat2 korg
tapi baru je bukk fail, nmpk surat tuh terus sebak
Ahhh terus tutup ! -.-

2/2

" Muka dia mcm Akim wehh "

" Che mat lah, cuba tgok betol2 "

Haha gilaaa xD rmai gila muka org mcm artis Mwehehe
Hari khamis assembly dlm hostel
Ohyaa congrats to Nad, wow you're so brave lah ;D
Yeayy Nad jadi PKR best best :3 hikhik

" Bina tugu perpaduan yg mlmbangkan
semangat pelajar BASIS tingkatan 4 "

Ohahaha, time ni ustaz suruh ktaorg buat tugu manusia
then nak snap gmbar smbil pgg " kami batch pertama BASIS :) "
Tapiiiiiiii, tak jadi pun tugunya lagipun bahaya panjat2 bahu org ni -.-

" Aimi aku nak yang tu, yang tu dgn tu "

" Amboii kemain ! "

# Syifaa nyanyi sedap sgt ;D

3/2

time assembly sape yg tidur ? * angkat tangan * haha
cool pengetua tak marah pun ;p dia surh tidur lagi adelah Mwahaha
Then time rehat nmpk abah :O

" buat ap dekat sini ? "

" ade mesyuarat dgn pengetua kejap "

" Haaaaa --' "

Ape kene mngena abah dgn sch ni brr -.-
then ade aktiviti buat baju guna surat khabar
Hahaha k apek is soooo cool :3 ade six pax wooo harhar

" Aimi jom lah main basket "

Kalau lah aku takde hal minggu ni aku dah pergi dah -.-
Sorry, and goooooodluck alang dgn ain ! hihi ;P


# Ya Allah, tunjukkan lah kebaikan dan keseronokkan BASIS
ni secepat yg mungkin Hm


Nak mandi kbai :)




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST