Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

SUNSHINE
Monday, June 4, 2012 ★ 3:34 AM │ (0) angels




Assalamualaikum :) Hai me again! * waving *
okay sementara tgh rajin nak update ni update lah banyak2 ;P
And I fall in love with my blog's song :D
Lama tak rasa sedih, lama tak rasa sakit hati sbb cinta
See how happy single life *mukasuci.jpg*

She : AKU BANYAK BUAT DOSA TAPI AKU TAKDA LAGI DOSA COUPLE
Me : KAU JANGAN CKP MCM TU, KAU TAKTAU AP YG AKAN JADI
DEKAT KAU KELAK. 

Yes, remember this fellas. Allah tu maha adil
Kekasih yang dtg dlm hidup kita smuanya ujian dari Allah.
Okay tanak pun cerita psl ni --'
Now aku nak cerita psl kawan psl sahabat :)

Kawan : Org yg ada untuk ceriakan hari kita dalam masa tertentu sahaja
Sahabat : Org yg sentiasa ada dgn kita tak kira sedih gembira susah sng
dan sentiasa faham ap yg kita nak.




And now i wanna talk about sahabat. Sahabat yg dah 3 tahun kenal
tapi sekali pun tak pnah face to face lagi :'D
Kitaorg kenal pun sbb kawan aku couple dgn dia * cough *
And untill now we are still friends :)
Tapi... dah jarang sgt contact :( masing2 busyyy
kdg kdg je text or call :'D
Dia pun dah bahagia agaknya dekat sch baru ;P
Bestnya sch kau MRSM Johor tuhaaa * jeles okayy *
Duduk seremban pun takde kesempatan nak jumpa
ini lagilah jauh smpai ke johor mmg tak jumpa lah kan T.T

She : BARU LAH NAMANYA CINTA BERIBU BATU KAN AIMI 

Haha yeahh beribu batu sangat sangat :'3
I hope you doing fine there. Aku rindu kau :'>
Sorry dah lama tak contact dgn kau
Gooodluck in your life :)




Second, sahabat yg aku kenal baru 2 tahun 
tapi rapat mcm dah lama kenal :) Hee
Kitaorg kenal since ktaorg satu dorm last year
start dari tu, kitaorg selalu tidur lambat sbb borak haha
buat jahat sama sama * mukagangster.jpg * Haha ;P
dia yg selalu jadi penasihat aku dekat smkb
time hari last aku, aku ingat lagi dia yg tenangkan aku 
bila org yg aku nak jumpa tanak jumpa aku :/

She: DAH LAH AIMI. NANTI AKU BAGIKAN BARANG NI
DEKAT DIA

And now we so far apart D': rumah kita lagilah jauh
taktau bila nak jumpa lagi
Stay strongg girl :DD I miss you :x




Third, sahabat yg aku kenal baru 2 tahun jugaa
Sbb kitaorg time form 3 satu class
dan selalu time ade class tambahan 
ktaorg beli makanan dekat kantin and 
makan dekat belakang 3 bou smbil tgok awan :'D
Diaa cantikkkkk, kurus, pandai :3
And she always here beside me if I need :)

She : PAINS MAKE PEOPLE CHANGE. SABAR KAYYY.

aku selalu sorok ap yg aku rasa drpda dia
tapi tak bolehhh ;P msti nak cerita jugak
kalau dua2 dah bukak mulut haaa
smua keluar bagai valcano yg meletup Amboi ~
Thanks for everything girl :*
I do love you :)




Okay sebenarnya smua kawan aku sahabat aku :DD
Tapi tak berkesempatan nak cerita dekat sini.
Thanks for everything friends :D
Till then. Assalamualaikum.





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
SUNSHINE
Monday, June 4, 2012 ★ 3:34 AM │ (0) angels




Assalamualaikum :) Hai me again! * waving *
okay sementara tgh rajin nak update ni update lah banyak2 ;P
And I fall in love with my blog's song :D
Lama tak rasa sedih, lama tak rasa sakit hati sbb cinta
See how happy single life *mukasuci.jpg*

She : AKU BANYAK BUAT DOSA TAPI AKU TAKDA LAGI DOSA COUPLE
Me : KAU JANGAN CKP MCM TU, KAU TAKTAU AP YG AKAN JADI
DEKAT KAU KELAK. 

Yes, remember this fellas. Allah tu maha adil
Kekasih yang dtg dlm hidup kita smuanya ujian dari Allah.
Okay tanak pun cerita psl ni --'
Now aku nak cerita psl kawan psl sahabat :)

Kawan : Org yg ada untuk ceriakan hari kita dalam masa tertentu sahaja
Sahabat : Org yg sentiasa ada dgn kita tak kira sedih gembira susah sng
dan sentiasa faham ap yg kita nak.




And now i wanna talk about sahabat. Sahabat yg dah 3 tahun kenal
tapi sekali pun tak pnah face to face lagi :'D
Kitaorg kenal pun sbb kawan aku couple dgn dia * cough *
And untill now we are still friends :)
Tapi... dah jarang sgt contact :( masing2 busyyy
kdg kdg je text or call :'D
Dia pun dah bahagia agaknya dekat sch baru ;P
Bestnya sch kau MRSM Johor tuhaaa * jeles okayy *
Duduk seremban pun takde kesempatan nak jumpa
ini lagilah jauh smpai ke johor mmg tak jumpa lah kan T.T

She : BARU LAH NAMANYA CINTA BERIBU BATU KAN AIMI 

Haha yeahh beribu batu sangat sangat :'3
I hope you doing fine there. Aku rindu kau :'>
Sorry dah lama tak contact dgn kau
Gooodluck in your life :)




Second, sahabat yg aku kenal baru 2 tahun 
tapi rapat mcm dah lama kenal :) Hee
Kitaorg kenal since ktaorg satu dorm last year
start dari tu, kitaorg selalu tidur lambat sbb borak haha
buat jahat sama sama * mukagangster.jpg * Haha ;P
dia yg selalu jadi penasihat aku dekat smkb
time hari last aku, aku ingat lagi dia yg tenangkan aku 
bila org yg aku nak jumpa tanak jumpa aku :/

She: DAH LAH AIMI. NANTI AKU BAGIKAN BARANG NI
DEKAT DIA

And now we so far apart D': rumah kita lagilah jauh
taktau bila nak jumpa lagi
Stay strongg girl :DD I miss you :x




Third, sahabat yg aku kenal baru 2 tahun jugaa
Sbb kitaorg time form 3 satu class
dan selalu time ade class tambahan 
ktaorg beli makanan dekat kantin and 
makan dekat belakang 3 bou smbil tgok awan :'D
Diaa cantikkkkk, kurus, pandai :3
And she always here beside me if I need :)

She : PAINS MAKE PEOPLE CHANGE. SABAR KAYYY.

aku selalu sorok ap yg aku rasa drpda dia
tapi tak bolehhh ;P msti nak cerita jugak
kalau dua2 dah bukak mulut haaa
smua keluar bagai valcano yg meletup Amboi ~
Thanks for everything girl :*
I do love you :)




Okay sebenarnya smua kawan aku sahabat aku :DD
Tapi tak berkesempatan nak cerita dekat sini.
Thanks for everything friends :D
Till then. Assalamualaikum.





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST