Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

WHO MY MR.RIGHT ?
Saturday, April 14, 2012 ★ 10:51 AM │ (0) angels


Asslamualaikum again :)
Alhamdulilah for the nikmat Ya Allah.
Walaupun sekejap tapi cukup bermakna.

" Yana doakan aimi dengan dia bahagia dn long lasting
Sukaaa tgok korang :) "


" Aimi, aku doakan jodoh kau dgn dia kelak :) "


" Aimi, dia baik untung kau dapat dia "


" Aimi, kau tggu dia smpai spm tau,

kalau dia still mcm tuh, let him go "


Ya Allah, doa untuk kejayaan dan kepandaian mana :O
Haha, apelah korang ni. See bnyk doakan jodoh je * sigh *
btw thanks korang sbb dah gain me up dgn doa2 korang ni
Semoga Allah memberkati awak awak semua :)


*fake.jpg*

" Jangan risau pasal jodoh, Kalau ade pasti jumpa,
Jalan Allah kan indah :D " - Tweetpeeps


okayy now we talk bout siblings !

I have my own one but in this post
i want to story bout my dream sibling xD

" kalau aku tau kite adik beradik, aku lari terus peluk kau "

" aku akan jaga kau baik2 aimi,
siapa sakitkan hati adik aku siap aa aku belasah "

" nnti boleh tgkap gmbar sesama, pegi jalan sama2
talk bout crush everynight ouhh besttt ! "

okayy kitaorg berangan kalau lah kitaorg ni kembar terpisah
Ya Allah sumpah best ! cnfrm hidup aku tak sunyi.
Dannnn confirm we're the happiest twins evaaaa ! xD Haha.


About the fake one, them always be the first :'D
SYERAJAIMI insyaAllah forever.
tahu, sekarang keadaan tak mcm dulu
Tapi korang tetap dalam hati :)



worst ending. Till then.


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
WHO MY MR.RIGHT ?
Saturday, April 14, 2012 ★ 10:51 AM │ (0) angels


Asslamualaikum again :)
Alhamdulilah for the nikmat Ya Allah.
Walaupun sekejap tapi cukup bermakna.

" Yana doakan aimi dengan dia bahagia dn long lasting
Sukaaa tgok korang :) "


" Aimi, aku doakan jodoh kau dgn dia kelak :) "


" Aimi, dia baik untung kau dapat dia "


" Aimi, kau tggu dia smpai spm tau,

kalau dia still mcm tuh, let him go "


Ya Allah, doa untuk kejayaan dan kepandaian mana :O
Haha, apelah korang ni. See bnyk doakan jodoh je * sigh *
btw thanks korang sbb dah gain me up dgn doa2 korang ni
Semoga Allah memberkati awak awak semua :)


*fake.jpg*

" Jangan risau pasal jodoh, Kalau ade pasti jumpa,
Jalan Allah kan indah :D " - Tweetpeeps


okayy now we talk bout siblings !

I have my own one but in this post
i want to story bout my dream sibling xD

" kalau aku tau kite adik beradik, aku lari terus peluk kau "

" aku akan jaga kau baik2 aimi,
siapa sakitkan hati adik aku siap aa aku belasah "

" nnti boleh tgkap gmbar sesama, pegi jalan sama2
talk bout crush everynight ouhh besttt ! "

okayy kitaorg berangan kalau lah kitaorg ni kembar terpisah
Ya Allah sumpah best ! cnfrm hidup aku tak sunyi.
Dannnn confirm we're the happiest twins evaaaa ! xD Haha.


About the fake one, them always be the first :'D
SYERAJAIMI insyaAllah forever.
tahu, sekarang keadaan tak mcm dulu
Tapi korang tetap dalam hati :)



worst ending. Till then.


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST