Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

NEW ME :)
Thursday, March 15, 2012 ★ 10:37 AM │ (0) angels


Assalamualaikum and goodnight people :) * 1.46 A.M *
Fuhhhhhhh * tiup habuk * Haihh lama rasanya tk update blog
Smpai nadd marah2 hihi sorry nad yaa aku update ni
Aku bukan tanak update, bnyk bnda nk share cumaa hm k lupakan --'

Okayy see now im blank, like seriously aku dh tak tau nk update blog mcm mana -.-
Tak reti dh nak luahkan persaan aku mcm dulu lagi * sigh *
nak tau psl life aku ? just ask me :)
Im just an ordinary girl, nothing special on me.

Hm k bismillahirahmanirrahim..
Dh sebulan aku tggalkan SMKB * tampar pipi *
Aku mmg tak sgka dh selama ni aku tk jumpa diaorg smua :')
Aku tak jumpa batch aku, tak jumpa junior aku
Ya Allah, tipu lah kalau aku ckp aku tak rindu kan ;O
kalau dulu setiap malam nangis dekat katil ingat korg
tapi sekarang Alhamdulilah I feel more better (:
ini pun sbb classmate aku yg mcm orang gila tuhaa xD
kalau takde diaorg yg nak buat aku ketawa, sape lagi ? Hm

" aimi dekat sana nangis aje tak ? "

" taklah. dia gelak je sekarang "

Aida dgn shiqin jumpa aku hari tuh dh marah2
sbb diaorg igt aku tipu yg aku ckp aku rindu diaorg smpai nangis2 -.- Haha
Like i said before, dulu aku mcm tu lah kan. tapi nak smpai bila kan ?
kita lahir pun sorang, mati pun nnti sorang kan :'>
Nak tanak, kite terpaksa hadapi smua dugaan even sorang sorang kan ?
So i used all the spirit words from all of you to be strong there :'D
Setiap hujung minggu aku bukk balik semua surat korang
Sedih ? jgn ckp lah. Banjir dorm aku setiap Ahad haha.
Nasib baik ade Ain (: dekat dia je aku nangis sekarang
walaupun ktaorg lain class lain dorm, tapi dia je yg aku ade now :DD
Iloveyou Ain :* wuwuwuuw

kalau dulu aku call syera, raja, izyan mesti nangis kan :')
* tutup muka smbil lari * wuwuuw malu hihi.
tapi sekarang tak dah. hihi call diaorg gelak je memanjang
Oh yaa sorry sbb dh jrg sgt2 call, hm seriously busy :<<



" Ya Allah, aimi mmg dh berubah :) "

Haipppppp * cekak pinggang * syeraaa niii ! Haha ;P
Aimi ttp aimi yg dulu, tapi lain sikit. alahh sikit je kann kihkih.
okayy listen, tabiat budk class aku yg rajin dn senyap time prep tuhh
buat aku rasa nak ikut skali diaorg belajar. Just that :)
Lagi lagi, dh takde korang, ape lagi yg aku nak buat kan. Hm
kalau dulu prep pun memekak kan, but now no no no.
kalau memekak dlm class, nnti kene bash dgn azhad * sigh * -.-
k ehemm sekarang kerja aku round budak prep je :3 * betulkan tie * kihkih

" Ni asal jalan jalan !?!?!?! "

" Ehh, aku biro akademik lah dol, asl kau nak marah2 aku ni -.- "

" Ehh k sorry sorry hihi "

Ehh sepak Syariz ni kangggg. k KP tak kenal ank buah lagi kan -.-
dh lah tengking, nasib aku tak lempang lempang kau kat situ Hahaha ;P

" Aimi kau nampak tinggi lah "

Apelah korang ni, korang yg dh lama tak jumpa aku kodd ;P
K aku turun tangga hostel dgn anis hari tupun dh rasa lain mcm -.- Haha
Hari jumaat lepas aku masuk hostel * Ehh sorry akk akk AJK hihi *
bila masuk dorm 5, pqa dgn anis terus lari dekat aku yaaa hughug wee :D Haha
Ya Allah, dapat peluk pqa, rasa mcm hilang smua masalah :')
Aku mmg nak sgt jumpa kau dn borak pnjang2 mcm dulu lagi pqa Hm
yg anis pulak haihhh rindu dgn kata2 semangat dia yg sgt mmbina tuhaa ;P
Jumpa athin jumpa bera Ya Allah nikmat nikmat :'D
And the last jumpa zain, org yg paling penyayang prnah aku jmpa ekeke ;P
Alahhh dh serabai dh kau zain, msti sbb aku takde kan ? lol jkjkjk

Omaigaddd, bnyk nya bnda aku nak cerita kan * kunyah halia * Ehh ehh -.- lol
cerita smpai 15 tahun akn dtg pun takan habis lol --'
k next post aku cerita lagi k :) Hihi
Thanks for reading ! apa takde yg baca ? k * sad.face.jpg *
k ini bukan entry untuk meriakkan diri sendiri k
Im just telling the truth about my life.


Till then.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
NEW ME :)
Thursday, March 15, 2012 ★ 10:37 AM │ (0) angels


Assalamualaikum and goodnight people :) * 1.46 A.M *
Fuhhhhhhh * tiup habuk * Haihh lama rasanya tk update blog
Smpai nadd marah2 hihi sorry nad yaa aku update ni
Aku bukan tanak update, bnyk bnda nk share cumaa hm k lupakan --'

Okayy see now im blank, like seriously aku dh tak tau nk update blog mcm mana -.-
Tak reti dh nak luahkan persaan aku mcm dulu lagi * sigh *
nak tau psl life aku ? just ask me :)
Im just an ordinary girl, nothing special on me.

Hm k bismillahirahmanirrahim..
Dh sebulan aku tggalkan SMKB * tampar pipi *
Aku mmg tak sgka dh selama ni aku tk jumpa diaorg smua :')
Aku tak jumpa batch aku, tak jumpa junior aku
Ya Allah, tipu lah kalau aku ckp aku tak rindu kan ;O
kalau dulu setiap malam nangis dekat katil ingat korg
tapi sekarang Alhamdulilah I feel more better (:
ini pun sbb classmate aku yg mcm orang gila tuhaa xD
kalau takde diaorg yg nak buat aku ketawa, sape lagi ? Hm

" aimi dekat sana nangis aje tak ? "

" taklah. dia gelak je sekarang "

Aida dgn shiqin jumpa aku hari tuh dh marah2
sbb diaorg igt aku tipu yg aku ckp aku rindu diaorg smpai nangis2 -.- Haha
Like i said before, dulu aku mcm tu lah kan. tapi nak smpai bila kan ?
kita lahir pun sorang, mati pun nnti sorang kan :'>
Nak tanak, kite terpaksa hadapi smua dugaan even sorang sorang kan ?
So i used all the spirit words from all of you to be strong there :'D
Setiap hujung minggu aku bukk balik semua surat korang
Sedih ? jgn ckp lah. Banjir dorm aku setiap Ahad haha.
Nasib baik ade Ain (: dekat dia je aku nangis sekarang
walaupun ktaorg lain class lain dorm, tapi dia je yg aku ade now :DD
Iloveyou Ain :* wuwuwuuw

kalau dulu aku call syera, raja, izyan mesti nangis kan :')
* tutup muka smbil lari * wuwuuw malu hihi.
tapi sekarang tak dah. hihi call diaorg gelak je memanjang
Oh yaa sorry sbb dh jrg sgt2 call, hm seriously busy :<<



" Ya Allah, aimi mmg dh berubah :) "

Haipppppp * cekak pinggang * syeraaa niii ! Haha ;P
Aimi ttp aimi yg dulu, tapi lain sikit. alahh sikit je kann kihkih.
okayy listen, tabiat budk class aku yg rajin dn senyap time prep tuhh
buat aku rasa nak ikut skali diaorg belajar. Just that :)
Lagi lagi, dh takde korang, ape lagi yg aku nak buat kan. Hm
kalau dulu prep pun memekak kan, but now no no no.
kalau memekak dlm class, nnti kene bash dgn azhad * sigh * -.-
k ehemm sekarang kerja aku round budak prep je :3 * betulkan tie * kihkih

" Ni asal jalan jalan !?!?!?! "

" Ehh, aku biro akademik lah dol, asl kau nak marah2 aku ni -.- "

" Ehh k sorry sorry hihi "

Ehh sepak Syariz ni kangggg. k KP tak kenal ank buah lagi kan -.-
dh lah tengking, nasib aku tak lempang lempang kau kat situ Hahaha ;P

" Aimi kau nampak tinggi lah "

Apelah korang ni, korang yg dh lama tak jumpa aku kodd ;P
K aku turun tangga hostel dgn anis hari tupun dh rasa lain mcm -.- Haha
Hari jumaat lepas aku masuk hostel * Ehh sorry akk akk AJK hihi *
bila masuk dorm 5, pqa dgn anis terus lari dekat aku yaaa hughug wee :D Haha
Ya Allah, dapat peluk pqa, rasa mcm hilang smua masalah :')
Aku mmg nak sgt jumpa kau dn borak pnjang2 mcm dulu lagi pqa Hm
yg anis pulak haihhh rindu dgn kata2 semangat dia yg sgt mmbina tuhaa ;P
Jumpa athin jumpa bera Ya Allah nikmat nikmat :'D
And the last jumpa zain, org yg paling penyayang prnah aku jmpa ekeke ;P
Alahhh dh serabai dh kau zain, msti sbb aku takde kan ? lol jkjkjk

Omaigaddd, bnyk nya bnda aku nak cerita kan * kunyah halia * Ehh ehh -.- lol
cerita smpai 15 tahun akn dtg pun takan habis lol --'
k next post aku cerita lagi k :) Hihi
Thanks for reading ! apa takde yg baca ? k * sad.face.jpg *
k ini bukan entry untuk meriakkan diri sendiri k
Im just telling the truth about my life.


Till then.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST