Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

MOURN.
Saturday, April 14, 2012 ★ 9:50 AM │ (0) angels
* lori pembersihan blog nak lalu *



*mukasuci.jpg*

Assalamualaikum people :)
almost 4 or 6 weeks aku tak update blog kan
Awhh rindunyaaa nak type. cehcehceh ;P
Sorry but lately ni busy sgt * tak tipu k -.- *
minggu ni pun tak smpat nak topup how sad ;(
Sorry etot sorry jannah next time kite text k :')


like before, im too missing SMKB :'<<
hari jumaat hari tuh cikgu imran IM tnya psl sch

" amik seni takkk ? haha "

k ini tak lawak cikgu -.- Haha. sy amik 9 je cikgu. SEMBILAN.
Haihhhhhh, rindu cikgu osmira :/
dekat sini ade muka mcm cikgu sabri perangai pun sama jugak :'>
kalau nak ckp rindu mmg tak yah tnya lah kan
ofcourse lah yes ! * heh ayat mcm keling --' *

" Aku bukan hilang bini tapi hilang kawan.
aku hilang kau, hilang amir, hilang apek "

" Sumpah aku rindu form 3 :< "

bila borak psl ni dn psl mcm mana aku kenal kau time form 2 dulu
tgn aku dgn ringannya kesat air mata :'D
Aku cukup rindu kebahagiaan dulu.
Even nak exam PMR tapi we react like normal :)
we react closely, friendly like we know that we will far apart like this year :'3


Ingat tak dulu bila hujan semua lari keluar nak main hujan
tgok budak bougain main lari2, tangkap ikan
but now, bila aku tgok hujan, hati aku merintih
merintih nak jumpaaa korang, nak hidup dgn korang

" Mi, hidup aku kosong sekarang :( "

kalau kau mcm tuh, aku lagi ZERO ;(
nothing inside. dulu kau je yg sudi nak dgr aku membebel
but now, im just write in my book bout my feeling. Its pain, soooo pain.
Bilaa aku pindah, SMKB jadi makin best. Yapp BEST.
Entahlah, jeles dengki ? mmg ade pun :<
But this is my fate. Jalan Allah kan indah :'>
I have to strong. HAVE TO STRONG !


kite tak bertegur dah sebulan lebih.
Bila aku cuba nak berbaik dgn kau, tapi kau yg berpaling muka
Salah aku ke ? yeahh you put all the blame on me.
you never know the truth :') Im okayy.
You can hate me. but please stop laughing with other girl infront me.
In my own class. I hate it.

Kau kutuk dekat belakang aku. aku tau. tapi kau tak tau yg aku tau.
kau terus kutuk. Aku sakit hati. kau tak tau. The End.

See ? hidup itu sangat mudah kan.
Tapi nak jaga hati orang bukan senang :)
* note to myself *

btw, sorry for everything. Yaa mungkin betol ap yg kau ckp
Sbb aku dia berubah, sbb aku semua nya jadi mcm ni
Sbb aku korg gaduh tak bertegur sapa smpai skrang
Aku mintak maaf. Aku mintak diri.


Dear Aida, you have to strong too :')

" Aik aimi, dgr lagu pun kau nangis ke "

Yahh thats me (: Time tu pulak tgh lagu wish you were here
Hm mmg tak dapat halang lah kan.
Aku bukan org yg pemurah dari segi harta mahupun senyuman
Tapi pemurah dgn tangisan dan air mata (':
Ade masalah ke ? :O takde ? K bagus.



Sincerely, me.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
MOURN.
Saturday, April 14, 2012 ★ 9:50 AM │ (0) angels
* lori pembersihan blog nak lalu *



*mukasuci.jpg*

Assalamualaikum people :)
almost 4 or 6 weeks aku tak update blog kan
Awhh rindunyaaa nak type. cehcehceh ;P
Sorry but lately ni busy sgt * tak tipu k -.- *
minggu ni pun tak smpat nak topup how sad ;(
Sorry etot sorry jannah next time kite text k :')


like before, im too missing SMKB :'<<
hari jumaat hari tuh cikgu imran IM tnya psl sch

" amik seni takkk ? haha "

k ini tak lawak cikgu -.- Haha. sy amik 9 je cikgu. SEMBILAN.
Haihhhhhh, rindu cikgu osmira :/
dekat sini ade muka mcm cikgu sabri perangai pun sama jugak :'>
kalau nak ckp rindu mmg tak yah tnya lah kan
ofcourse lah yes ! * heh ayat mcm keling --' *

" Aku bukan hilang bini tapi hilang kawan.
aku hilang kau, hilang amir, hilang apek "

" Sumpah aku rindu form 3 :< "

bila borak psl ni dn psl mcm mana aku kenal kau time form 2 dulu
tgn aku dgn ringannya kesat air mata :'D
Aku cukup rindu kebahagiaan dulu.
Even nak exam PMR tapi we react like normal :)
we react closely, friendly like we know that we will far apart like this year :'3


Ingat tak dulu bila hujan semua lari keluar nak main hujan
tgok budak bougain main lari2, tangkap ikan
but now, bila aku tgok hujan, hati aku merintih
merintih nak jumpaaa korang, nak hidup dgn korang

" Mi, hidup aku kosong sekarang :( "

kalau kau mcm tuh, aku lagi ZERO ;(
nothing inside. dulu kau je yg sudi nak dgr aku membebel
but now, im just write in my book bout my feeling. Its pain, soooo pain.
Bilaa aku pindah, SMKB jadi makin best. Yapp BEST.
Entahlah, jeles dengki ? mmg ade pun :<
But this is my fate. Jalan Allah kan indah :'>
I have to strong. HAVE TO STRONG !


kite tak bertegur dah sebulan lebih.
Bila aku cuba nak berbaik dgn kau, tapi kau yg berpaling muka
Salah aku ke ? yeahh you put all the blame on me.
you never know the truth :') Im okayy.
You can hate me. but please stop laughing with other girl infront me.
In my own class. I hate it.

Kau kutuk dekat belakang aku. aku tau. tapi kau tak tau yg aku tau.
kau terus kutuk. Aku sakit hati. kau tak tau. The End.

See ? hidup itu sangat mudah kan.
Tapi nak jaga hati orang bukan senang :)
* note to myself *

btw, sorry for everything. Yaa mungkin betol ap yg kau ckp
Sbb aku dia berubah, sbb aku semua nya jadi mcm ni
Sbb aku korg gaduh tak bertegur sapa smpai skrang
Aku mintak maaf. Aku mintak diri.


Dear Aida, you have to strong too :')

" Aik aimi, dgr lagu pun kau nangis ke "

Yahh thats me (: Time tu pulak tgh lagu wish you were here
Hm mmg tak dapat halang lah kan.
Aku bukan org yg pemurah dari segi harta mahupun senyuman
Tapi pemurah dgn tangisan dan air mata (':
Ade masalah ke ? :O takde ? K bagus.



Sincerely, me.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST