Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

BLOGWALKING AGAIN
Monday, June 4, 2012 ★ 11:28 PM │ (0) angels


Assalamualaikum again :)
Ehee saya rasa saya akan update sehari 2 post ;P
Alah kalau update pun bukan ade yg nak baca :( *sadface.jpg*
okay takpe, biar aku sorang je yg baca haha.
okay tadi pegi blogwalking dekat blog seorang wanita
wanita ? Hm mcm tuaa sgt je -.- k Haha
Umur dia dah 20 tahun. okay kakak lah kan ;P lol

Dari dulu aku baca blog dia sbb best ;D
dari dia bujang, bercinta, bertunang dan 
sekarang tinggal masa je nak diijabkabulkan :)
Kalau tak silap 29 June 2012 nanti kodd :DD
Dia seorang model dalam majalah Dara
dan dia seorang blogger yg famous amous lah kan
Part blog dia yg aku paling sukaa
mestilah part photoshoot diaa bersama Encik tunang Muehehe ;P
Nahh nihaa gambarnyaaaa














cantikkannnn??? baik angguk * asah keris * Haha ;P


yang ni time diaorang bertunang :)


Kad jemputan diaorang :DD


Okay dah penat selongkar * tiredface.jpg * Haha
Ehh bukan curi gambar lahhh, amik jeee ;P Muehehe
selebihnya baca lah sendiri blog diaa okayy ;P


FACEBOOK : Irine Nadia Marcello 


TWITTER@irinenadia



Till then, Assalamualaikum




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
BLOGWALKING AGAIN
Monday, June 4, 2012 ★ 11:28 PM │ (0) angels


Assalamualaikum again :)
Ehee saya rasa saya akan update sehari 2 post ;P
Alah kalau update pun bukan ade yg nak baca :( *sadface.jpg*
okay takpe, biar aku sorang je yg baca haha.
okay tadi pegi blogwalking dekat blog seorang wanita
wanita ? Hm mcm tuaa sgt je -.- k Haha
Umur dia dah 20 tahun. okay kakak lah kan ;P lol

Dari dulu aku baca blog dia sbb best ;D
dari dia bujang, bercinta, bertunang dan 
sekarang tinggal masa je nak diijabkabulkan :)
Kalau tak silap 29 June 2012 nanti kodd :DD
Dia seorang model dalam majalah Dara
dan dia seorang blogger yg famous amous lah kan
Part blog dia yg aku paling sukaa
mestilah part photoshoot diaa bersama Encik tunang Muehehe ;P
Nahh nihaa gambarnyaaaa














cantikkannnn??? baik angguk * asah keris * Haha ;P


yang ni time diaorang bertunang :)


Kad jemputan diaorang :DD


Okay dah penat selongkar * tiredface.jpg * Haha
Ehh bukan curi gambar lahhh, amik jeee ;P Muehehe
selebihnya baca lah sendiri blog diaa okayy ;P


FACEBOOK : Irine Nadia Marcello 


TWITTER@irinenadia



Till then, Assalamualaikum




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST