Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

DREAM GUY
Monday, June 4, 2012 ★ 2:21 AM │ (0) angels


Hai. Assalamualaikum. Hello. Namastee. Sawadikap.
* take a deep breath * 
Bismillahirrahmanirrahim * eh baru nak baca :P * haha
Saya rindu gilaa gilaa dekat blog ! * scream aloud *
sekarang makin malas dah nak type nak mengadap blog 24/7 mcm dulu
now everyone focus on twitter and curang dgn facebook :( Haha.
Okay act hari ni saya nak cerita tentang seorang jejaka * blushing *
Jejaka itu siapa ? boyfriend saya kah ? abang saya kah ?
Jeng jeng jeng * bunyi drum * lol Hahaha ;P

okayy sebenarnya jejaka ni saya kenal dari twitter
dan saya je yg kenal dia, dia tak kenal saya pun :'( Haha
Saya takda perasaan pun dekat dia, sikit pun tidak
cuma saya tabik dekat dia sbb bagi saya dia hebat :D
First saya kenal dia bila ada sesetengah warga twitter
tweet psl dia dgn seorang perempuan.
Perempuan yang manis yang peramah dan baik hati :)
Dia suka buat drama waktu malam smpai smua tweetheads diabetes :P
Bila ditanya tentang hubungan mereka
mereka cakap diaorang hanya berkawan sahaja
* tapi aku tetap tak percaya * Hahaha ;P

Oleh kerana bosan sgt malam tadi,
so saya bukak lah dia punya profile twitter dan ternampak link blog dia
Terus click. lagu Hey Dellilah :D
Post dia yg latest bertajuk 

YOU CANT BE A PENCIL TO WRITE SOMEONE'S HAPPINESS

And I keep scrolling his blog * bawah lagi bawah lagi *
dan terus membaca smpai saya nampak gambar ..... okbye -.- Haha
Dia punya ayat sangat lah best. Post dia pun semuanya best :DD
Dan yang hebatnya dia banyak buat quotes sendiri
Quotes tentang kehidupan yg mmg kita lalui.
Smpai ade satu post dia yg buat aku menangis T.T
Dan gambar dia smua smart smart :3
Yang paling lawak, dia siap dah buat surat untuk bakal menantu dia dah -.-
surat untuk isteri dgn anak anak dia Haha ;P
Tapi dia suka letak gambar yang yang yang hm..
memang boleh sakit jantung kalau tengok --' 
Dan dia suka buat suprise untuk readers dia :DD
Nak tau gambar apa ? tengok lah sendiri dkt blog dia ;P Harhar

For me he such a great guy. A guy that all ladies want. I guess so.
untunglah perempuan tadi tuhh dapat dia :D
kalau jejaka ni jadi novelis cnfrm dia punya novel lagi laku
dari Ain Maisarah Anis Ayuni Hlovate ;P Haha * mukaserius.jpg *
Dia punya drama dekat twitter tupunn bila baca dah rasa best :D
So this is the guy that I keep talking 

B
A
W
A
H
L
A
G
I
L
A
G
I
L
A
G
I
L
A
G
I

AMIRUL AIZAT BIN ABDULLAH


Here it is ! okay siapa aje kan yg tak kenal dia  :P
And that girl is @IzyanYayan  :DD
Kalau tak percaya blog dia best pegi lah stalk harhar.
Seriously banyak kata kata semangat :DD
dan boleh buat korang gelak punya XD


FACEBOOK Eijat Abdullah
FACEBOOK PAGE whisper of EIJAT ABDULLAH
TWITTER @AizatAbd
BLOG  http://eijatabdullah.blogspot.com 


So, all the best bro and keep writing :DD
Till then. Assalamualaikum.






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
DREAM GUY
Monday, June 4, 2012 ★ 2:21 AM │ (0) angels


Hai. Assalamualaikum. Hello. Namastee. Sawadikap.
* take a deep breath * 
Bismillahirrahmanirrahim * eh baru nak baca :P * haha
Saya rindu gilaa gilaa dekat blog ! * scream aloud *
sekarang makin malas dah nak type nak mengadap blog 24/7 mcm dulu
now everyone focus on twitter and curang dgn facebook :( Haha.
Okay act hari ni saya nak cerita tentang seorang jejaka * blushing *
Jejaka itu siapa ? boyfriend saya kah ? abang saya kah ?
Jeng jeng jeng * bunyi drum * lol Hahaha ;P

okayy sebenarnya jejaka ni saya kenal dari twitter
dan saya je yg kenal dia, dia tak kenal saya pun :'( Haha
Saya takda perasaan pun dekat dia, sikit pun tidak
cuma saya tabik dekat dia sbb bagi saya dia hebat :D
First saya kenal dia bila ada sesetengah warga twitter
tweet psl dia dgn seorang perempuan.
Perempuan yang manis yang peramah dan baik hati :)
Dia suka buat drama waktu malam smpai smua tweetheads diabetes :P
Bila ditanya tentang hubungan mereka
mereka cakap diaorang hanya berkawan sahaja
* tapi aku tetap tak percaya * Hahaha ;P

Oleh kerana bosan sgt malam tadi,
so saya bukak lah dia punya profile twitter dan ternampak link blog dia
Terus click. lagu Hey Dellilah :D
Post dia yg latest bertajuk 

YOU CANT BE A PENCIL TO WRITE SOMEONE'S HAPPINESS

And I keep scrolling his blog * bawah lagi bawah lagi *
dan terus membaca smpai saya nampak gambar ..... okbye -.- Haha
Dia punya ayat sangat lah best. Post dia pun semuanya best :DD
Dan yang hebatnya dia banyak buat quotes sendiri
Quotes tentang kehidupan yg mmg kita lalui.
Smpai ade satu post dia yg buat aku menangis T.T
Dan gambar dia smua smart smart :3
Yang paling lawak, dia siap dah buat surat untuk bakal menantu dia dah -.-
surat untuk isteri dgn anak anak dia Haha ;P
Tapi dia suka letak gambar yang yang yang hm..
memang boleh sakit jantung kalau tengok --' 
Dan dia suka buat suprise untuk readers dia :DD
Nak tau gambar apa ? tengok lah sendiri dkt blog dia ;P Harhar

For me he such a great guy. A guy that all ladies want. I guess so.
untunglah perempuan tadi tuhh dapat dia :D
kalau jejaka ni jadi novelis cnfrm dia punya novel lagi laku
dari Ain Maisarah Anis Ayuni Hlovate ;P Haha * mukaserius.jpg *
Dia punya drama dekat twitter tupunn bila baca dah rasa best :D
So this is the guy that I keep talking 

B
A
W
A
H
L
A
G
I
L
A
G
I
L
A
G
I
L
A
G
I

AMIRUL AIZAT BIN ABDULLAH


Here it is ! okay siapa aje kan yg tak kenal dia  :P
And that girl is @IzyanYayan  :DD
Kalau tak percaya blog dia best pegi lah stalk harhar.
Seriously banyak kata kata semangat :DD
dan boleh buat korang gelak punya XD


FACEBOOK Eijat Abdullah
FACEBOOK PAGE whisper of EIJAT ABDULLAH
TWITTER @AizatAbd
BLOG  http://eijatabdullah.blogspot.com 


So, all the best bro and keep writing :DD
Till then. Assalamualaikum.






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST