Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

VVV
Saturday, February 25, 2012 ★ 8:16 AM │ (0) angels


Assalamualaikum people :)
How your day ebelibadi ?
Great ? sad ? horror ? lol --'
Me ? Hm its just nothing.
Hw selori tapi tak buat satu pun
Entah, exam next week, tapi takde semangat nk study
Semua semangat hilang semua pergi
Hm mana semua org pergi :/
Aku nak cerita tapi taktau nk cerita dkt sapa
Aku dh takde sapa lagi dah skrang
Aku cuma nak hm cuma nak Haihhh.

AH, kite jauh beribu kilometer
But right now i wish you were here
Beside me and blow me your spirit like always ;)

" Bwekbewwy, im gonna miss you girl "

Status last bbm kau, and now aku pkai bb mcm pkai fon biase je
Aku tak bbm sapa2 pun kecuali angah je hm
Sebulan aku derita mcm ni, aku dh tak sggup lagi
Aku dh tanak jadi lemah lagi, help me please :<<

NI, I miss the old you the old us :'>
Where have you been for a long time ?
Penat aku text tapi satu pun kau tak rep kan
You know Im hurt yes really hurt because of you :/
Gahhh, come and go easily. Yes human.
Thanks for everything btw (: Everything.
4 months is enough for me, hopefully.
Nice to know you friend.

# pqa, keep that story okayy makcik :3
Sekurang2nya ade jugak org yg tau ape yg tersirat sebenarnya :)

Ya Allah, aku tanak rasa kehilangan lagi
Sakit Ya Allah sakit sangat T.T
Kalau rindu itu boleh mmbuatkan aku kuat, aku redha.
Tapi sekiranya rindu itu boleh buat aku lemah,
Jauhkan aku drpda merinduinya Ya Allah.
Berikan aku kekuatan untuk menempuhi dugaanmu :>
Amin Ya Rabbal Alamin.



please always stay :') Im beg.



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
VVV
Saturday, February 25, 2012 ★ 8:16 AM │ (0) angels


Assalamualaikum people :)
How your day ebelibadi ?
Great ? sad ? horror ? lol --'
Me ? Hm its just nothing.
Hw selori tapi tak buat satu pun
Entah, exam next week, tapi takde semangat nk study
Semua semangat hilang semua pergi
Hm mana semua org pergi :/
Aku nak cerita tapi taktau nk cerita dkt sapa
Aku dh takde sapa lagi dah skrang
Aku cuma nak hm cuma nak Haihhh.

AH, kite jauh beribu kilometer
But right now i wish you were here
Beside me and blow me your spirit like always ;)

" Bwekbewwy, im gonna miss you girl "

Status last bbm kau, and now aku pkai bb mcm pkai fon biase je
Aku tak bbm sapa2 pun kecuali angah je hm
Sebulan aku derita mcm ni, aku dh tak sggup lagi
Aku dh tanak jadi lemah lagi, help me please :<<

NI, I miss the old you the old us :'>
Where have you been for a long time ?
Penat aku text tapi satu pun kau tak rep kan
You know Im hurt yes really hurt because of you :/
Gahhh, come and go easily. Yes human.
Thanks for everything btw (: Everything.
4 months is enough for me, hopefully.
Nice to know you friend.

# pqa, keep that story okayy makcik :3
Sekurang2nya ade jugak org yg tau ape yg tersirat sebenarnya :)

Ya Allah, aku tanak rasa kehilangan lagi
Sakit Ya Allah sakit sangat T.T
Kalau rindu itu boleh mmbuatkan aku kuat, aku redha.
Tapi sekiranya rindu itu boleh buat aku lemah,
Jauhkan aku drpda merinduinya Ya Allah.
Berikan aku kekuatan untuk menempuhi dugaanmu :>
Amin Ya Rabbal Alamin.



please always stay :') Im beg.



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST