Photobucket
Sixteen Stories ;D
click on the dropdown menu to navigate through this blog

JANGAN TEGUR!
Monday, June 4, 2012 ★ 10:46 PM │ (0) angels


Assalamualaikum. Oh me again * trollface.jpg *
salah aku ke sbb dah rajin nak update blog
dan makin mls nak siapkan homework! asdfghjkl! Haha
yelah buat homework guna kertas, pencemaran
kalau blog tak kan tak kan :P heeee.
Okay idk why sekarang ni semua org mcm dah kene rasuk --'
kene rasuk dgn gmbr gmbr hantu yg err -.-
kang kalau bnda tu dtg kat korg tau lah Haha
bukak blog, twitter, bbm semua tempat okay!
Err dah lah aku dari pagi smpai petang home alone ~




Malam tadi adelah satu umat ni letak gmbr bnda tu dkt bbm
Then buat status kat bbm

HAI, JOM BBM

Ya Allah, aku rasa nak sepak sepak je diaaaa -.- Haha
Semua org buat status

CHANGE YOUR DP NOW !
WOI DAH LAMA HIDUP KE APA !

Haha everyone emo malam tadi disebabkan bnda tu

He : HAI AKAK, SAYA HANDSOME HARI NI
NAK SAYA TEMAN :)
Me : TAK PAYAH NAK BANGANG SANGAT! 

Hahaha amik kau semua keluar
sorry dik sorry ;P last last dia yg tak boleh tidur malam
ramai jugak yg tak boleh tidur malam tadi
termasuk lah aku -.- tapi nasib baik lah ade org teman
call dari pukul 2 smpai 4 pagi * tutup muka *
Hahaha okayyy! terasa bahagia you know.
terima kasih sbb teman aku ;P 

So conclusion nya, jgn lah buat main dgn benda mcm tu
Dah lah next month puasa, mmg bulan ni dia aktif lah
mengganas tahap moksya bnda bnda tu ;P Haha
Stop sending, tweeting, saying about ghost anymore :(
Till then, Assalamualaikum.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
Pieces Of Me
Meet the big beauty boss

I am Aimi and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just sixTEEN and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I can cry if I hear a sad songs, I always fall for people that I can't have.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Tagboard
leave your message here and i'll pay you a visit later

Join the conversation at ShoutMix
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Siti Nurshahira Lyana Chowder Mustaqeem Fyna Zailani Raja Sharul Nizam Nur Azmariza Fana Nani Afiffah Riduan Izan Mikami Fadzira Roslan Dahri Hadri Faros Faizdnor Nadiah Zulkefli Nurul Diyana Akbar Azman




Facebook Aimi Amira
Twitter Aimimod
Blogskin nurul ain
JANGAN TEGUR!
Monday, June 4, 2012 ★ 10:46 PM │ (0) angels


Assalamualaikum. Oh me again * trollface.jpg *
salah aku ke sbb dah rajin nak update blog
dan makin mls nak siapkan homework! asdfghjkl! Haha
yelah buat homework guna kertas, pencemaran
kalau blog tak kan tak kan :P heeee.
Okay idk why sekarang ni semua org mcm dah kene rasuk --'
kene rasuk dgn gmbr gmbr hantu yg err -.-
kang kalau bnda tu dtg kat korg tau lah Haha
bukak blog, twitter, bbm semua tempat okay!
Err dah lah aku dari pagi smpai petang home alone ~




Malam tadi adelah satu umat ni letak gmbr bnda tu dkt bbm
Then buat status kat bbm

HAI, JOM BBM

Ya Allah, aku rasa nak sepak sepak je diaaaa -.- Haha
Semua org buat status

CHANGE YOUR DP NOW !
WOI DAH LAMA HIDUP KE APA !

Haha everyone emo malam tadi disebabkan bnda tu

He : HAI AKAK, SAYA HANDSOME HARI NI
NAK SAYA TEMAN :)
Me : TAK PAYAH NAK BANGANG SANGAT! 

Hahaha amik kau semua keluar
sorry dik sorry ;P last last dia yg tak boleh tidur malam
ramai jugak yg tak boleh tidur malam tadi
termasuk lah aku -.- tapi nasib baik lah ade org teman
call dari pukul 2 smpai 4 pagi * tutup muka *
Hahaha okayyy! terasa bahagia you know.
terima kasih sbb teman aku ;P 

So conclusion nya, jgn lah buat main dgn benda mcm tu
Dah lah next month puasa, mmg bulan ni dia aktif lah
mengganas tahap moksya bnda bnda tu ;P Haha
Stop sending, tweeting, saying about ghost anymore :(
Till then, Assalamualaikum.




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST